Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#328632 Στα σπίτια αυτό που κάνει μεγάλη διαφορά στο χρόνο που αφιερώνεις για να είναι όμορφα είναι ο κήπος. Το πώς θα σετάρεις τον κήπο σου εχει τεράστια διαφορά στην περιποιηση που χρειάζεται. Ο φαδερ όντας γεωπόνος ήταν απ τις κόκκινες γραμμές του όταν τον πρήζαμε να βάζει πράγματα στον κήπο. Γι αυτό και 25 χρονια μετά παραμένει κορυφή :metalo:
Επιπλέον αν το σπίτι σου ειναι καλοκατασκευασμένο και δε χρειάζεται όλη την ώρα μερεμέτια (προφανώς μια μονοκατοικια θέλει πολύ παραπάνω φροντίδα απο ένα διαμέρισμα) δε, 4 ώρες τη μέρα τί σκατα θα κάνεις?
Προφανώς αν είναι γεμάτο με χιλιάδες μπιχλιμπίδια που για να ξεσκονίσεις θες να μετακομίζεις το μισο μπακινχαμ 4 ώρες δε σε φτάνουν, αλλά μιλάμε για φυσιολογικές καταστάσεις
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Στα σπίτια αυτό που κάνει μεγάλη διαφορά στο χρόνο που αφιερώνεις για να είναι όμορφα είναι ο κήπος. Το πώς θα σετάρεις τον κήπο σου εχει τεράστια διαφορά στην περιποιηση που χρειάζεται. Ο φαδερ όντας γεωπόνος ήταν απ τις κόκκινες γραμμές του όταν τον πρήζαμε να βάζει πράγματα στον κήπο. Γι αυτό και 25 χρονια μετά παραμένει κορυφή :metalo:
Επιπλέον αν το σπίτι σου ειναι καλοκατασκευασμένο και δε χρειάζεται όλη την ώρα μερεμέτια (προφανώς μια μονοκατοικια θέλει πολύ παραπάνω φροντίδα απο ένα διαμέρισμα) δε, 4 ώρες τη μέρα τί σκατα θα κάνεις?
Προφανώς αν είναι γεμάτο με χιλιάδες μπιχλιμπίδια που για να ξεσκονίσεις θες να μετακομίζεις το μισο μπακινχαμ 4 ώρες δε σε φτάνουν, αλλά μιλάμε για φυσιολογικές καταστάσεις

έχει φύγει για την μάνα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#328643 ένα άλλο βασικο ειναι να προσεχεις και να μην το βρωμιζεις.
Υπαρχουν σπιτια που με 3-4 ενοικους μεσα είναι ηδη σταυλος, σε 2 μερες από καθαριοτητα,και υπαρχουν και περιπτώσεις που μετα από μια εβδομαδα θελει απλα ένα σκούπισμα-σφουγγάρισμα.
Σωστο και αυτό που ειπε ο Ντριφτης ,ότι παιζει ρολο πως εχεις φτιαξει τον κηπο,ή εάν μεσα στο σπιτι υπαρχουν πολλα πραγματα που είναι δυσκολα στον καθαρισμο.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimik έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Σ

έχει φύγει για την μάνα μου :lol:

:lol:
Και επειδή αυτό σαφώς ισχύει και σε μας, θα με αναγκάσετε να επανέλθω με φωτό, μόνο και μόνο απ΄τα τραπεζάκια στο σαλόνι .
Και τότε, .... θα ζητήσετε συγνώμη γονυπετείς, όσοι μιλήσατε για "υπερβολές" στους χρόνους που αναφέρθηκαν! :oops:
:)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#328691 Eγώ είμαι τραγικός ώρες ώρες, μου αρέσει να μαζεύω πράγματα :help:
Πλέον όμως έχω μάθει, μία στο τόσο κάνω επιχείρηση γης μαδιάμ και πετάω. Το άκρον άωτον με τον πατερα μου που συχαίνεται τα τζάτζαλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#328908 Μπάνιο...
Εικόνα
Εικόνα
(Η αντλία κρεμοσάπουνου ξέμεινε από το προηγούμενο και θα αλλάξει, και το καπάκι του κολεκτέρ βάψιμο γι'αυτό είναι εκτός)
(επίσης δε μπήκε η πόρτα ακόμα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By RXristos
PeterPan έγραψε:
https://www.immobilienscout24.de/expose ... 8f9c1d659c

Φανταστικό, απλά φανταστικό!!
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου σε ένα τέτοιο σπίτι :superman:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#328932 @stavrosg : Καλορίζικο . :)
RXristos έγραψε:Φανταστικό, απλά φανταστικό!!
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου σε ένα τέτοιο σπίτι :superman:

Γεγονός! :s_thumbsup
Και βέβαια, το γούστο του ιδιοκτήτη όπως φαίνεται στις φωτό, έχει σημαντικό ρόλο.
Λεπτομέρεια : Στις φωτό με το σαλόνι στη βεράντα (απο 2 οπτικές γωνίες) , το είδος είναι της ακριβής κατηγορίας , rattan, της τάξης των 900€.
Υπάρχει και η φτηνότερη wicker στα 400€ που "μοιάζει" (συνήθως τα έχουν κάποιες καφετέριες), αλλά -απο κοντά- με ... εμφανέστατη διαφορά σε όψη -υφή.

Κάτι λέει κι αυτό για τους ιδιοκτήτες. Ίσως , :hmmm: ... ότι είναι κορόιδα? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
KiloMeater έγραψε:Λόγω παλαιότητας πρέπει να δεις τα υδραυλικά και τη μόνωση

Στο παρόν τοπικό, συζητάμε για το στύλ (και τη διακόσμηση) του συγκεκριμένου.
Αυτά ενδιαφέρουν στο <<Οικοδομές-Κατοικίες>> ! :iconcool:

Dimitris_P έγραψε:Κάποιοι έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικα από τώρα :help:

Αφού πέρασε το 1ο 15ήμερο του Νοε, λογικό είναι.
Υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγων, η προσπάθεια για αλλαγή διάθεσης κλπ.