Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kovathe έγραψε:IKEA ftw λέμε....
Όλα τα υπολοιπα μου φαίνονται ταλαιπωρία....
Κι οποτε τα βαρεθείς τα πετάς και παιρνεις άλλα.

Κοίτα, ίδια ταλαιπωρία είναι, μη σου πω ότι στο ΙΚΕΑ ειναι λίγο μεγαλύτερη, γιατί στο ΙΚΕΑ κανεις εσύ το σχέδιο και πρέπει να προβλέψεις και την παραμικρή βίδα. Συν ότι πρέπει να τα μαζέψεις και να τα σέρνεις στο ταμείο. Αλλά, ναι, για αντίστοιχο (οπτικά) αποτέλεσμα κερδίζεις ένα 30-40%....
Άβαταρ μέλους
By krom
#330140 Tα στρατιωτάκια φυλάνε την εικόνα της παναγιάς? :lol:

E τόσα λεφτά μάλλον κόστισε, το aircondition whyyyyy εκεί?
Άβαταρ μέλους
By otso
#330158 υπεροχο υλικο ειναι και το ytong που μαζι με πλεξιγλας και ξυλο μπορεις να απογειωσεις την διακοσμηση , αλλα ειναι για γνωστες και μερακληδες.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Asimov έγραψε:Απο τι υλικό είναι η σύνθεση; Από ξυλουργό ή μαγαζί; Πόσο κόστισε;

Θα σε στεναχωρήσω! :oops:
Είναι απο αυτό το κατάστημα επίπλων : https://www.milanode.gr/product/gr/435/ ... ku016.html
Η δική μου σύνθεση με αυτή του link "μοιάζει" στα βασικά στοιχεία, αλλά με τις 3-4 επιλογές "κουτιών" χρωμάτων και διαστάσεων, που σου δίνει το κατάστημα σε κάθε σύνθεση απ΄αυτές του site , μπορείς να "στήσεις" μιά αυστηρά προσωπική σύνθεση με πρόσθετα στοιχεία και κατανομή στο χώρο.

Τιμή μετρητοίς στη δική μου (της φωτό): 1.700€.

Θα επανέλθω όμως και με μία μικρή απο ΙΚΕΑ, που έχει μπεί σε τοίχο του master bedroom.

krom έγραψε:Tα στρατιωτάκια φυλάνε την εικόνα της παναγιάς? :lol:
E τόσα λεφτά μάλλον κόστισε, το aircondition whyyyyy εκεί?

1/ Το πρόσεξες ρε αθεόφοβε το .... "τιμητικό άγημα στην εικόνα" . :oops:
Γυναίκες είναι αυτές, όπως θέλουν σκέφτονται και διακοσμούν! Αναφορά θα μας (σου) δώσουν? :lol:
2/ Το A/C είναι σε σαλόνι-τραπεζαρία- καθιστικό/τζάκι 80 τμ, δεν έβγαινε αλλού ώστε να αποδίδει αλλά και να τρέξουν οι σωληνώσεις του έτσι, ώστε να πάει η εξ. μονάδα στην ταράτσα και να μη βλέπεις τίποτε και πουθενά, μέσα-έξω.
Δεν θές να ξέρεις περισσότερα ..... :oops:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#330287 Να πω την αλήθεια, η αρχική ιδέα του μαγαζιού μου άρεσε περισσότερο :oops:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#330291 Ωραία είναι, αλλά μάλλον εκτός bugdet το κόβω, αν και μπορεί να πάω να δω, αν βρω χρόνο.

Βλέπω έχει κατάστημα και στην Αλίμου :hmmm: :hmmm: :hmmm:
(έτσι έλεγα και για το Room και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι :lol: )
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#330321 Για συνθέσεις πάντως, μια ενδιάμεση λύση μεταξύ ΙΚΕΑ και ξυλουργού ή "φίρμας" είναι τα Do It Yourself φάση.
Περισσότερο προς ΙΚΕΑ τείνουν, αλλά:
Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών, διαλέγεις και φτιάχνεις ακριβώς στα μέτρα σου.
Αν θες στα συναρμολογούν κι όλας.

Προφανώς κάπως πιο ακριβά από ΙΚΕΑ αλλά όχι πολύ.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#330345 Να πω κι εγώ που είχαμε εργασίες με γυψοσανίδα αυτή την εποχή, σε καμία περίπτωση σε σπίτι επιπλωμένο που κατοικείται! Θα βγάζεις σκόνες για μήνες μετά από τα πιο απίθανα σημεία! :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
dimitrisB έγραψε:
Τιμή μετρητοίς στη δική μου (της φωτό): 1.700€.

:omg: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#330400 Εγώ θέλω ένα συγκεκριμένο γραφείο ή/και σύνθεση για μια γωνίτσα και δεν βρίσκω κάτι που να με ικανοποιεί. Μάλλον για ξυλουργό με βλέπω για custom λύση. Παίζει κανά black friday σε επιπλάδικο;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#330797 Στο ΕΝΤΟΣ στην Κηφισιας Χαλανδρι, μετα την Αβανα ανεβαινοντας για Μαρουσι, εχει διαφημηση για Black Friday αλλα δεν ξερω σε τι επιπλα....