Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:@DimitrisB
Είναι το "καλό" private label του ΑΒ.
Γιατί έχει και δικό του πιο φτηνιάρικο και 365 κλπ.

Για private label (με αντίστοιχη τιμή) είναι εξαιρετικό.
Εννοείται ότι το μέλι που συλλέγουν οι μοναχοί στο τάδε κορφοβούνι είναι 10 φορές ανώτερο αλλά με αντίστοιχο τίμημα.

Γενικά η σειρά αυτή του ΑΒ έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα.

Δηλαδή πόσο το έχει ο Βακαλόπουλος;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#329375 @ ΕDDIE :
Aν και εκκρεμεί η απάντησή σου στην από πάνω ερώτηση, όταν εκτός απο τις αναλυτικές μου περιγραφές , ποστάρω και μιά φωτό για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι, .....

:s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:@DimitrisB
Είναι το "καλό" private label του ΑΒ.
Γιατί έχει και δικό του πιο φτηνιάρικο και 365 κλπ.

Για private label (με αντίστοιχη τιμή) είναι εξαιρετικό.
Εννοείται ότι το μέλι που συλλέγουν οι μοναχοί στο τάδε κορφοβούνι είναι 10 φορές ανώτερο αλλά με αντίστοιχο τίμημα.

Γενικά η σειρά αυτή του ΑΒ έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα.

Δηλαδή πόσο το έχει ο Βακαλόπουλος;

Εχει 6,10€ τα 400 γραμμαρια και 2 επιλογες. Μελι Μανης και μελι Κρητης, ανθεων και τα δυο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#329392 Εντάξει τα καλά τα μέλια στα μέρη παραγωγής τους κάνουν 20 ευρώ το τρίκιλο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις γλυκόζες του ΑΒ που δεν παγώνουν ποτέ (ενδειξη νοθείας το παραπάνω)
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
fokion έγραψε:
Geo f1 έγραψε:μια ηλεκτρικη ξυριστικη

Για ένα αδιευκρινιστο λογο βγαζω παντα σπυρια ή στη καλυτερη είμαι σα πατζαρι
και με 1 και με 2 και με 3 κεφαλες και με τζελ μαζι και με όλα...

Στα ίδια ήμουν με σένα με ο,τιδήποτε άγγιζε πρόσωπο, είτε ηλεκτρικό είτε 5πλά ξυράφια και μετά από 1 μήνα συστηματικής χρήσης της παρακάτω Εικόνα
(+bonus άρωμα μπισκότο :lol: ) ερεθισμοί ΤΕΛΟΣ. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#329400 Μαλτέζε μου συγκρίνεις προϊόν που βρίσκεις σε supermarket με προϊόν χύμα (3κιλη συσκευασία) που πρέπει να πας στην Άνω Ραχούλα.
Επίσης τα πούρα κοχίμπα στο εργοστάσιο στην Κούβα έχουν 5 ντάλαρς το ματσάκι.
:s_thumbsup

Το συγκεκριμένο εμφανίζει το πάγωμα (κρυστάλλωμα) που λες σε αντίθεση με το άλλο private label που έχει το οποίο κάνει μόνο για μελομακάρονα και λουκουμάδες αλλά τη διαφορά την καταλαβαίνεις και στη γεύση (...εκτός από την τιμή).

dimitrisB κάπου σε έχασα.
Φωτογραφία από το προϊόν εννοείς;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#329430 Από τιμές όσες θέλεις :lol:

http://www.ab.gr/click2shop/PROINO---SN ... I/c/009008
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#329447 Σιγά τα μέλια ρε παιδιά!

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
fokion έγραψε:
dimviii έγραψε:εχει δοκιμασει κανεις την ξυριστικη μηχανή τυπου ''gilette fusion'' -''proglide'' etc του lidl?
αγορασα μια σημερα που εχει ένα ανταλλακτικο με 5 λεπιδες,σπαστη κεφαλη κλπ προς 4,99 ευρω.
θα τη δοκιμασω να δω τι λεει.Τα ανταλλακτικα της κανουν τα 4 τεμαχια 4 ευρω.
της gilette τα ανταλλακτικα,πανακριβα,και μαλλον τα εχουν σκαρτεψει τωρα τελευταια. :hmmm:

Ναι εδώ και χρονια. που σταματησα τις Ζιλετ

Αξιζει αλλα με ορισμένες προϋποθέσεις.

Α. Αν εχεις σκληρα γενια και μαλιστα τα αφηνεις και 5θημερο πχ ΙΣΩΣ και να μη σου βγαλει μηνα... αν δεν απαιτείται ξυρισμα επιπεδου "γαμπρος" μια χαρα κραταει πολύ παραπανω
β. Αν την "χτυπας" στο νεροχυτη να ξεστουμπωσει από τριχες αναμεσα στις λεπιδες καμιά σπαει
Γ. Σπυρακια τα "κουρευει" πιο ευκολα
Δ. Δουλευει καλυτερα με τζελ κι όχι με αφρο

At the end of the day, Συμφαιρει IMHO.....

ευχαριστω fokion!

χθες ξυριστικα πρωτη φορα,ειναι διαφορετικη από την Ζιλετ,δεν σουσταρει τοσο ευκολα η κεφαλη οσο στη Ζιλετ,δειχνει να εχει σκληροτερα ελατηρια :lol: απλα καθυστερουσα στις γωνιες του πηγουνιού, αυτό με προβληματισε, ισως επειδη με Ζιλετ ξυριζομαι 20 χρονια.Μπορει να θελει να τη συνηθισω.
Επισης μου εδινε την εντυπωση ότι θα μαγκωσει και θα κοπω.Μπορει να ηταν και ιδεα μου.
Να δουμε την αντοχή της.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#329545 Δεν ξέρω το συγκεκριμένο του Βασιλόπουλου τι λέει αλλά γενικά το ανθέων μου φαίνεται λίγο νερουλό.
Έντι αν σου φέρω απ το χωριό ελάτου να δοκιμάσεις όλα τα άλλα θα σου φαίνονται νερό με ζάχαρη.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#329553 Το αν ειναι ανθέων , έλατου, αγριάδας κλπ επηρεάζει κατι άλλο απο το άρωμα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Έντι αν σου φέρω απ το χωριό ελάτου να δοκιμάσεις όλα τα άλλα θα σου φαίνονται νερό με ζάχαρη.

Είμαι σίγουρος
:eat:

Αν εννοείς Ανθέων αυτό που λέει ΑΒ μπροστά είναι όπως είπα μόνο για γλυκά (αφού είναι ήδη αραιωμένο :lol: ).
Αυτό που ανέφερα γράφει ΑΒ στην πίσω ετικέτα μόνο.

@Μιτζάκωβος
Νομίζω αλλάζει σημαντικά και η περιεκτικότητα σε σάκχαρα --> γεύση.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Ελληνικό μέλι Π.Ο.Π.
Το μοναδικό ελληνικό μέλι με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.) από το 1992 είναι το Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια[4] που παράγεται σε οριοθετημένη περιοχή του Μαινάλου Αρκαδίας, κυρίως στην περιοχή γύρω από την Αλωνίσταινα και τη Βυτίνα. Το σύμπλεγμα του όρους Μαίναλο κυριαρχείται από το δάσος της Κεφαλληνιακής ελάτης, ενώ υπάρχουν και διάφορα άλλα είδη τοπικής χλωρίδας. Το μέλι ελάτης "βανίλια" ανήκει στην κατηγορία των μελιών από μελιτώματα, προέρχεται δηλαδή από το χυμό που προσλαμβάνουν οι μέλισσες με την μεσολάβηση κάποιων εντόμων που παρασιτούν στα φυτά -στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για το παράσιτο physokermes hemicryphus που βρίσκεται στα έλατα. Το μέλι αυτό ξεχωρίζει για το κεχριμπαρένιο χρώμα του και για το γεγονός ότι δεν κρυσταλλώνει ποτέ, καθώς η περιεκτικότητά του σε σάκχαρα είναι μικρότερη απ' ό,τι σε άλλους τύπους μελιού.

Πικρό μέλι
Παρότι ηχεί σαν οξύμωρο σχήμα υπάρχουν ποικιλίες μελιού που πικρίζουν. Χαρακτηριστικές τέτοιες ποικιλίες είναι το μέλι από ρείκι και το μέλι από κουμαριά.

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
mjacob έγραψε:Το αν ειναι ανθέων , έλατου, αγριάδας κλπ επηρεάζει κατι άλλο απο το άρωμα;

Χρώμα, ρευστότητα... Το ότι είναι πιο ανοιχτόχρωμο και ρευστό δεν το κάνει κακό μέλι...
Επίσης το ότι ένα μέλι δεν κρυσταλλώνει δεν σημαίνει ότι είναι νοθευμένο. Το μέλι ελάτης δεν κρυσταλλώνει ποτέ ενώ το πευκόμελο θα κρυσταλλώσει μετά από 20 μήνες περίπου. Άλλα μέλια θα κρυσταλλώσουν μετά από 1 μήνα...