Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mjacob έγραψε:Και μόνο ο τρόπος που ρωτάει δείχνει ότι έχει πάρει την απόφαση του.
Μάλλον κάποια του φέρνει αντίλογο και θέλει να φτιάξει κανα reference :lol:

Η Ελένη είναι κάθετη με το θέμα του αυτοκινήτου. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (<---το γράφω με κεφαλαία γιατί μου φωνάζει - δεν παλεύεται η μουρμούρα ρε γαμώ το γυναικείο φύλο μου μέσα γαμώ).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
mjacob έγραψε:Και μόνο ο τρόπος που ρωτάει δείχνει ότι έχει πάρει την απόφαση του.
Μάλλον κάποια του φέρνει αντίλογο και θέλει να φτιάξει κανα reference :lol:

Η Ελένη είναι κάθετη με το θέμα του αυτοκινήτου. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (<---το γράφω με κεφαλαία γιατί μου φωνάζει - δεν παλεύεται η μουρμούρα ρε γαμώ το γυναικείο φύλο μου μέσα γαμώ).

Μην νοικιασεις αυτοκινητο. Να περπατας αγκαλιτσα με το κοριτσι, αξια ανεκτιμητη!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#325036 Ε ναι.
|λογοκρισία| μου που δεν οδήγησα στα 2 χρόνια που ήμουν εκεί.

Πάντως όντως για μέσα στο Λονδίνο περισσότερη ταλαιπωρία θα έχεις.

Αν πάω το Πάσχα (υπάρχει μια σκέψη) ίσως νοικιάσουμε τότε να πάμε και καμιά εκδρομούλα να δούμε κανά english channel μιας και τα παιδιά μένουν εκτός κέντρου.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Giuseppe Busso έγραψε:
Μάλλον κάποια του φέρνει αντίλογο και θέλει να φτιάξει κανα reference

Δε νομιζω πως αξιζει ειδικα αν ειστε Λονδινο. Και για εκδρομες κλπ απο Λονδινο το τραινο ειναι καλη φαση.
Ο asimov να νοικιάσει

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#325103 Μπουσε άκου τον τρίφτη.
Αν το μωρο είναι εκθεσιακό, το πας μια royal art academy (η έκθεση abstract expressionism απλα ΓΑΜΕΙ),
Εικόνα

ανεβαίνετε regent street για μπανιστήρι βιτρίνες ( τσεκάρεις και φολεξ αντιπροσωπεία αριστερά όπως ανεβαίνεις),
Εικόνα
Εικόνα

Στριβεις δεξιά oxford και καταλήγεις στο kaffeine για τον καλύτερο καφέ στο λοντον.
ΛΙΚΣΙΣ :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#325144 Εγώ είχα στο Leicester αυτοκίνητο αλλά και στο Liverpool. Αν πήγαινα Λονδίνο αυθημερόν ή εκδρομές, με το αμάξι. Μέσα στις προαναφερθείσες πόλεις ΜΟΝΟ με ποδήλατο, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Ωσαν φοιτητής τα 2 πρώτα έτη, ΜΜΜ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#327812 Ζω στο Λονδίνο με γυναίκα και παιδί, δεν έχω αυτοκίνητο γιατί δεν μου χρειάζεται. Νοικιάζω για καμιά εκδρομή.
Γενικά το αυτοκίνητο εδώ δεν μπορείς να το χαρείς όπως στην Ελλάδα. Ίσως εκτός πόλεων κάτι γίνεται. Η οδήγηση στην Ελλάδα μου λείπει.

Ειδικά τουρίστας που δεν θα έχεις και θέση να το παρκάρεις με τίποτα. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να παρκάρεις ΄δωρεάν σε μονή κίτρινη γραμμή από τις 18:30-08:30 και ίσως λίγο καλύτερα το Σάββατο αλλά σε κάποια μέρη ισχύουν αλλιώς...

Κάποτε που έσπασα ημιαξόνιο το ακούμπησα παράνομα και μέχρι να ταχτοποιηθεί η οδική που ήταν ελληνική και να το μαζέψουν με είχανε γράψει και μου είχαν βάλει και clamp στη ρόδα. Χρειάστηκε ολόκληρη συνεννόηση ώστε να με ξεκλειδώσει για να με πάρει η οδική και να βεβαιώσει ότι με πήρε ώστε τελικά να μην πληρώσω την κλήση.

Η περιοχή Bayswater έχει πολύ καλή συγκοινωνία, βολική για ψώνια, είναι δίπλα στο πάρκο και στο Notting Hill Gate κι έχει πολλά μικρά ξενοδοχεία. Πολλοί τουρίστες αλλά γενικά καλή περιοχή.
Σημειωτέον ότι από σήμερα ξεκίνησε η Winter Wonderland και μέχρι 2 Ιανουαρίου.

Θεωρώ ότι το πηγαινέλα στα αεροδρόμια είναι αρκετά εύκολο και όχι σημείο ανησυχίας. Βασικά επιλέγεις μετρό/τραίνο και αποφεύγεις λεωφορείο. Φυσικά και ΔΕΝ παίρνεις αγγλικό ταξί για αυτό. Αν θέλεις ταξί για αεροδρόμιο πάρε από τα άλλα τα λεγόμενα minicabs.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#327821 Uber. Και αν θες την εμπειρια Black cab, Gett που δινει εκπτωτικα κουπονια σε νεους χρηστες.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#327863 μονο uber, σχεδόν τιμές ελλάδας :lol:

Να αναφέρω επίσης και την εμπειρία απο heathrow. Eνώ βολεύει η απευθείας σύνδεση με Picadilly, είναι λίγο τεράστιο αεροδρόμιο, ειδικά αν πας και terminal 5. Θες πολύ χρόνο για να μετακινηθείς τελικά, προτιμώ το city
Άβαταρ μέλους
By mirage
#327882 Α ρε ντριφτερ μπιζινεζμαν

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#327893 Με μια πρόχειρη αναζήτηση

Τιμή για 4 βράδια 233 ευρώ
Palace Court Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/palacec ... map_closed

228 ευρώ
Earls Court Garden Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/earl-s- ... map_closed

222 ευρώ
Lexham Gardens
http://www.booking.com/hotel/gb/shellbo ... map_closed

Για πείτε οι γνώστες. Δεν θέλουμε κάτι ακριβό. Θέλουμε απλά ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που ένα είναι καθαρό, να έχει δικό του μπάνιο, διπλό κρεβάτι. Το πρωινό θα μου πείτε εσείς αν αξίζει ή όχι να έχει.
Θέλω να έχει εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ. Δεν ζητάμε πολλά με την Ελένη. Θέλουμε να γνωρίσουμε το Λονδίνο όσο μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#327899 Κοιτα μηπως βρεις και Belgrave Road (κοντα στον σταθμο Pimlico, 20-25 λεπτα περπατημα εισαι Piccadilly) κατι παρομοιο με αυτα που εβαλες. Μου φαινεται πιο βολικη περιοχη.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#327934 Για το άτομο είναι αυτές οι τιμές ή συνολικά?
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:Με μια πρόχειρη αναζήτηση

Τιμή για 4 βράδια 233 ευρώ
Palace Court Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/palacec ... map_closed

228 ευρώ
Earls Court Garden Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/earl-s- ... map_closed

222 ευρώ
Lexham Gardens
http://www.booking.com/hotel/gb/shellbo ... map_closed

Για πείτε οι γνώστες. Δεν θέλουμε κάτι ακριβό. Θέλουμε απλά ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που ένα είναι καθαρό, να έχει δικό του μπάνιο, διπλό κρεβάτι. Το πρωινό θα μου πείτε εσείς αν αξίζει ή όχι να έχει.
Θέλω να έχει εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ. Δεν ζητάμε πολλά με την Ελένη. Θέλουμε να γνωρίσουμε το Λονδίνο όσο μπορούμε.

Δεν ξερω την ποιοτητα αυτων των ξενοδοχείων αλλα αυτό στο Bayswater είναι σε καλυτερη θεση από το Earls Court που είναι τα αλλα δυο. Όλα όμως είναι σε σουπερ θεση για να δεις το Λονδινο και με πολλα εστιατόρια και ωραια μαγαζια διπλα για να βγεις το βραδυ. Πρωινο στα φθηνα ξενοδοχεια δεν αξιζει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
rx8_drifter έγραψε:μονο uber, σχεδόν τιμές ελλάδας :lol:

Να αναφέρω επίσης και την εμπειρία απο heathrow. Eνώ βολεύει η απευθείας σύνδεση με Picadilly, είναι λίγο τεράστιο αεροδρόμιο, ειδικά αν πας και terminal 5. Θες πολύ χρόνο για να μετακινηθείς τελικά, προτιμώ το city

Η Picadilly σε αφήνει κανονικά στο T5 και σε λιγότερο από 5 λεπτά είσαι μέσα στο αεροδρόμιο. Πού είναι ο πολύς χρόνος; :hmmm: