Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#321454 Γνωστός μου, 40+ σοβαρός επιχειρηματίας στον οποίο δούλευα για ένα διάστημα και πλέον
φίλος και κάτοχος scrambler με τον οποίο κάνουμε βόλτες κουβαλούσε 2 παιδιά ξεκράνωτα
πάνω στο scooter, μέσα στην Κομοτηνή με 30 χαω αλλά και πάλι :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#321486 Προσωπικά αποφεύγω να κάνω τέτοιους φίλους.

Ή Τέλος πάντων τούς αποφεύγω όσο μπορώ.

Για να είσαι σε σημείο να είσαι τέτοιος κοπρος σημαίνει ότι είσαι κατά πάσα πιθανότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου κοπρος. Κι αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ανακαλύψω (εις βάρους μου εννοείται).

Την παράμετρο "καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου" κλπ δεν την πιάνω καν, δεν είσαι εσύ σε τέτοια φάση.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By xenos
#321557 Είναι καθαρά θέμα σοβαρότητας και ευθύνης. Είσαι μόνος σου; Κόψε το λαιμό σου, αλλά το παιδί τι σου φταίει; :x
Είχα συνάδελφο με varadero και πήγαινε την κόρη του αγγλικά κλπ με τη μηχανή. Πάντα με κράνος κλπ. Μου είχε πει χαρακτηριστικά "καλύτερα να την μάθω εγώ το σωστό πριν ανέβει σε κανέναν κάγκουρα με παπάκι". :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#321565 Τα ιδια και εγω με τον γιο. Παντα κρανος, ακομα και για την πιο μικρη διαδρομη. Προχθες του εκανα τεστ, φευγαμε μαζι εγω για δουλεια, εκεινος με την μανα του για σχολειο και του λεω "ανεβα να σε πεταξω εγω" για να απαντησει " αφου δεν εχω κρανος ρε μπαμπα, παρε την τσαντα μου να μην την κουβαλαω" :inlove:
Ασε που μου δημιουργει θεματα αφου λεει στου συμμαθητες του που πανε ακρανωτοι " δεν σε αγαπαει και πολυ ο μπαμπας σου γι' αυτο δεν φορας κρανος, ε;" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#324642 Περισσοτερο scooter, ο θεος να το κανει, adventure. Με 17ρηδες τροχους, ακτινικες δαγκανες, διπλα δισκοφρενα, ζαντες με ακτινες :inlove: 55 αλογα, dct by Honda. :inlove:
Προσανατολισμενο για ασφαλτο αλλα δεν θα πει οχι σε χωμα.

Αριστη η Africa, αλλα μεγαλωσαμε πια. Για καθε μερα στην ζουγκλα της πολης ειναι ο,τι πρεπει για εμενα!
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#324652 Τι νόημα έχει ένα τέτοιο σκούτερ υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάει χώμα με αυτό; Εννοώντας να το πιέσει σε πιο δύσκολες καταστάσεις γιατί σε βατούς χωματόδρομους όλα πάνε και με τι ψυχολογία; Αν πέσει τα πλαστικά θα κοστίζουν όσο το μισό μηχανάκι που λέει ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NiTse έγραψε:Τι νόημα έχει ένα τέτοιο σκούτερ υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάει χώμα με αυτό; Εννοώντας να το πιέσει σε πιο δύσκολες καταστάσεις γιατί σε βατούς χωματόδρομους όλα πάνε και με τι ψυχολογία; Αν πέσει τα πλαστικά θα κοστίζουν όσο το μισό μηχανάκι που λέει ο λόγος.

Aυτο ισχυει για ολα τα σκουτερ, ετσι και πεσουν ξηλωνεσαι.

Για το ερωτημα, πανε τα gs1200adv, ktm 1290adv, super tenere 1200 χωμα; Που ετσι και πεσουν εκτος απο πολλλλαααα λεφτα θελουν να ειστε 2-3 να τα σηκωσετε;
Γενικα, αυτα τα θηρια τα πας στο σοβαρο χωμα μονο οταν ειναι test-ride :lol:
Ασε που σε σοβαρο χωμα θες μηχανη ελαφρια και μανιτζεβελη οχι πλοιο.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#324681 Ε ναι και εγώ αυτό λέω τι εξυπηρετούν οι ζάντες με ακτίνες και το μεγαλύτερο ύψος τις ίδιες δυνατότητες στην πράξη με το integra έχει άρα είναι μόνο θέμα design.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#325146 Με τις ταχύτητες βόλτας που θα αναπτύσεις -γιατί για βόλτα μόνο θα είναι :rtfm: - δεν θα σε αγχώσει κάποιο τέτοιο σενάριο. :innocent: