Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mjacob έγραψε:
italakias έγραψε:το βραδυ να απολαμβανω τον υπνο μου κουρασμενος

Εκει βρίσκεται η ποίηση :thumbsup:

Στα σοβαρά ομως, αυτο ηταν για +1 :)

Καλά με τη βοήθεια αλκοόλ κι εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι

Ειδικά χθες που ήμουν τσιτα ας είναι καλά το Glenfiddich (τώρα που έπιασε κρύο το σηκώνει του ουισκακι)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#323782 ΙΜΗΟ
Υπάρχουν δουλειές που λόγω της φύσεως τους στο τέλος της ημέρας νιώθεις ότι έχεις προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο σώζωντας μια ανθρώπινη ζωή , ή ένα αγαθό (π.χ πυροσβέστης , αστυνομικός , γιατρός κ.λ.π) .
Υπάρχουν δουλειές που αντικειμενικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιάσεις τους στόχους (π.χ marketing , πωλήσεις κ.λ.π) και από εκεί εξαρτάται και η όλη επιτυχία σου συνεπώς και η χαρά που θα νιώσεις.
Υπάρχουν δουλειές που αντικειμενικά η χαρά που θα εισπράξεις είναι από πόσα λεφτά θα τζιράρεις ώστε να πληρώσεις τα έξοδα σου και να βάλεις και λεφτά στην τσέπη (π.χ ελεύθερος επαγγελματίας ).
επίσης υπάρχουν χιλιες δυο άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων με τα (+) και τα (-) τους.

Το θέμα είναι να γνωρίζεις γιατί κάνεις αυτό που κάνεις.Αν άξιζε να δουλεύεις 14 ώρες την ημέρα ή αν άξιζε να λείπεις μια ζωή στα καράβια κ.ο.κ...
Αν άξιζε να το κάνεις , θα το συνηδητοποιήσεις γύρω στα 70 όπου θα δεις τι σου έχει μείνει από εμπειρίες , φίλους , λεφτά και υγεία....
Άβαταρ μέλους
By nass
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην θέση του κυρίου αυτού θα είχα πανω απο δεκαετία που θα είχα αποσυρθεί για να αναλάβουν οι νεότεροι.
Είμαι της άποψης ότι πρέπει κάποια στιγμή να απολαύσεις αυτά που έφτιαξες.

Και γω της ίδιας άποψης είμαι.
Αλλά δεν τον θεωρώ ηλίθιο. Απλά διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#323916 Το προβλημα που βλεπω ειναι οτι ειναι δυσκολο να βρεθει η ιδανικη δουλεια για τον καθενα - αν την βρεις δεν την αφηνεις οσο εισαι καλα στην υγεια σου.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#324888 Τα ρομποτάκια ειναι ήδη εδω, και θα "φάνε" αρκετες μεσοχαμηλες θεσεις εργασίας γραφείου στα επόμενα 5 χρονια.
Νext stop, AI... και μετά τη γαμήσαμε παίδες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#325107 Next stop , 4ώρη εργασία με καλά λεφτά . Και μειώνεις την ανεργία και έχεις ελεύθερο χρόνο.
Αλλά ποιός θα βρεθεί να το ξεκινήσει;
Άβαταρ μέλους
By theo13
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ
Υπάρχουν δουλειές που λόγω της φύσεως τους στο τέλος της ημέρας νιώθεις ότι έχεις προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο σώζωντας μια ανθρώπινη ζωή , ή ένα αγαθό (π.χ πυροσβέστης , αστυνομικός , γιατρός κ.λ.π) .
Υπάρχουν δουλειές που αντικειμενικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιάσεις τους στόχους (π.χ marketing , πωλήσεις κ.λ.π) και από εκεί εξαρτάται και η όλη επιτυχία σου συνεπώς και η χαρά που θα νιώσεις.
Υπάρχουν δουλειές που αντικειμενικά η χαρά που θα εισπράξεις είναι από πόσα λεφτά θα τζιράρεις ώστε να πληρώσεις τα έξοδα σου και να βάλεις και λεφτά στην τσέπη (π.χ ελεύθερος επαγγελματίας ).
επίσης υπάρχουν χιλιες δυο άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων με τα (+) και τα (-) τους.

Το θέμα είναι να γνωρίζεις γιατί κάνεις αυτό που κάνεις.Αν άξιζε να δουλεύεις 14 ώρες την ημέρα ή αν άξιζε να λείπεις μια ζωή στα καράβια κ.ο.κ...
Αν άξιζε να το κάνεις , θα το συνηδητοποιήσεις γύρω στα 70 όπου θα δεις τι σου έχει μείνει από εμπειρίες , φίλους , λεφτά και υγεία....

+άπειρο :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#325124 Ο αστυνομικός στο τέλος της ημέρας τί έχει προσφέρει; Κάλυψη σε ληστές; Ο καθηγητής πάντως, που δεν προσφέρει τίποτε πλέον, στο τέλος της ημέρας, είναι χαρούμενος που δεν τον έχουν ακόμη απολύσει και που τέλειωσε νωρίς. Ίσως και χειρότερα δηλαδή, αλλά είμαι αισιόδοξος πάντα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#325128 Για τον αστυνομικό ρωτα τον G που ειναι και αντερκαβερ.
Παρακαλω

< >
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
mirage έγραψε:Για τον αστυνομικό ρωτα τον G που ειναι και αντερκαβερ.
Παρακαλω

< >

Να ρωτήσω τον Γιαγκόντα αν του αρέσει το βασανιστήριο; Σαφώς του αρέσει. Έχει προσφέρει; Στον Στάλιν ναι, στον λαό, όμως;
Άβαταρ μέλους
By mirage
pipinos1976 έγραψε:
Παρακαλω

< >

Να ρωτήσω τον Γιαγκόντα αν του αρέσει το βασανιστήριο; Σαφώς του αρέσει. Έχει προσφέρει; Στον Στάλιν ναι, στον λαό, όμως;

Δεν ξερω εσυ τι λες;
Ευχαριστω

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
pipinos1976 έγραψε:
Παρακαλω

< >

Στον λαό έχει προσφέρει πάρα πολλά... Ξεκαθαρίζει την κοινωνία από ανεπιθύμητα στοιχεία... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#325163 Δώστε καμια ιδέα ρε παιδιά να επενδυσουμε κάνα 100ρικο να εξασφαλίσουμε ενα εισόδημα και να κόψουμε τη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kovathe έγραψε:Δώστε καμια ιδέα ρε παιδιά να επενδυσουμε κάνα 100ρικο να εξασφαλίσουμε ενα εισόδημα και να κόψουμε τη δουλεια.

No such thing.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
kovathe έγραψε:Δώστε καμια ιδέα ρε παιδιά να επενδυσουμε κάνα 100ρικο να εξασφαλίσουμε ενα εισόδημα και να κόψουμε τη δουλεια.

No such thing.

Τι λες ρε!!!! :protest: :protest:

Αν μου δώσετε όλοι από ένα 100ρικο, μια χαρά θα είμαι! :rtfm: :rtfm: :s_yes :s_biggrin