Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εμεις χθες. :rtfm:

You may ban yourself :s_empathy

Να φέρω κι ένα αρνί να σουβλίσουμε; :s_drinks

Για να κανουμε εκπληξη στην μπομπα ρε συ που ελειπε..
Χαρηκε λιγο και μετα αρχισε να κατεβαζει τα στολιδια.. :slap:

Θα κανεις μωρακια και συ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#328980 FFS! Κάτι τέτοια μου έλεγαν το Σάββατο οι κουμπάροι μου για στόλισμα και τους στόλισα εγώ κανονικά ότι έχουν γίνει αυτά που μέχρι πριν λίγα χρόνια κορόιδευαν και πήρε παράταση το στόλισμα. Τουλάχιστον να έχει μπει Δεκέμβρης. Για όνομα του θεού...λες και θα καταλάβουν διαφορά τα μικρά αν αφήσεις τα στολίδια 2-3 βδομάδες παραπάνω. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#328984 Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

:inlove: :inlove:

:rant: :rant: :rant:

Χορευουμε Στεφαν??
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#328991 Αρχες Δεκεμβρη στολιζουμε και εμεις, συνηθως πριν την γιορτη μου.

Θελω να παρω φωτοσωληνα πολυχρωμο, απο που να παρω; Υπαρχουν led;

Geako, θες να πας για μπανιο; :rant: :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#328995 Σε λίγο 17 Νοέμβρη θα κάνουν κατάθεση χριστουγεννιάτικου στεφάνου στο πολυτεχνείο.
Ξεκίνησαν χριστουγεννιάτικες ταινίες, διαφημίσεις κλπ.
Όλα με το ζόρι να σου δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα για να αρχίσεις να ξοδεύεις :tomato:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#329174 Κατόπιν πιέσεων τις τελευταίες 2 βδομάδες τελικά στήσαμε χριστουγεννιάτικο δέντρο το Σάββατο. Με νέα φωτάκια led που είναι πολύ πιο φωτεινά από τα παλιά οπότε η κατάσταση είναι λίγο σούργελο (τα γούστα συζύγου και κόρης στο στολισμό του δέντρου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετο με αυτό που εγώ θεωρώ απλό και αξιοπρεπές). Οπότε ντρέπομαι να σας το δείξω! :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#329176 Και γω ηθελα φωτακια σε χρωμα παγου αλλα βαλαμε τα περσυνα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mirage
sknipper έγραψε:Κατόπιν πιέσεων τις τελευταίες 2 βδομάδες τελικά στήσαμε χριστουγεννιάτικο δέντρο το Σάββατο. Με νέα φωτάκια led που είναι πολύ πιο φωτεινά από τα παλιά οπότε η κατάσταση είναι λίγο σούργελο (τα γούστα συζύγου και κόρης στο στολισμό του δέντρου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετο με αυτό που εγώ θεωρώ απλό και αξιοπρεπές). Οπότε ντρέπομαι να σας το δείξω! :oops:

Please do

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Και γω ηθελα φωτακια σε χρωμα παγου αλλα βαλαμε τα περσυνα :thumbsdown:

Αν με το "χρώμα του πάγου" εννοείς τα led ψυχρού φωτός (μπορεί και πάνω από 6.000οΚ) που κατέκλυσαν τα τελευταία χρόνια την αγορά, καλά κάνατε και βάλατε τα παλιά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Εμεις χθες. :rtfm:

+1... :inlove:

Geo f1 έγραψε:Χαρηκε λιγο και μετα αρχισε να κατεβαζει τα στολιδια.. :slap:

Εμείς έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο... Βγάλαμε και φάτνη (πρώτη φορά από τότε που η μεγάλη ήταν μηνών και δεν μπουσουλούσε καν, πριν 8 χρόνια δηλαδή... :lol: την επόμενη χρονιά τη βγάλαμε, αλλά επειδή η αγία οικογένεια έγινε πυραυλάκια προς πάσα κατεύθυνση τη μαζέψαμε με συνοπτικές διαδικασίες... :lol: ) και ούτε ο μικρός (4 ετών σχεδόν) δεν την πείραξε... Βέβαια σήμερα ήταν στη γιαγιά για λόγους ανωτέρας βίας (είχαμε κηδεία) και ήρθαν αργά, οπότε αύριο το μεγάλο πείραμα... :lol:

Ο Σπάικ είναι παντρεμένος;;; :innocent: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#329209 Όταν ήμουν μικρός είχα βάλει φωτιά το δένδρο και η μάνα μου το είδε λαμπάδα βγαίνοντας από το μπάνιο :omg: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#329211 Αφού δεν είδε λαμπάδα το σαλόνι, καλά ήταν... :lol: :lol: :lol: :lol:

Πως το κατάφερες ρε;;;; :lol: :lol: