Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#331758 Κακό το 2ο επεισόδιο του TGT όπως ειπώθηκε, δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον. Ακόμα και η ιστορία με τη διάσωση ήταν βαρετή. Πόσες φορές δείχναν την ίδια και την ίδια σκηνή...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#331773 να το δω οταν γυρισω σπιτι η να παω να δω καμμια ταινια; :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#331776 Nα πας για ύπνο.Ούτε ταινία δεν παίζει της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#331818 Εμενα μια χαρα μου φανηκε παντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#331858 Όταν χαιρέτισε στο τέλος ο Clarkson, νόμιζα πως δεν κατέβασα όλο το επεισόδιο.

Εξακολουθεί να μην μου κολλάει αυτό το πολυεθνικό που έχει φέτος. Προφανώς και ο Αμερικάνος οδηγός είναι στο ίδιο πλαίσιο, πιθανότατα επειδή το Amazon σε αντίθεση με το BBC θέλει να προσεγγίσει περισσότερο ένα παγκόσμιο κοινό. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να προτιμώ τους Αγγλάρες του TG. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
axel12p έγραψε:Όταν χαιρέτισε στο τέλος ο Clarkson, νόμιζα πως δεν κατέβασα όλο το επεισόδιο.

Πραγματικά, νόμιζα ότι έκανε χαβαλέ, και ότι θα είχε συνέχεια. Ψιλομούφα ήταν, σε σχέση με το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#332171 Βασικά δεν είδαμε σχεδόν τίποτα. Το μεγαλύτερο μέρος ήταν οι επαναλαμβανόμενες σκηνές της διάσωσης. :slap:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#332173 Εγω ως αφρικανολογος παντως επαθα σοκ με το intro. Γενικα μου αρεσε αλλα η 1 ωρα ηταν υπερβολή.

< >
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
citastak έγραψε:Επίσης δεν μου αρέσει η ιστορία με τους celebrities. Δεν βλέπω κάποιο αστείο στο να τους "σκοτώνουν". Από την άλλη η ιστορία με την απελευθέρωση του VIP ήταν καλή, αν και όχι στραμμένη στην αυτοκίνηση όσο θα περίμενα.

Πιστεύω πως ήθελαν να φωνάζουν celebrities στο TGT, αλλά το BBC δε τους άφησε και ο Clarkson τους "απαντά".

Όντως μέτριο το δεύτερο, αν και μου άρεσε το review της Vulcan, η διάσωση ήταν επαναλαμβανόμενες σκηνές. Ελπίζω πως απλά ψάχνονται για να δουν τι αρέσει και τι όχι. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#332207 Το BBC τι σχέση έχει; Οποιαδήποτε εκπομπή στον κόσμο έχω την εντύπωση πως μπορεί να φέρνει celebrities για το χ,ψ λόγο, δε νομίζω το BBC να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να το κάνει αυτό.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#332209 Λογικά νομικές δεσμεύσεις και συμβόλαιο. Οτί απαγορεύεται για παράδειγμα να κάνουν δική του εκπομπή που θα έχουν Stig, που θα έχουν "The News", που θα έχουν καλεσμένους να κάνουν γύρους στην πίστα κλπ. Πνευματική ιδιοκτησή και απαγόρευση της αντιγραφής. Αν και το θεωρώ πραγματικά μάταιο, μιας και το BBC διαπίστωσε με τον σκληρό τρόπο ότι τελικά ήταν τα πρόσωπα και όχι τόσο η δομή της εκπομπής.
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
panos2171 έγραψε:Το BBC τι σχέση έχει; Οποιαδήποτε εκπομπή στον κόσμο έχω την εντύπωση πως μπορεί να φέρνει celebrities για το χ,ψ λόγο, δε νομίζω το BBC να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να το κάνει αυτό.

< Note >

Αυτό που είπε ο Axel, το BBC τους έχει απαγορεύσει διάφορα.

Πάντως το τρίτο επεισόδιο -βάσει trailer- φαίνεται πως θα είναι κάτι παρόμοιο με όσα βλέπαμε στο Top Gear, δηλαδή οι τρεις θα πάρουν από ένα αυτοκίνητο και θα κάνουν βόλτα στην Ιταλία
https://www.youtube.com/watch?v=ou26q5OVBKA
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#332868 Νομίζω το τίναξαν στον αέρα...
Ειχαν κυκλοφορήσει και κάτι άρθρα..

ΥΓ: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09 ... ew-cotswo/