EDDIE_147 έγραψε:5 κλικ πάνω.
![]()
Τα χερια τα εχει εκει για να κρυψει κατι;
Εντάξει προσπέρασμα από αυτά που κόβουν καρριέρες. Ο Χάμιλτον απλά πρέπει να τερματίζει, στα ίσια έχει σβήσει τον Ντι Κάπριο φορέβα, ας λέει ότι θέλει ο GFP.
Στα δικά μας μία από τα γίδια. Μόλις μπήκε η σκληρότερη γόμα, ο φαστ εντ κούλιους σταμάτησε να αγωνίζεται. Πρώην και μέλλων έδειξαν ότι είναι σε άλλη κλάση.
EDDIE_147 έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Κι όμως, στο 1ο στιντ ήταν ψιλοκαλός....
Πού ξέρεις;
Μπορεί απλά να χειροτέρεψε σαν οδηγός όσο πέρασε η ώρα.
H να μην την πάλεψε με τα μεσαία.
Πάντως, τη διαφορά μεταξύ LH και NR την κάνει 100% το racecraft. Σε χρόνους πρακτικά σχεδόν παντού είναι στα ίδια - όμως σε όλες τις φάεις που ηταν κοντά υπερίσχυσε ο πρώτος. Δεν είναι τυχαίο....
Yugo_para_siempre έγραψε:10-4 στα ισια... Αν γινει καμια στραβη και δεν το παρει ο Λουης θα ειναι περα για περα αδικο.
Και 8-2 οταν η ομαδα εκανε το 1-2.
Yugo_para_siempre έγραψε:Καλος, πολυ καλος ο Ροσμπεργκ αλλα δεν τον εχει...
Αυτο ακριβως, τιποτ' αλλο.
Ο Rosberg ελπίζει μόνο στην τύχη και πλέον δεν αξίζει το πρωτάθλημα.
Πολύ ωραίος αγώνας με μάχες και προσπεράσματα παντού. Η πίστα αποδεικνύεται διαμάντι.
Στον Perez το χρυσό βατόμουρο πανάξια.
Ο Ricciardo και πάλι α-ψ-ο-γ-ο-ς.
Φοβερές διακυμάσεις με την κατάσταση των ελαστικών και ένας από τους ελάχιστους αγώνες οπού η διαφορά των δύο γομών ήταν όπως πρέπει να είναι.
Τελειώς γιούχου η στρατηγική της McLaren
Button θεούλης

Γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι τους παιρνει μονο ο πρωτος..
Μλκια;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Ειναι για ολους;
Γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι τους παιρνει μονο ο πρωτος..
Για ολους ρε.
Σβηστο γρηγορα, μην δινεις ιδεες στον Μπαιρνει.
Δεν πειράζει ας αφήσουμε το maltezo να μας εξηγήσει τη θεωρία του.
Στα του αγώνος:
-Μην βιάζεστε να βγάλετε πρωταθλητή του Λούη.
Έχουν υπάρξει προβλήματα φέτος στις Μερκεντέ και ο τελευταίος αγώνας είναι διπλό τζακ ποτ (μη το ξεχνάτε).
Εννοείται συμφωνώ και εγώ ότι ο άραπς είναι υπεράξιος πρωταθλητής αν και η Britney το πάλεψε πολύ δυνατά όλη τη χρονιά.
- Ρικιάρντο. Απολαυστικός. Αν βέβαια δούμε τον Κουφίατ να ρίχνει του Ρικιάρντου (λέμε τώρα) τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Ρεντμπουλίας...
- Ferrari. Respect στον Alonso για τα προσπεράσματα (έστω αν οι McLaren μπήκαν για λάστιχα μετά από λίγους γύρους). Η φετινή χρονιά είναι τραγική πέρα από κάθε φαντασία. Στο τσακ ο τελευταίος Vettel δεν πρόλαβε να περάσει τον Alonso σε μονοθέσιο που στα δοκιμαστικά ήταν πάνω κάτω στα ίσια (από επίδοση Ρικιάρντου).
Το πράγμα είναι στραβό από όλες τις πάντες και δεν ξέρω τι στο διάολο θα κάνουν διαφορετικό για του χρόνου.
Ο Σωτήρης είπαμε χειροτέρεψε σαν οδηγός κατά τη διάρκεια του αγώνα.
- Vettel. Κουλός, υπερεκτιμημένος. Κάπου στη μέση του αγώνα έπεσε στις αναθυμιάσεις από το 170% του μπέμπη, πήρε ένα +20% και μπόρεσε να τον φτάσει στο τέλος.
- Μικρές ομάδες. Σας έλλειψε η Κάτερχαμ και το Μαρούσι; Εμένα ΚΑΘΟΛΟΥ και πολύ που χέστηκα αν έτρεχαν 4 μονοθέσια λιγότερα.
Στο καλό και να μας γράφετε.
Η θεωρία του Μαλτέζου λέει ότι ποτέ δεν ήταν τίποτα το σπουδαιο ο Κίμης. Ένας υπερπροβλημένος από PR, hype & media καλούτσικος οδηγός. 2ης κλάσης σε συγκριση με τους κορυφαίους σε κάθε περίπτωση. Εγω πχ σήμερα πιο πολύ θα αναρωτιόμουν πως έκανε 10 αξιοπρεπείς γύρους στην αρχή, παρά πως τον γλέντησε το σύμπαν στον υπόλοιπο αγώνα.
g8777 έγραψε:Yugo με τις καγκουριες της FIA υπαρχει περιπτωση να εχεις πρωταθλητη με 5 νικες και δευτεραθλητη με 11.
Ανετα...
Αν κανουν το 1-2 στον επομενο αγωνα με νικητη το Λουη και στον τελευταιο νικησει ο Ροσμπεργκ με τον Λουη απο 6ο και πισω τοτε το παιρνει ο Γερμανος παρα το 11-5 του Λουη...
Θα ειναι ξεφτιλα...
Δε τα λέτε δε τα γράφετε και μετά αναγκάζομαι να τα λέω εγώ.
EDDIE_147 έγραψε: συν κάποια στιγμή που χτύπησε το κινητό του Lopez και πήγε στη χέστρα
Δε τα λέτε δε τα γράφετε και μετά αναγκάζομαι να τα λέω εγώ.
Έχουμε κάποιο επίσημο λογαριασμό τουιτερζ που το επιβεβαιώνει;
Με το προηγούμενο άβαταρ τα λένε αυτά