Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#330052 πολύ φατσα Μορξ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimviii έγραψε:πολύ φατσα Μορξ :inlove:

Άβαταρ μέλους
By otso
#333647 kyr80 ειναι στειρωμενες οι γατες; εμεις οτι αδεσποτο μαζευουμε στειρωνεται. Βεβαια αν παρω μια γατα ρατσας ειναι μπερδεμα
κριμα ειναι να μην γεννησει εστω μια φορα .αλλα θα πρεπει να παρω ζευγαρι μετα. Ακομα και αρσενικο αν δεν στειρωθει χανεται στο τελος . Με τα αρσενικα σκυλια ειναι αλλιως αντε κανας σκυλοκαβγας .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#333720 Όλες. Δεν αφήνουμε γάτα που να μην την στειρώσουμε. Ούτε σκύλο.
Εδώ στειρώνουμε και τα αδέσποτα
Άβαταρ μέλους
By otso
#333740 πρεπει να ειχες ενα θηριο σκυλο σαν να θυμαμαι που ειχες προβληματα (αληθεια τι απεγινε;) τον ειχες στειρωσει κι αυτον;

θα ηθελα να ειχα απογονους απο τον πρωτο μου σκυλο ομως, ενα κολλευ, κανα δισεγγονο του σαν να συνεχιζουν οι οικογενειες μαζι, αλλα πολλες εννοιες και προβληματα μαζευονται .
Άβαταρ μέλους
By gianik
#333741 @ otso
Αγαπαω πολυ τα ζωα , μεγαλωσα με σκυλο στο σπιτι (μαυρο κανις). Περαν των ευθυνων που εχει να εχεις σκυλο ή γατα σε διαμερισμα , δεν θα αντεχα να μου παθει κατι. Οποτε καθομαι στ αυγα μου...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε: δεν θα αντεχα να μου παθει κατι. Οποτε καθομαι στ αυγα μου...

το αυτό,τα περασα με το Ντοπερμαν μου,και δεν θα ηθελα να τα ξαναπερασω. :(
Άβαταρ μέλους
By otso
#333763 θαψαμε στον κηπο την λουλου μας ολοι μαζι πριν κανα μηνα , ολοι μαζι η οικογενεια , πριν 3 χρονια σκαψαμε με καυσωνα ολοι μαζι για τον σκυλο μας τον λακι , με τον γιο μου την γατα μας την μισου κατω απο ενα θεορατο πευκο και πρωτη φορα ειδα τον πατερα μου να κλαιει οταν θαβαμε τον σκυλο μας τον τσαρλι . σε μας ζουνε αναμεσα μας ειναι κατι σαν μελη της οικογενειας . ενταξει σε διαμερισμα πατησα ποδι οχι σκυλο αλλα οταν μου εφερε γατακι αδεσποτο τι να πω τραβατο στα σκουπιδια; τωρα βεβαια υπαρχει απλετος χωρος στο χωριο.Τα παιδια που φερνουν ζωα ειναι και υπευθυνα γι αυτα νερο,ταισμα , καθαριοτητα και πληρωνουν την στειρωση . ΔΕΝ υπαρχει αμολε τι καλο και φορτωμα στους αλλους μετα .
Παντως βοηθαει πολυ τα παιδια .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
otso έγραψε:πρεπει να ειχες ενα θηριο σκυλο σαν να θυμαμαι που ειχες προβληματα (αληθεια τι απεγινε;) τον ειχες στειρωσει κι αυτον;....

Τον πήγα στον πιο γνωστό εκπαιδευτή της Θεσσαλονίκης. Τον κράτησε μια εβδομάδα και μετά μιλήσαμε... Μου έδωσε 3 επιλογές.
1) Καθημερινή εκπαίδευση στην Επανομή, με αμφίβολα αποτελέσματα λόγο ηλικίας. Και συνεχή παρακολούθηση, διότι ποτέ δε θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ. Για άγνωστο διάστημα. Μπορεί και για πάντα.
2) Φράξιμο σε χωράφι με μοναδική επικοινωνία το φαγητό, ώστε να μην πεθάνει.
3) Ευθανασία.....

"Ότι και να επιλέξεις, δεν έχει επιστροφή. Ευτυχισμένος με αυτό το ζώο δε θα είσαι ποτέ. Ούτε και αυτό, διότι δεν αναγνωρίζει την αγάπη που του δίνεις".

Επιλέξαμε την ευθανασία. :(

Τώρα είμαστε με τις γάτες μας. Σκυλί θα ξαναπάρω άμα κάνω παιδί, και όταν μπορώ να του αφήσω την ευθύνη για τα καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#333885 Εαν επιτρεπεται και σορρυ αν φερνω αναμνησεις, αλλα ειμαι περιεργος.
Τι προβληματα αντιμετωπιζε ο σκυλος σου;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
kyr80 έγραψε:Ψάχνω τσομπάνο για να του δώσω το sarplaninac. Είναι 5 ετών θηλυκό και στειρωμένο. ΔΕΝ κάνει για σπίτι. Σήμερα μου επιτέθηκε για δεύτερη φορά χωρίς λόγο, και ήταν και η πρώτη φορά που με δάγκωσε. Αν δεν βρεθεί κάποιος, το ζώο πάει για ευθανασία.
Με τον κτηνίατρο που μίλησα, μου είπε ότι η μόνη λύση είναι να κάνει τη δουλειά που ξέρει(= φυλάει πρόβατα). Το έχω από 30 ημερών, πονάει η ψυχή μου, αλλά δε γίνεται άλλο.

Από τον Απρίλιο....

Πέρασε το καλοκαίρι μέσα στο ένα μπάνιο από το σπίτι + βόλτα 5 το πρωί. Ήθελε να επιτεθεί σε ότι ανέπνεε, και δεν μπορούσα να ρισκάρω άλλο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#333894 Mήπως είχε κάποιο πρόβλημα υγείας;Πχ όγκο στο κεφάλι που το έκανε επιθετικό;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#333896 Το ζώο ήταν υγιέστατο. Σίγουρα είχε ψυχολογικά