Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#326386 Kαι πέρασα έξω από το εργοστάσιο ΦΑΙΔΩΝ τη περασμένη εβδομάδα.. Αν το ήξερα θα σας έφερνα 2-3 τσουβάλια :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#329062 Εικόνα
Ήρθε και φέτος στα Lidl, σε τιμή 2,99€.
Περιέχει 2 μπάλες mozzarella , ίδιου μεγέθους με εκείνες που πωλούνται στα ΣΜ σε σακκουλάκι 1 τεμαχίου, με τιμή σε Lidl 0,99 και σε ΑΒ περί τα 1,2€, άρα τα 2 τεμ = 2,4€.
Φαίνεται ακριβή, αλλά τελικά δεν είναι. Άλλωστε, δεν είναι και για ... χόρταση!

Αν κάποιος έχει φάει στην Ιταλία ΦΡΕΣΚΙΑ μοτσαρέλα απο βουβαλίσιο γάλα (που παράγεται μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Campania) και όχι συσκευασμένη απο Ιταλικό ΣΜ, που βέβαια ουδόλως διαφέρει κι απ΄απ΄αυτές των ελληνικών ΣΜ, τότε .... εδώ σας έχω! :rtfm:
Τεράστια διαφορά σε γεύση αλλά και καλή τιμή, αφού και στη γείτονα η φρέσκια στα τυροκομεία έχει περί τα 12€/κιλό.
Στην Ελλάδα, υπάρχει τέτοια φρέσκια σε επιλεγμένα delicatessen , συνήθως στα 15-20€/κιλό.

Μια δοκιμή λοιπον θα σας πείσει. :eat:

Tip: Αν και ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ως "φρέσκια" - δεν διατηρείται στο ψυγείο , λόγω της συντήρησής της έτσι πωλείται.
Τουλάχιστον όταν θα τη φάτε, οπωσδήποτε βγάζετε τη συσκευασία 1 ώρα πρίν απ΄το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και τη βγάζετε απ την άλμη της για να "στραγγίσει" 5 λεπτα πρίν μπεί στο ... στόμα σας! :lol:

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#329078 εχει δοκιμασει κανεις την ξυριστικη μηχανή τυπου ''gilette fusion'' -''proglide'' etc του lidl?
αγορασα μια σημερα που εχει ένα ανταλλακτικο με 5 λεπιδες,σπαστη κεφαλη κλπ προς 4,99 ευρω.
θα τη δοκιμασω να δω τι λεει.Τα ανταλλακτικα της κανουν τα 4 τεμαχια 4 ευρω.
της gilette τα ανταλλακτικα,πανακριβα,και μαλλον τα εχουν σκαρτεψει τωρα τελευταια. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#329092 Πες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις.
Εγώ δοκίμασα BIC επειδή ήταν φθηνότερο από Gillette, αλλά δεν ήταν τελικά τόσο καλό....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#329095 Εικόνα

Γαμάει.
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimviii έγραψε:εχει δοκιμασει κανεις την ξυριστικη μηχανή τυπου ''gilette fusion'' -''proglide'' etc του lidl?
αγορασα μια σημερα που εχει ένα ανταλλακτικο με 5 λεπιδες,σπαστη κεφαλη κλπ προς 4,99 ευρω.
της gilette τα ανταλλακτικα,πανακριβα,και μαλλον τα εχουν σκαρτεψει τωρα τελευταια. :hmmm:

Εγω το γυρισα σε ξυραφακια ασφαλειας. Δεν ψωνιζω ξανα μηχανη με 15 λεπιδες. Ωραιο ξυρισμα χωρις ερεθισμους και παμφτηνα.
Επιβαλεται κουτακι για ασφαλη απορριψη τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:εχει δοκιμασει κανεις την ξυριστικη μηχανή τυπου ''gilette fusion'' -''proglide'' etc του lidl?

Έχω εδώ και 4 μήνες την Proglide Power αυτή με την μπαταρία, ακόμα δουλεύει δεν έχει ξεφορτώσει και προχτές άλλαξα το 1ο ξυραφάκι, με 2-3 ξυράφια περνάω 1 χρόνο, την πήρα από το παζάρι του Πειραιά μια κυριακή 8€ και το πακέτο με 4 ξυραφάκια 10€, την έχω βολευτή πολύ και τα ξυραφάκια της κρατάνε όπως και της Fusion που είχα παλαιότερα.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#329103 Gilette fusion pro glide. Φοβερή μηχανή. Ξυρίζομαι πάντα αμέσως μετά το μπάνιο και όπως είναι ζεστά τα γένια κόβονται πανεύκολα! Χάϊδεμα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#329106 mach3 αλλά πανάκριβα ρε φούστη μου....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε:Εγω το γυρισα σε ξυραφακια ασφαλειας. Δεν ψωνιζω ξανα μηχανη με 15 λεπιδες. Ωραιο ξυρισμα χωρις ερεθισμους και παμφτηνα.
Επιβαλεται κουτακι για ασφαλη απορριψη τους.

τι είναι τα ξυραφάκια ασφαλειας? :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:mach3 αλλά πανάκριβα ρε φούστη μου....

και που να δοκιμασεις τις proglide-fusion etc
ξυριζόμουνα με Μαχ3 πολλα χρονια,μολις πηρα τις καινούριες σαν να καβαλας από λαντα-> πενβε :shifty:
πολύ πιο ευκολο ξυρισμα,και πιο βαθυ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#329112 δεν έχω θέμα, έχω εύκολη επιδερμίδα.

και τα m3 μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:δεν έχω θέμα, έχω εύκολη επιδερμίδα.

και τα m3 μια χαρά είναι.

και εγω ευκολη εχω,αλλα πληρωνεις τα ιδια χρηματα για χειροτεροο ξυραφακι.
θα εδινες 50κ ευρω για γκολφ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#329117 @ EDDIE
Στη "λέω" στα ίσα! :rtfm:
Αν ήταν στο τοπικό περί πολιτικής, θα είχες κάνει το πόστ σου ... "ταληράκια".

Εδώ, ποιό μέλι είν΄ τούτο, που πουλιέται , πόσο πάνω κάτω έχει κλπ, .. μούγκα! :lipsealed:

Δώσε info ωρέ και σε μας τους αδαείς, να λιγδώσει τ΄ αντεράκι μας! :protest:

ΥΓ: Και μιάς και το γυρίσαμε στα ξυραφάκια, μην περιμένεις να βγάλουμε hipsterομούσια μέχρι να μας πείς! :lol: