Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:mach3 αλλά πανάκριβα ρε φούστη μου....

και που να δοκιμασεις τις proglide-fusion etc
ξυριζόμουνα με Μαχ3 πολλα χρονια,μολις πηρα τις καινούριες σαν να καβαλας από λαντα-> πενβε :shifty:
πολύ πιο ευκολο ξυρισμα,και πιο βαθυ.

Έτσι ακριβώς, σαν να έχεις 3 διαφορικά μόνιμης τετρακίνησης και να έρθει ο άλλος με το esp να το παίξει διαφορικό κι έτσ, που πας ρε καραμήτρο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:δεν έχω θέμα, έχω εύκολη επιδερμίδα.

και τα m3 μια χαρά είναι.

και εγω ευκολη εχω,αλλα πληρωνεις τα ιδια χρηματα για χειροτεροο ξυραφακι.
θα εδινες 50κ ευρω για γκολφ? :shifty:

που είναι ίδια τιμή;

Μach 3 - 5 τεμ. 10,98€ - 2,2€/τεμ.

Fusion - 4 τεμ. 13,99€ - 3,5€/τεμ.

Proglide 3 τεμ. 10,56€ - 3,52€/τεμ.

Αρα Golf. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimitrisB έγραψε:Ήρθε και φέτος στα Lidl, σε τιμή 2,99€.

Δημήτρη έχεις δοκιμάσει αυτή του makro (the mart τώρα πια);

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimitrisB έγραψε:@ EDDIE
Στη "λέω" στα ίσα! :rtfm:
Αν ήταν στο τοπικό περί πολιτικής, θα είχες κάνει το πόστ σου ... "ταληράκια".

Εδώ, ποιό μέλι είν΄ τούτο, που πουλιέται , πόσο πάνω κάτω έχει κλπ, .. μούγκα! :lipsealed:

Δώσε info ωρέ και σε μας τους αδαείς, να λιγδώσει τ΄ αντεράκι μας! :protest:

ΥΓ: Και μιάς και το γυρίσαμε στα ξυραφάκια, μην περιμένεις να βγάλουμε hipsterομούσια μέχρι να μας πείς! :lol:

Είναι του ΑΒ Βασιλόπουλου.

O EDDIE φαίνεται ότι δεν έχει δοκιμάσει μέλι Θάσου ή Χαλκιδικής... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#329139 Υπάρχει καλύτερο μέλι από το ελάτης (Μαινάλου);

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Pitt έγραψε:
dimitrisB έγραψε:@ EDDIE
Στη "λέω" στα ίσα! :rtfm:
Αν ήταν στο τοπικό περί πολιτικής, θα είχες κάνει το πόστ σου ... "ταληράκια".

Εδώ, ποιό μέλι είν΄ τούτο, που πουλιέται , πόσο πάνω κάτω έχει κλπ, .. μούγκα! :lipsealed:

Δώσε info ωρέ και σε μας τους αδαείς, να λιγδώσει τ΄ αντεράκι μας! :protest:

ΥΓ: Και μιάς και το γυρίσαμε στα ξυραφάκια, μην περιμένεις να βγάλουμε hipsterομούσια μέχρι να μας πείς! :lol:

Είναι του ΑΒ Βασιλόπουλου.

O EDDIE φαίνεται ότι δεν έχει δοκιμάσει μέλι Θάσου ή Χαλκιδικής... :shifty:

Edit: Ούτε ο Scotch καθώς φαίνεται... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:
που είναι ίδια τιμή;

δεν εχεις υπολογισει την αυξημενη διαρκεια των νεοτερων μοδελων.
γκολφ λεμε :rtfm: :lol:

είμαι περίεργος να δω για ποσα ξυρισματα θα κοβει καλα αυτή η 5απλη λαμα του λιδλ.
Εάν βγαζει μηνα θα αντικατασταθουν τα Ζιλετ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#329148 Αν ξυρίζεσαι σαν τον θείο μου 1 φορά τον μήνα σου βγάζουν 2 χρόνια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Pitt έγραψε:Edit: Ούτε ο Scotch καθώς φαίνεται...

Η αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι. Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά σαν τη "βανίλια"... κανένα :D (στα εξωτερικά βολεύομαι μ' αυτό... not bad .. ενδείκνυται και για γαύρους)

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:Αν ξυρίζεσαι σαν τον θείο μου 1 φορά τον μήνα σου βγάζουν 2 χρόνια. :lol:

όχι ρε συ,σιγουρα 4 φορες την εβδομαδα,απλα δεν ξυριζομαι τα σκ.Απο Παρασκευη πρωι,φθανω αξυριΓος μεχρι την Δευτερα το πρωι.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Scotch έγραψε:έχεις δοκιμάσει αυτή του makro (the mart τώρα πια);

Οχι. Αλλά ένα είναι το σίγουρο:
Αν η οποιαδήποτε μοτσαρέλα δεν αναγράφει <<Mozzarella di bufala Campana SOP>>, δεν είναι η μοτσαρέλα που σας περιγράφω. DOP = Denominazione di Origine Protetta= ΠΟΠ=Προστατευόμενη Ονομασία Προέλεθυσης, όπως πχ και το Parmigiano regianno. Μπορεί να διαφέρει ελάαααααχιστα λόγω παραγωγού, αλλά τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές παραγωγής.
Είναι σαν τη διαφορά που έχει πχ: το λευκό τυρί με τη φέτα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:σαν να καβαλας από λαντα-> πενβε :shifty:

Που να πας από αγροτικό (μιστουμπίσ) σε απόλυτο μηχάνημα οδήγησης (MWB)... :shifty: :svivhaha: :s_tongue :s_tongue

Εγώ το θέμα του ξυρίσματος το έχω λύσει, ξυρίζομαι 1φορά το μήνα πάνω κάτω, οπότε δεν έχω θέμα με ερεθισμούς και τα τοιαύτα, μόνο 1 μέρα... :innocent: :lol: :lol: Ούτε που θυμάμαι πότε πήρα συσκευασία ξουράφια... :lol: :lol: Σαν τον θείο του ελτέο ένα πράγμα... :lol: :lol:

Βασικά, κάνω την ανάγκη φιλότιμο, γιατί το δέρμα μου γίνεται σαν τον κώλο της μαϊμούς όταν ξουρίζομαι, ιδίως σε μερικά σημεία, γι' αυτό είχα από το λύκειο μουσάκι... :oops: Χώρια που ότι έχει να κάνει με τρίχες, το θεωρώ απίστευτο χάσιμο χρόνου και βαριέμαι του θανατά... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#329164 Σαν το μουσι δεν έχει.... Δεν ξοδευεις για ξυραφακια ούτε για μελια γιατί κολλάνε στο μούσι.... η μοτσαρελα όμως επιβάλλεται στην χιπστεροπιτσα

< >
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 21 Νοέμ 2016, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#329165 μαρκοβαγγε αν η δουλειά σου απαιτούσε να ήσουν ξυρισμένος τότε να σε έβλεπα.... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimitrisB έγραψε:
Scotch έγραψε:έχεις δοκιμάσει αυτή του makro (the mart τώρα πια);

Οχι. Αλλά ένα είναι το σίγουρο:
Αν η οποιαδήποτε μοτσαρέλα ...

Αυτή είναι: http://www.mozzarellamandara.com
Νομίζω πως πληροί τις προδιαγραφές (;). Πάντως είναι πολύ νόστιμη και σχετικά οικονομική.

< >