Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
gianik έγραψε:Ολο το γηπεδο να τον βριζει χυδαια , ο μπαγασας ηρεμος κ τα χλατσωνε απο παντου...
Μεγαλος παιχτης..

Νομίζω άλλος βλάχος έφαγε περισσότερο βρισίδι. Και δικαίως.
Άβαταρ μέλους
By skous
#327796 Δίκαιη νίκη, κρατάμε ότι με 8 παικτες και με διαιτητές κανονικούς χάσαμε στον πόντο και λόγω φάρδους.

Εντάξι, στο Ελλαδιστάν ξέρουμε τι έργο θα δούμε με τους γκρί πάλι με τον airwalk
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Μπούσσε από σένα ψωνίζει η κυρία? Τα επόμενα κερασμένα από μένα σε παρακαλώ! :shifty:

Όχι η ρουφι@να. :rant:
Δεν σας έχω πει ποτέ ότι πριν καμιά 20+ετία μας είχε προσελκύσει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ΠΑΟ και της οικογένειας Βαρδινογιάννη και μας είχε γίνει πρόταση να βγάζουμε αποκλειστικά γλυφιτζούρια σε σχήμα πράσινο τριφύλλι και να αφήσουμε την υπόλοιπη παραγωγή μας. Φυσικά και δεν δεχτήκαμε.
Άβαταρ μέλους
By skous
#328276 Ντροπή στους mod που δεν αφήνουν τους γάβρους να πουν την αλήθεια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δικαιολογήσουν και την προσφόνηση γκ....!!!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#328329 Πάλι μου σβήσατε το ποστ; :lol:

εγραφα λοιπόν:
ρεαλιστικός στόχος η φετινή αγωνιστική χρονιά να κλείσει χωρίς ήττα και ισοπαλία από τους ακατανόμαστους, σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις διοργανώσεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By skous
Bayern7 έγραψε:Πάλι μου σβήσατε το ποστ; :lol:

εγραφα λοιπόν:
ρεαλιστικός στόχος η φετινή αγωνιστική χρονιά να κλείσει χωρίς ήττα και ισοπαλία από τους ακατανόμαστους, σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις διοργανώσεις. :iconcool:

χαχαχαχαχαχα
ρε έχουν nickname εδώ οι ακατανόμαστοι, δές τα πόστς #327888, #328005, #328329
Ψάχνετε 4άρι και 5άρι όμως :)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#328362 Το δικό μου το ποστ τι έχει;

Δεν φτάνει που η μητέρα μου είναι βαζέλα δηλαδή, μου τη λες κιόλας. :x
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#328654 Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ:

http://www.stokokkino.gr/article/100000 ... iniako-lao