g8777 έγραψε:Και ποιος μας λέει ότι ο φραπες τηρεί μια ανεκτη ποιότητα σε χαλαρό τυχαίο μαγαζί και δεν θα πιεις νεροπλυμα;
Κανείς. Εξω δεν παίρνω ποτέ φραπε. Ο αφρος μετά απο 5' καταντάει σα δομικό υλικό.
g8777 έγραψε:Και ποιος μας λέει ότι ο φραπες τηρεί μια ανεκτη ποιότητα σε χαλαρό τυχαίο μαγαζί και δεν θα πιεις νεροπλυμα;
g8777 έγραψε:Ο σωστός εσπρεσσο με τον καλύτερο φραπέ του κόσμου απέχουν αιώνες. Και ποιος μας λέει ότι ο φραπες τηρεί μια ανεκτη ποιότητα σε χαλαρό τυχαίο μαγαζί και δεν θα πιεις νεροπλυμα;

Νίκος Παππάς έγραψε:Οταν πηγα στον γιατρο για υπερταση ο μονος καφες που μου απαγορεψε ηταν ο Νες. Εσπρεσσο, φιλτρου, ελληνικος ελευθερα μεχρι 2 την ημερα.

kyr80 έγραψε:Γεύση και εμφάνιση. Το δεύτερο μπορείς να το δεις μόνο στο ζεστό.
dimviii έγραψε:kyr80 έγραψε:Γεύση και εμφάνιση. Το δεύτερο μπορείς να το δεις μόνο στο ζεστό.
η γευση πως θα είναι Κυριακο,εαν μπορεις να την περιγραψεις?
στο ζεστο πως θα είναι η εμφανιση?
g8777 έγραψε:Κυρ δεν υπαρχει καμια μα καμια συγκριση στις πρωτες υλες. Και αυτο ειναι καθοριστικος παραγοντας. Τα χειροτερα νεροπλυματα που εχω πιει στη ζωη μου αφορουσαν φραπε. Και με τις σοβαροτερες επιπλοκες (ταχυπαλμιες, ζαλαδες, υπερενταση, στομαχι-πλυντηριο). Στην Ελλαδα ο εσπρεσσο υστερει σε ενα "Μ". Στον ανθρωπο.Εκει ναι.

g8777 έγραψε:Dimik και συ στομαχι απο χαρτι;![]()
Στo live onboard του Λούη δεν υπάρχει ηχητικό σε […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]