Δεν υπάρχει "καλύτερο". Είναι τι αρέσει στον καθένα. Το πιο θρεπτικό είναι από καστανιά(αλλά είναι πικρό), και το σουσουρίσιο. Πριν 2 χρόνια βγάλανε καθαρή σουσούρα(είναι αυτό το μωβ λουλουδάκι στα βουνά). Δεν είναι τόσο γλυκό. Σου αφήνει και την πικράδα της καραμέλας στο τέλος. Παγώνει σαν το βούτυρο. Χρειάζεται πάνω από 40 βαθμούς για να γίνει ρευστό.
Το 3κιλο έχει μια μέση λιανική στα 20€ από παραγωγό. Και ο τενεκές(27 κιλά) από 110 έως 150 ανάλογα το μέλι. Προφανώς και δεν μπορώ να φάω μέλι από S/M. Του Μασούτη και του macro ήταν για πολλά χρόνια pl από τον συνεταιρισμό μας.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας