Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
bibendum έγραψε:κακως

Φιλε μου ασε να σου εξηγησω δυο πραματακια και ισως αλλαξει αυτο το σκετο ,ξερο "κακως"........
Δεν θεωρω οτι ειμαι κατι ξεχωριστο απο ολους μας εδω μεσα οποτε η παρουσια μου ΔΕΝ δινει καποια αιγλη στον α η στον β ιδιοκτητη φορουμ.... Το μονο που εχω ειναι η πολυχρονη ενασχοληση μου με το φορουμ των 4Τ με αποτελεσμα να εχω φιλιες με παιδια απο ολη την Ελλαδα και να εχω πιει ενα κρασι με χρηστες απο Γιαννενα,Κρητη, Μακεδονια κλπ.Και δεν προκειται να ξεχασω τη συμβολη του ΣΧ στην τοσο ωραια περιπτωση με τους ΤΑΡΙΦΕΣ* !!
Μερικοι απο αυτους τους τοσους γνωστους και φιλους ειναι και σε αυτο το φορουμ αλλοι δεν ειναι.Τωρα αν ο ΣΧ φερθηκε απρεπως και με αγενεια σε καποιους μοντς μου ειναι δυσκολο να τον τιμωρησω στεροντας με απο την επικοινωνια με ολους αυτους.....
Κατανοητος;

* Κουκε,γιατρε δωστε κανενα λινκ γιατι ως γνωστον ανα το πανελληνιον εχω αγρια μεσανυχτα με τετοια πραγματα.....
Άβαταρ μέλους
By DAP
bibendum έγραψε:ηξερα οτι θα δημιουργησω παρεξηγηση. Τον Μαριο ηθελα να πειραξω.

Μου χρωστας ενα χαπακι για την πιεση..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
DAP έγραψε:Τωρα αν ο ΣΧ φερθηκε απρεπως και με αγενεια σε καποιους μοντς μου ειναι δυσκολο να τον τιμωρησω στεροντας με απο την επικοινωνια με ολους αυτους.....
Κατανοητος;

Εγώ τουλάχιστον δεν έφυγα επειδή ο ΣΧ φέρθηκε απρεπώς και με αγένεια σε κάποιους συντονιστές!
Ως μέλος, έφυγα διότι ένοιωσα ότι η ιδιοκτησία με τις επιλογές της, φέρθηκε αναξιοπρεπώς και ευτελιστικά στα μέλη, επιτρέποντας και στους δύο (μη τηρώντας καν τα προσχήματα μεταξύ πολλών άλλων φαιδρών ή εξωφρενικών), να μπούν ως admin και mod έχοντας «υπερήφανα» σαν avatar το σήμα της Λιονές, σείοντας το «λάβαρο» στα μούτρα μου ως κατακτητές αλλά και πράττοντας σαν τοιούτοι!
Γιά κάτι που θεωρώ πολύ σοβαρό, συγχωροχάρτια δεν δίνω, ακόμα κι αν ο άλλος βαφτίστηκε στον Ιορδάνη για καθαρμό, ή εκανε νηστεία και προσευχή επί μακρώ, ή εκανε με «ταπεινότητα» δημόσια δήλωση μεταννοίας ή ακομα σε έδειξη μεταμέλειας σκοπεύει στο μέλλον να φορέσει τρίχινο χιτώνα.
Το μόνο σοβαρό ελαφρυντικό θεωρώ την βλακεία, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση επ ουδενί δεν παίζει να ήταν κάτι τέτοιο!

Αν έμειναν φίλοι στο άλλο, ας έρθουν να με βρούν!

Υ.Γ. : Φυσικά καταννοώ, ότι ο καθείς έχει διαφορετικά κριτήρια ευθιξίας.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#33395 Επειδη εχω τη γνωμη οτι δεν μπορουμε να συζηταμε για καποιους ενω αυτοι ειναι αποντες και οπωσδηποτε δεν ειμαι δικηγορος κανενος σταματαω τη συζητηση εδω και θα προσπαθησω να μην επανελθω..
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#33400 Παρ ότι δεν συζήτησα «για άλλους μη παρόντες»' αλλά τοποθετήθηκα επί πραγματικών και αναμφισβήτητων γεγονότων, ούτε εγώ σκοπεύω να δώσω συνέχεια!
Εξ άλλου την ίδια ακριβώς άποψη είχα εκφράσει πρώτα εκεί, έχοντας δηλώσει ότι δεν επιστρέφω ακόμα κι αν «αλλάξει ο Μανωλιός και βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Άβαταρ μέλους
By Marios
DAP έγραψε:
bibendum έγραψε:ηξερα οτι θα δημιουργησω παρεξηγηση. Τον Μαριο ηθελα να πειραξω.

Μου χρωστας ενα χαπακι για την πιεση..... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
bibendum έγραψε:κακως

''πάψε ρε'' :shifty:

Λοιπόν συμμετέχω σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου για να διαβάζω θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο. Συγγνώμη που το λέω αλλά το παρόν φόρουμ δεν με καλύπτει ακόμα σε αυτά τα θέματα (και λογικό αφού είναι νέο). Σπάνια διαβάζω τις α-μηχανίες, όπως έκανα και με τον αντίλογο (αν θέλουμε να διαβάζουμε τα αισθηματικά του καθενός υπάρχει και το κοσμοπόλιταν). Όσον αφορά το άλλο φόρουμ, επιτέλους βλέπω ότι πλέον οι άνθρωποι του περιοδικού ασχολούνται με αυτό. Βέβαια η μετάβαση από την προηγούμενη κατάσταση στη τωρινή δυστυχώς έγινε με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο (και αυτό ήταν που με ενόχλησε πολύ και εμένα, και όχι η αλλαγή μοδς αυτή καθαυτή).
Άβαταρ μέλους
By IKE
Marios έγραψε: Όσον αφορά το άλλο φόρουμ, επιτέλους βλέπω ότι πλέον οι άνθρωποι του περιοδικού ασχολούνται με αυτό.

Επιτέλους, τώρα θα μπορούμε να μαθαίνουμε inside info για κυψέλες υδρογόνου και αν το Leon θα ξαναπάρει τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Marios
IKE έγραψε:
Marios έγραψε: Όσον αφορά το άλλο φόρουμ, επιτέλους βλέπω ότι πλέον οι άνθρωποι του περιοδικού ασχολούνται με αυτό.

Επιτέλους, τώρα θα μπορούμε να μαθαίνουμε inside info για κυψέλες υδρογόνου και αν το Leon θα ξαναπάρει τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς. :lol:

:lol:

Ε καλά αν συνεχίζουν τα ίδια λάθη είναι άξιοι της μοίρας τους.
Άβαταρ μέλους
By corsair

Θα τους στειλω την επιθεωρηση εργασίας μια βολτα, γιατι αν ειναι ετσι, μαλλον απασχολεί ανήλικα ο ΣΧ... δεν μπορώ να αποδώσω τις παιδαριώδεις συμπεριφορές της εκει διοίκησης σε ενήλικα ατομα.

Απο εκει και πέρα, φοβερη εξυπνάδα... πρώτα πηδάς το φορουμ, το κάνεις nevada desert, και μετά βάζεις αγγαρεία τους εργαζομενους σου να κάνουν κανα κομμάτι δουλειά εκει μέσα μπας και ξαναζωντανέψει το kill απο ωρα φορουμ. Βεβαια θα μας "δειξουν" σε λιγο καιρο... θα χτυπησουν καμια αναβάθμιση στην PHP (για αυτους ειναι μεγα γεγονος, μια φορα την δεκαετια event), θα ξαναχωσουν στο περιοδικο διαφημισουλα για το φορουμ, θα κανουν και κανα event σε καμια πιστουλα να τσιμπησουν πελατεία... να δει και παλι υποτακτικους ο μεγας Αφέντης και τα τσιράκια του.

Οτι και να κάνουν την παρέα μας και την αξιοπρεπεια μας, δεν προκειται να την φτάσουν...
Άβαταρ μέλους
By krom
#33601 Πάντως ο χακορζ πρέπει να ήταν πολύ καλός, έσβησε ποστίνια, μέλη, έβαλε τον REALZEUS μοδ και εξαφανίστηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τους άφησε ΚΑΓΚΕΛΟ, ακόμα ψάχνουν τι συνέβη :s_cry
Άβαταρ μέλους
By nass

Από που προκύπτει αυτό ? :hmmm:

AEA4TF@4TForum έγραψε:Δεν είμαστε παλιοί χρήστες, είμαστε παλιοί φίλοι και συνεργάτες των Τροχών, που αποφασίσαμε να βάλουμε ένα χεράκι στην δύσκολη στιγμή

AEA4TF@4TForum έγραψε:Ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε φίλοι του Περιοδικού, που έχουμε σχέση με τον χώρο του αυτοκινήτου και που αναλάβαμε τον άχαρο αυτό ρόλο. Το γεγονός ότι δεν είμαστε ενεργοί τόσα χρόνια, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σε επαφή με τα τεκταινόμενα και εντός Περιοδικού και εντός Φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By asterix
AEA4TF έγραψε:Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.

Αυτό που ΔΕΝ γράφτηκε από τους παραιτηθέντες μοντ είναι τελικά ποια λάθη κάνανε και έφτασαν σε σημείο θραύσης οι σχέσεις τους με το περιοδικό. :lipsealed: