CARυοθραύστης έγραψε:Ο ιταλάκιας είναι κόκκινος σαν μπαρμπούνι.
Και ξέρεις από πού κλάνουν τα μπαρμπούνια φαντάζομαι...
Επειδη κανεις τον εξυπνακια ,να σε ρωτησω.
Που κολαει στην υπογραφη σου κατω η λεξη ΓΥΝΑΙΚΑ;
CARυοθραύστης έγραψε:Ο ιταλάκιας είναι κόκκινος σαν μπαρμπούνι.
Και ξέρεις από πού κλάνουν τα μπαρμπούνια φαντάζομαι...
bill33 έγραψε:italakias έγραψε:Παντως εγω προτιμω να κατσω σε ενα μαγαζι που καπνιζουν ολοι παρα σε ενα αλλο που κλανουν.
Επειδή καπνίζεις ή επειδή δεν κλάνεις;Μήπως σε ενοχλούν οι πορδές;
italakias έγραψε:bill33 έγραψε:italakias έγραψε:Παντως εγω προτιμω να κατσω σε ενα μαγαζι που καπνιζουν ολοι παρα σε ενα αλλο που κλανουν.
Επειδή καπνίζεις ή επειδή δεν κλάνεις;Μήπως σε ενοχλούν οι πορδές;
Μια φορα να απαντησεις φυσιολογικα χωρις ερωτησεις.
g8777 έγραψε:Εδω δεν ξερει τι μουρα του αρεσουν ρε Bill.
mjacob έγραψε:Corto Maltese έγραψε:μγιακωβ μόλις είδες οτι δεν ήταν και τόσο αποτυχημένο το σχόλιο![]()
όχι δεν το είδα![]()
Εγώ αυτό που βλέπω -κλασσικά- είναι ότι μπορεί να γράφεται το οτιδήποτε, το οποίο αυτομάτως είναι δικαιολογημένο, γιατί όποιος αντίλογος κι αν γίνεται επί του οτιδήποτε ===> "α δλδ θες να καπνίζεις στη μούρη μου και να μου γαμήσεις την υγεία, είσαι ηλίθιος και ζώο"
Κλασσικά φορουμικά εικονογραφημένα δλδ
Εξηγώ λοιπόν: Ο Αδμινιστράτορας ενός φόρουμ απαντά παντελώς οφ-τόπικ του στυλ "ναι αλλά στο αλκοόλ" το οποίο θα έπρεπε να μας ενοχλεί σε κάθε λογική συζήτηση, πολύ περισσότερο αν θέλουμε το φόρουμ να το έχουμε σε κάποια τάξη και να δείχνουμε ότι ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑ. Μπορεί κάποιος να απαντήσει εντός θέματος χωρίς να μπλέξει αλκοόλ, όρια ταχύτητας, σεξ, ψέμματα και βιντεοταινίες; Ας το κάνει. Το να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει κάτι αναφέροντας ένα σκασμό άστοχα ή άσχετα παραδείγματα (ο Εντι εξαιρείται το κάνει παντού), πως να το χαρακτήριζα;
Corto Maltese έγραψε:mjacob έγραψε:Corto Maltese έγραψε:μγιακωβ μόλις είδες οτι δεν ήταν και τόσο αποτυχημένο το σχόλιο![]()
όχι δεν το είδα![]()
Εγώ αυτό που βλέπω -κλασσικά- είναι ότι μπορεί να γράφεται το οτιδήποτε, το οποίο αυτομάτως είναι δικαιολογημένο, γιατί όποιος αντίλογος κι αν γίνεται επί του οτιδήποτε ===> "α δλδ θες να καπνίζεις στη μούρη μου και να μου γαμήσεις την υγεία, είσαι ηλίθιος και ζώο"
Κλασσικά φορουμικά εικονογραφημένα δλδ
Όχι. Είδες; Στο συγκεκριμένο θέμα μειώνεται η κρίση.Εξηγώ λοιπόν: Ο Αδμινιστράτορας ενός φόρουμ απαντά παντελώς οφ-τόπικ του στυλ "ναι αλλά στο αλκοόλ" το οποίο θα έπρεπε να μας ενοχλεί σε κάθε λογική συζήτηση, πολύ περισσότερο αν θέλουμε το φόρουμ να το έχουμε σε κάποια τάξη και να δείχνουμε ότι ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑ. Μπορεί κάποιος να απαντήσει εντός θέματος χωρίς να μπλέξει αλκοόλ, όρια ταχύτητας, σεξ, ψέμματα και βιντεοταινίες; Ας το κάνει. Το να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει κάτι αναφέροντας ένα σκασμό άστοχα ή άσχετα παραδείγματα (ο Εντι εξαιρείται το κάνει παντού), πως να το χαρακτήριζα;
Anonymous Founder έγραψε:.
.
) ή σε ανοικτό χώρο.

mjacob έγραψε:nido έγραψε:Scotch έγραψε:Λυπηρό πάντως να μη μπορεί να διασκεδάσει κάποιος χωρίς "βοηθήματα". Και "να τη λέει" και σ' αυτούς που μπορούν, αποκαλώντας τους "ξενέρωτους" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο![]()
Το βασικό είναι να μεταλαμπαδεύσουμε και στα παιδιά μας (τους μελλοντικούς ήρωες-καπνιστές) αυτές τις αξίες κι αυτά τα ιδανικά
Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα....
να φανταστώ δλδ ότι εσείς διασκεδάζετε συχνά με την παρέα σας κάπου χωρίς μουσική, χωρίς φαγητό, χωρίς ποτό, χωρίς κάποιο θέαμα, χωρίς κάτι σεξουαλικού ενδιαφέροντος, χωρίς κάποια ιδιαίτερη δραστηριότητα (από χαρτιά, επιτραπέζιο, σκάκι, χόμπυ κλπ);
Παγκάκι στο δρόμο ας πούμε, χωρίς ούτε μπύρα από το περίπτερο (που λέει ο λόγος).
red_monster έγραψε:Πέρα από τον ιταλάκια που είναι εκτός συναγωνισμού, οι υπόλοιποι θεωρούν μεν το κάπνισμα επιζήμιο, δεν τους ενοχλεί όμως αν γίνεται σε χώρο με σωστό εξαερισμό (οι μηχανικοί κλέφτες θα γίνουν ρε λαμόγια) ή σε ανοικτό χώρο.
όλα τα άλλα είναι για να δίνουμε λαβή στον ιταλάκια που ζορίζεται να ανέβει 2 ορόφους με τα πόδια αλλά επιμένει να γουστάρει τις μικρές χαρές της ζωης
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]