plokami έγραψε:Δεν έχει σταθερή κάμερα εκεί..
ευχαριστω plokami.
τοσο χεστης εχω γινει, που βλεπω φλασαρισματα?
plokami έγραψε:Δεν έχει σταθερή κάμερα εκεί..
pienaf έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είδες κάποια αντανάκλαση από τον φωτισμό του τούνελ ή του ηλιακού φωτός σε κάποιο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο – οθόνη κινητού, κλειδί, διακοσμητικό κλπ.
Εάν όμως βλέπεις συχνά λάμψεις πήγαινε σε οφθαλμίατρο, γιατί αυτό είναι σύμπτωμα προβλήματος στον αμφιβληστροειδή.
dimviii έγραψε:pienaf έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είδες κάποια αντανάκλαση από τον φωτισμό του τούνελ ή του ηλιακού φωτός σε κάποιο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο – οθόνη κινητού, κλειδί, διακοσμητικό κλπ.
Εάν όμως βλέπεις συχνά λάμψεις πήγαινε σε οφθαλμίατρο, γιατί αυτό είναι σύμπτωμα προβλήματος στον αμφιβληστροειδή.
ηταν βραδυ,την λαμψη την ειδα στον εσωτερικο χωρο του τούνελ,πισω δεν ερχοταν κανεις να πεις ότι εκανε καταλαθος σινιαλο πχ. Τι να πω,δεν μου εχει ξανασυμβει.
JimClark έγραψε:Ως κ 24 μήνες μετά το ραβασάκι. Παθών με κράτηση διπλώματος 2 μήνες.
belgarion έγραψε:JimClark έγραψε:Ως κ 24 μήνες μετά το ραβασάκι. Παθών με κράτηση διπλώματος 2 μήνες.
Μην λες τέτοια,είχα περάσει και μια κάμερα με κάμποσα στα Χάνια Γαβρολιμνης πρόπερσι ...
Anonymous Founder έγραψε:Α, αυτό μπορεί να είναι καινούρια προσθήκη. Παίζει βέβαια να μην είναι κανονική κάμερα και απλά να υπάρχει για εκφοβισμό...
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]