Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#333233 Λεκανοπέδιο πάντως έχει περισσότερο κρύο απο χθές. Σαν αίσθηση τουλάχιστον, γιατί ονομαστικά είναι 1 βαθμό more.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
famas έγραψε:Belgarion τ λ αμπάκι της θερμοκρασίας γιατί είναι μπλε; Έτσι δείχνει ότι έχει παγετό στο Κλιό;

Δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας, το λαμπάκι σβήνει μόλις ζεσταθεί, φαντάζομαι θα έχει και ενα κόκκινο αν παραζεσταθει αλλά ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ακόμη!
Άβαταρ μέλους
By famas
belgarion έγραψε:
famas έγραψε:Belgarion τ λ αμπάκι της θερμοκρασίας γιατί είναι μπλε; Έτσι δείχνει ότι έχει παγετό στο Κλιό;

Δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας, το λαμπάκι σβήνει μόλις ζεσταθεί, φαντάζομαι θα έχει και ενα κόκκινο αν παραζεσταθει αλλά ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ακόμη!

Μoυ το είπε κι ο Mirage, Μήπως ξέρεις σε τι θερμοκρασία αντιστοιχεί το σβύσιμο του λαμπακιου;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
famas έγραψε:
belgarion έγραψε:

Μoυ το είπε κι ο Mirage, Μήπως ξέρεις σε τι θερμοκρασία αντιστοιχεί το σβύσιμο του λαμπακιου;

Δεν έχω ιδέα,αν το θυμηθώ θα ρίξω μια ματιά στο μανουαλ μπας και γράφει κάτι αν και δεν το πιστεύω
Άβαταρ μέλους
By edmond
#333549 Και τελειώνοντας(;) το off topic, να εκφράσω την απορία μου για την μη τοποθέτηση δείκτη θερμοκρασίας νερού κινητήρα σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα. Το θέμα κόστους δεν με πολυπείθει, μιας και μιλάμε για κάτι οχι και τόσο ήσσονος σημασίας. Την παρακολούθηση δλδ του δείκτη, ακόμα και όταν "ξυπνάει" και ανηφορίζει για να σταθεροποιηθεί ή και αν χρειαστεί να τσιμπήσει σε κάποιο ζόρι.
Τεσπα μπορεί και να είναι θέμα συνήθειας, προσωπικά πάντως θα με χάλαγε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Και τελειώνοντας(;) το off topic, να εκφράσω την απορία μου για την μη τοποθέτηση δείκτη θερμοκρασίας νερού κινητήρα σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα. Το θέμα κόστους δεν με πολυπείθει, μιας και μιλάμε για κάτι οχι και τόσο ήσσονος σημασίας. Την παρακολούθηση δλδ του δείκτη, ακόμα και όταν "ξυπνάει" και ανηφορίζει για να σταθεροποιηθεί ή και αν χρειαστεί να τσιμπήσει σε κάποιο ζόρι.
Τεσπα μπορεί και να είναι θέμα συνήθειας, προσωπικά πάντως θα με χάλαγε.

Η μπεμπέκα δεν έχει :thumbsdown: :thumbsdown: . Όπως δεν είχε και η Νίτσα :thumbsdown: . Αντιθέτως το 206 είχε και για το λάδι... :thumbsup: Υπερβολική εμπιστοσύνη στο προϊόν... :thumbsdown: :thumbsdown: Σαν pc χωρίς restart κουμπί... :omg: Και γλιτώνεις κόστος πχ 1 ευρώ για κάποια εκ. αυτοκίνητα = κάποια εκ. ευρώ...

Πολύ μεγάλη |λογοκρισία| όμως, το 206 μου είχε κάψει φλάντζα και η θερμοκρασία ανέβηκε (αλλά όχι στο κόκκινο), και το είδα και έσωσα το μοτέρ. Αν είχε μόνο λαμπάκι θα είχα πάρει το μοτέρ στο χερι...

Βέβαια, αν το αμάξι κατασκευάζεται με ημερομηνία λήξης... λογικό είναι... :vava: