Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Μην μου πεις οτι εισαι με το κοκκινο ή το μπλε σακκακι, μονο αυτο μην μου πεις. :omg:

Κοστουμι φοραει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#331110 Σιγουρα; :hmmm: Ο συγκεκριμενος οντως ειναι μια κλαση παραπανω, δεν μου κανει για Ελληνας, πιο πολυ για Κεντροευρωπαιος μου μοιαζει. In fact o μονος Ελληνας εκει πισω θα ελεγα οτι ειναι ο πισω με το πουλοβερ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#331111 Όπως έγραψα τον πάρτυ ηταν για τους contractors, τα "παιδιά μου", κυρίως developers Ινδοί Πακιστανοί και ανατολικής Ευρώπη, δεν ειναι staff event γι αυτόν το επίπεδο ειναι λίγο ... "πεσμένο"
Άβαταρ μέλους
By mirage
#331112 Δεν πληρωνονται καλα δλδ;

< >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
g8777 έγραψε:Σιγουρα; :hmmm: Ο συγκεκριμενος οντως ειναι μια κλαση παραπανω, δεν μου κανει για Ελληνας, πιο πολυ για Κεντροευρωπαιος μου μοιαζει. In fact o μονος Ελληνας εκει πισω θα ελεγα οτι ειναι ο πισω με το πουλοβερ. :hmmm:

και εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφθηκα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#331114 Πολύ ωραία παπούτσια και ζώνη, το αγαπημένο μου χρώμα που πάει και με charcoal, γκρι αλλά και navy κοστούμια.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Bayern7 έγραψε:τι βρέθηκε; |λογοκρισία|.
Σώβρακο 10 ευρώ. lolwut
παντελόνι για νάνους. παιδικά νούμερα.
και το πανω μέρος πιτζάμας που επίσης δεν εχει νουμερα.

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Δε θα ασχοληθω και πολυ μαζι σου γιατι πονας και φταιει ο πειραιας. :shifty:

Επισης εχω σκοπο να σε χρησιμοποιησω για κανα τραπεζακι στο Φιξ το αλλο Σαββατο, αααααν βεβαια εχεις καμια σοβαρη γνωριμια που πολυ αμφιβαλω... :ninja:

<+
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Δεν πληρωνονται καλα δλδ;

< >

Κυρίως ειναι θεμα κουλτούρας , όχι τόσο το οικονομικό.
Θα χαλάσω το θεμα αλλιώς θα σας έβαζα ενδεικτικές φωτό μόδας Ινδίας, απο το ίδιο πάρτυ, :-)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#331120 Ε βαλε ντε.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#331121 Οι περισσοτεροι Ινδοι αγοραζουν ρουχα από την Ινδια συνηθως γιατι είναι φθηνοτερα ακομα και αν μενουν για χρονια στην δυση.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#331123 Ο μόνος που παρταρει είναι ο προβολέας aka φοιρος πίσω από τον kilo, χτυπάει τενεκεδακι μπύρα αδιαφορωντας για τον κοινωνικό αποκλεισμό του ΟΗΕ

<
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#331130 Kilo οντως σαν ξενος εισαι.
Ωραιο ντυσιμο.

< edge >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#331132 Θένξ, το κοστούμι ηταν το θεμα αλλά οκ, όσο φαίνεται.
Οι ντόπιοι την πατάνε εύκολα με την κοψιά μου και με πιάνουνε στην πάρλα , σε κανά σουπερμάρκετ βενζινάδικο κτλ και μετά τους ξενερώνω με τα λαζογερμανικα μου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#332328 Προφανώς κι έχεις ξένα γονίδια από προγονους. Ο μόνος Έλληνας φαινομενικά θα μπορούσε να ήταν ο αριστερά με το καρό ή ο πίσω με τη μπύρα :lol:
Ωραίο σακάκι :iconcool: