Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#328683 Πάντα είχε κάποια τραβηγμένα σημεία (όπως τώρα με τον καλεσμένο), αλλά γενικά ένα πολύ καλό Top Gear που τόσο μου είχε λείψει!

Το μόνο που με χάλασε ήταν το "πολυπολιτισμικό" κοινό. Επειδή το χιούμορ τους είναι ξεκάθαρα Αγγλικό, μου φαίνεται ότι υπήρχε πολύ καλή διάδραση με το κοινό στην Αγγλία. Με τους Αμερικάνους τώρα (και τους άλλλους που θα ακολουθήσουν) ένιωθες ότι δεν υπήρχε τόση σύνδεση (έως καθόλου με τους συγκεκριμένους).
Άβαταρ μέλους
By georgetz
axel12p έγραψε:Πάντα είχε κάποια τραβηγμένα σημεία (όπως τώρα με τον καλεσμένο), αλλά γενικά ένα πολύ καλό Top Gear που τόσο μου είχε λείψει!

Το μόνο που με χάλασε ήταν το "πολυπολιτισμικό" κοινό. Επειδή το χιούμορ τους είναι ξεκάθαρα Αγγλικό, μου φαίνεται ότι υπήρχε πολύ καλή διάδραση με το κοινό στην Αγγλία. Με τους Αμερικάνους τώρα (και τους άλλλους που θα ακολουθήσουν) ένιωθες ότι δεν υπήρχε τόση σύνδεση (έως καθόλου με τους συγκεκριμένους).

Communist :p
Άβαταρ μέλους
By elteo
#329996 ξεκίνησε και το Wheeler dealers , είναι στο 2ο επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
By citastak
elteo έγραψε:ξεκίνησε και το Wheeler dealers , είναι στο 2ο επεισόδιο.

Πώς είναι;
Θα το κατεβάσω το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#330027 Ford Bronco το 1ο και Merc 500 SEC το 2ο.

Πάλι στην USA είναι. Ολοι οι άγγλοι έχουν μετακομίσει USA.

WD, GrTour κτλ
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#331164 Κακο θα ελεγα το δευτερο επισοδιο. Δε μας τα λεν καλα, το σωσε καπως η σκηνοθεσια.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By citastak
#331500 Εγώ πάλι νομίζω ότι κακό δεν το λες. Απλά του λείπει κάτι από το Top Gear που δεν το έχω εντοπίσει ακόμα.
Δεν μου αρέσει καθόλου η πίστα, προτιμούσα την παλιά μεγάλη στο αεροδρόμιο, από αυτή με τις φουρκέτες και το σπιτάκι μέσα στην πίστα. Επίσης βρίσκω σαχλό τον Αμερικάνο.
Επίσης δεν μου αρέσει η ιστορία με τους celebrities. Δεν βλέπω κάποιο αστείο στο να τους "σκοτώνουν". Από την άλλη η ιστορία με την απελευθέρωση του VIP ήταν καλή, αν και όχι στραμμένη στην αυτοκίνηση όσο θα περίμενα.

Wheeler dealers 3ο. Είχε Porsche 912s. Και σε αυτό νομίζω πως η ποιότητα έχει χαθεί. Στα παλιότερα, ο Edd έδινε διάφορα τιπς κάποια από τα οποία τα χρησιμοποιούσες και εσύ στο DIY γκαράζ σου. Πλέον έχει γίνει λιγότερο περιγραφικός.

Μήπως απλά μεγαλώνουμε;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#331509 nothing lasts for ever , κι εγώ έχω σταματήσει να βλέπω μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By elteo
citastak έγραψε:
Wheeler dealers 3ο. Είχε Porsche 912s. Και σε αυτό νομίζω πως η ποιότητα έχει χαθεί. Στα παλιότερα, ο Edd έδινε διάφορα τιπς κάποια από τα οποία τα χρησιμοποιούσες και εσύ στο DIY γκαράζ σου. Πλέον έχει γίνει λιγότερο περιγραφικός.

Μήπως απλά μεγαλώνουμε;

Ειδικά το επεισόδιο με την 912Ε το απόλαυσα. Για μένα παίζει ρόλο με τι αμάξι ασχολούνται.

Το WD imo είναι η καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου στο είδος της! :metalo: