Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Y.V έγραψε:Πωωωω! Τι θυμήθηκα τώρα...
Πριν 40-45 χρονια, στην Ανάσταση στον Πειραιά, υπήρχε το καλύτερο πεϊνιρλί που έχω φάει ποτέ!
Δεν εχω βρει πουθενά τοσο καλό! :eat:
Έμοιαζε με βάρκα βουλιαγμένη στο βούτυρο! :lol:

Ετσι!
Αρα καταλαβαινεις γιατι εφτασα στο σημειο να γραψω εδω αυτο που βρηκα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By djalma
Y.V έγραψε:Πωωωω! Τι θυμήθηκα τώρα...
Πριν 40-45 χρονια, στην Ανάσταση στον Πειραιά, υπήρχε το καλύτερο πεϊνιρλί που έχω φάει ποτέ!
Δεν εχω βρει πουθενά τοσο καλό! :eat:
Έμοιαζε με βάρκα βουλιαγμένη στο βούτυρο! :lol:

Κυριακή πρωΐ ΜΟΝΟ, επικό πεϊνιρλί γίγας (υπερωκεάνιο) με κασέρι και βούτυρο. Ο τυπάς ανοίγει γύρω στις 6 τα χαράματα μέχρι τις 2-3 νομίζω και στον χτιστό φούρνο του φτιάχνει μόνο αυτό το πεϊνιρλί. Περιοχή, Καστανιά Ημαθίας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#32857 Μιλάς για το χωριό Καστανιά, στον παλιό δρόμο προς Θεσσαλονίκη, προ Εγνατίας;
Νόμιζα πως θα έχει γίνει χωριό φάντασμα πια...
Άβαταρ μέλους
By elvet
Anonymous Founder έγραψε:Μιλάς για το χωριό Καστανιά, στον παλιό δρόμο προς Θεσσαλονίκη, προ Εγνατίας;

To χωριό είναι παλιός, κανονικός οικισμός και υπάρχει κανονικά. Μάλλον το μπερδεύεις με τη ζωοδόχο πηγή.
Άβαταρ μέλους
By djalma
Anonymous Founder έγραψε:Μιλάς για το χωριό Καστανιά, στον παλιό δρόμο προς Θεσσαλονίκη, προ Εγνατίας;

Για αυτό το χωριό μιλάω ναι και όπως αναφέρει ο από πάνω μου, οικισμός είναι οπότε έχει και κατοίκους! Η Ζωοδόχος Πηγή απ'την άλλη έχει γίνει φάντασμα. Είχε και εκπληκτικό σουβλάκι γαμώ :(
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#35184 Σε όσους αρέσει το κρουασάν βουτύρου, σίγουρα καλύτερο απο οποιοδήποτε φούρνο της περιοχής , ολόφρεσκα ψημένο/ζεστό θα το βρείτε στις 08-08:30 στους φούρνους ... των Lidl. Δεν αστειεύομαι ούτε υπερβάλλω. :rtfm:
Απο τις φουρνο-αλυσίδες, μόνο το ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ έχει παρόμοιας ποιότητας -υφής κρουασάν, τονίζω, βουτύρου. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε PAUL, που ποιότητα αλλά και τιμή ... ξεφεύγουν.
Τυχόν άλλες προτάσεις , καλοδεχούμενες . :)
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
trident1971 έγραψε:Ανακαλυψα τυχαια στην περιοχη μου τυροπιταδικο που φτιαχνει πεϊνιρλι μόνο με ΤΥΡΙ και ΒΟΥΤΥΡΟ, οπως κάποτε... προσθετει αλλα υλικα μονο επι παραγγελια, αφου βγει το πεϊνιρλι.

Με πηγε 35 χρονια πισω σε αναμνησεις και θα με παει μαλλον και 35 χρονια πιο γρηγορα στον ταφο αν συνεχισω να κανω επισκεψεις. :help:

Για τους σχετικα κοντινούς, στο περιπου: http://www.ploigos.gr/?sessionid=c711ab6f85384015481ce2d8076e40a1

Λες για το Πολντο;

Δεν ειδα να εχει αναφερθεί το Μπαρ μπε κιου (τουλαχιστον στις τελευταιες σελιδες)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
swiftakias έγραψε:
trident1971 έγραψε:Ανακαλυψα τυχαια στην περιοχη μου τυροπιταδικο που φτιαχνει πεϊνιρλι μόνο με ΤΥΡΙ και ΒΟΥΤΥΡΟ, οπως κάποτε... προσθετει αλλα υλικα μονο επι παραγγελια, αφου βγει το πεϊνιρλι.

Με πηγε 35 χρονια πισω σε αναμνησεις και θα με παει μαλλον και 35 χρονια πιο γρηγορα στον ταφο αν συνεχισω να κανω επισκεψεις. :help:

Για τους σχετικα κοντινούς, στο περιπου: http://www.ploigos.gr/?sessionid=c711ab6f85384015481ce2d8076e40a1

Λες για το Πολντο;

Δεν ειδα να εχει αναφερθεί το Μπαρ μπε κιου (τουλαχιστον στις τελευταιες σελιδες)

Εικόνα

ΩΡΕ ΝΑΙ ΜΠΡΕ, για αυτο λεω :lol:
Γειτονας και εσυ?

τι ειναι το μπαρ-μπε-κιου? ενδιαφερον φαινεται, ΑΚΟΥΩ
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
#36271 Οντως ειναι της υπομονης το να πιασεις τραπεζι αν πας μετα τις 10, το φαγητο ομως δεν θα ελεγα πως αργει οσες φορες πηγα μεσα σε 20/30 λεπτα μας ειχε σερβιρει ολους. Οι πατατες ειναι πραγματι μουφα αλλα τα μπεργκερ σε αποζημιώνουν

https://www.facebook.com/mparmpeekiou.gr?fref=ts
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#41713 Για πες ομως και τι ειναι το κατασκευασμα. Χωνακι ψωμι και μεσα λουκανικα και απροσδιοριστη αλοιφη?
Το γλωσσοπιεστρο, τρωγεται και αυτο?