Το ανοιξαμε χθες 2 ωρες (8 με 10 χοντρικα) και νιωσαμε!!!
Παντως καλα πηγε..Αν το καλοσκεφτουμε φαγαμε και τον Νοεμβρη ετσι.
Ε τωρα τελειωσαν τα ψεμματα και χειμωνα καλως ηλθες..
Δεκεμβριος αυριο...
Καλο μηνα,
Και παγκοσμια μερα κατα του AIDS.

Geo f1 έγραψε:Αλλα σαν την ζεστη του καλοριφερ δεν εχει...
Το ανοιξαμε χθες 2 ωρες (8 με 10 χοντρικα) και νιωσαμε!!!
Dimitris_P έγραψε:Πήρα τον Olympia BS 813
http://www.olympia-electronics.gr/BAD5493A.el.aspx
Έτσι είναι η συνδεσμολογία μου τώρα
Πώς τα συνδέω; Το ρεύμα κόβει από τον πίνακά μου ή κεντρικά από τον καυστήρα; Ενδέχεται να κάνει τζιζζζζ;
axel12p έγραψε:
Ελπίζω να σε πρόλαβα!![]()
Εννοείται ότι κάνει τζιζζζζ!
Ρεύμα δεν παίρνει από τον γενικό του σπιτιού (οπότε μη τον κλείσεις και νομίζεις ότι όλα ΟΚ), αλλά από την οικοδομή και συγκεκριμένα από τον χώρο του καυστήρα. Εγώ κατέβηκα κάτω, έκανα μερικές δοκιμές σε κάτι διακόπτες που βρήκα, μέχρι να διαπιστώσω ότι δεν άναβε πλέον το φωτάκι του θερμοστάτη (μετά επιβεβαιώθηκε και με πολύμετρο).
Στο δικό μου που είχε 3 καλώδια, αποσυνδέθηκε ο ουδέτερος και χρησιμοποιήθηκαν τα άλλα δύο (φάση L και L1).
Το δικό σου ελέγχει και boiler;
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η γεφύρωση η κάτω πρέπει να είναι για να ανάβει το λαμπάκι του θερμοστάτη. Αν ο νέος είναι με μπαταρίες, δεν θα χρειαστείς κάτι τέτοιο.

224v έγραψε:τι διαολο θερμοτητα να τραβηξει απο το περιβαλλον να την βαλει μεσα
dstou έγραψε:Για να κάνει απόψυξη δεν μπαίνουν ηλεκτρικές αντιστάσεις, απλώς αντιστρέφεται η λειτουργία της α/θ και αντί για θέρμανση παράγεται ψύξη. Κατά την ψύξη, θερμότητα από τον έσω χώρο αποβάλλεται προς το περιβάλλον, και έτσι ζεστένεται το εξωτερικό στοιχείο της α/θ και λιώνει τον πιθανό πάγο. Τουλάχιστον στα κοινά κλιματιστικά . Άμα μπαίνουν αντιστάσεις στην περίπτωση αυτή, βράσε ρύζι.
Γενικώς βλέπω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση σε σχέση με το προηγούμενο ραβδόγραμμα που έβαλες όπου συνήθως ήσουν κάτω από 1,5 κιλοβατώριο ενώ τώρα φλερτάρεις με τα 3. Είναι σοβαρή διαφορά που θέλει ψάξιμο.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]