Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:700€ φλάντζα κεφαλής στο Volvo v40 της μικρής στη Γερμανία......
Τι σκατά θα κάνουν;;;;

Αν θέλει να της βγει κάπως φθηνότερα, ας το πάει σε ένα Bosch Service, θα έρθουν στα 2/3 τα εργατικά. Αλλά για κινητήρα καλύτερα αντιπροσωπία...

< >
Άβαταρ μέλους
By citastak
Giuseppe Busso έγραψε:Πανάκριβο.

Πανάκριβο σε σχέση με τι;
Σε σχέση με άλλα εξουσιοδοτημένα όχι.
Αντίστοιχο σέρβις σε Audi a4 1.8 ίδιας χρονιάς με το δικό μου βόλβο (2015) ήταν λίγο πιο φθηνό (νομίζω 10%). Σε GLA 2014 diesel, το απλό σέρβις λίπανσης σε εξουσιοδοτημένο είναι στα 200 ευρώ.

Σε σχέση με απλό συνεργείο ναι.
Λάδι, φίλτρο λάδι, φίλτρο καμπίνας και φίλτρο πετρελαίου και εργασία.
Το συγκεκριμένο λάδι το δίνει 11 συν ΦΠΑ, στο σκρουτζ το βρίσκεις από 8-10 με ΦΠΑ.

Ακριβό ναι. Πανάκριβο όχι.

ΒΕΛΜΑΡ ή ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ είναι το παραπάνω τιμολόγιο;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mjacob έγραψε:Κανα συνεργείο για toyota [όχι επίσημο κλπ] στην ευρύτερη περιοχή γαλατσίου, έχουμε; :s_dunno

Στην Αγίας Γλυκερίας απο την μεριά της εκκλησίας 500 μέτρα μακριά.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kostis20
mjacob έγραψε:Κανα συνεργείο για toyota [όχι επίσημο κλπ] στην ευρύτερη περιοχή γαλατσίου, έχουμε; :s_dunno

Αν. Γλυκεριας 29 τηλ. 213 0254806
Θα ζητήσεις τον κ.Τζιαδημα και θα του πεις ότι σε στέλνει ο γιατρός με το Land cruiser.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#339164 Σέρβις 123.000χλμ, Mazda MX-5 NBFL 1.6

Λάδια Mobil 1 ESP 5W30, 4L - 33€
Φίλτρο λαδιού MANN - 3.7€
Mπουζί ΝGK, χ4 - 11.5€
Καθάρισμα πεταλούδας
Εργατικά - 10€

Σύνολο 58€
Άβαταρ μέλους
By teddx
#341131 Αυτό προσεξες μονο; αν ψαξεις τον κωδικό απο τα τακάκια θα δεις οτι είναι της γνωστής μάρκας stark. Συνήθη τελικα τακτική της κωλοεταιρειας αυτής που αλλά παραγγέλνει και αλλά στέλνουν. Αν ψαξεις για αυτή τη μάρκα θα δεις οτι έχει έδρα στην ίδια διεύθυνση με την εταιρεια. Κάτι δηλαδή σαν εισαγωγή της jumbo , Vickο οποτε καταλαβαινεις ποιότητα. Και εγώ θύμα αυτών των απατεωνων είμαι και βρισκομαιβσε επικοινωνία για επιστροφή των χρημάτων ή να στείλουν οτι ακριβως παρηγγειλα. Μακρια απο αυτους. Επίσης όταν ψαχνεις βαση μάρκας αυτοκινήτου δεν τα εμφανίζει αλλά αν ψαξεις με το συγκεκριμένο κωδικό προϊόντος σου το εμφανίζει και μάλιστα με 2πλασια τιμή απο τα αλλα να νομίζεις οτι σουπερ ουαου ανταλλακτικά. Απο βλέπω συνήθη τακτική τους είναι και αμα τσιμπισει το θύμα τσίμπησε, ή μπορεί να βαρεθει να μπει στη διαδικασία αλλαγής. Μην τους αφήσεις έτσι, πληρωνεις 40€ για κάτι που πιθανόν στο εμπόριο ουτε να μισά δεν είχε. Τσεκαρε και για τα αλλά που παρήγγειλες ίσως και αυτά να είναι αλλά αντί αλλων.

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341140 Όπα αυτό δεν παίζει να γίνει. Τα Stark όντως είναι τα "δικά" τους και τα βγάζει παντού προτεινόμενα. Δεν γίνεται όμως να μου στείλει Stark όταν εγώ έχω παραγγείλει Ferodo. O έλεγχος είναι πολύ εύκολος και θα φανεί με μιά ματιά τι και πως. Έχω ξαναπαραγγείλει πάντως απο κει επώνυμα προϊόντα και ήταν ΟΚ. Επίσης στο επιβεβαιωτικό email έχει καθαρά τα προϊόντα με τους σωστούς κωδικούς τους.

Πιθανολογώ κάποια πουστιά παίζει ώστε να φαίνεται σ' αυτούς ότι πουλάνε Stark και όχι την εκάστοτε επώνυμη μάρκα. Πρέπει να δω τι έγραφε το τιμολόγιο και της προηγούμενη παραγγελίας. Θα κάνω τον Κινέζο πάντως και θα στείλω email ότι το τιμολόγιο γράφει λάθος προϊόντα και να το διορθώσουν γιατί κατά τα άλλα η παραγγελία είναι στο δρόμο.

edit: μιλάω με live chat. Αυτό που λες έγινε γαμώ τα καντηλάκια τους!!! :rant: "Τελειώσανε" λέει τα Ferodo και μου στείλανε τα Stark χωρίς φυσικά να με ρωτήσουν. Τους πηδάς ή δεν τους πηδάς τώρα που έχω κλείσει ραντεβού με το μάστορα? :rant: :rant: