rx8_drifter έγραψε:Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?

rx8_drifter έγραψε:Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?

rx8_drifter έγραψε:ο πιο φτηνός τρόπος

corsair έγραψε:+1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.
-1 στον G8777 για την καθολου πρακτική & αντιαισθητικη λύση του (ζητώ ταπεινα συγνωμη για την αμφισβήτηση σου δάσκαλε). Επιπροσθετα να πω, πως ειχα κακες εμπειρίες με κεραια που βγαίνει αμέσως μετα την PCI. Ολο εκεινο το μεταλλικο πλαίσιο του κουτιου προκαλει προβληματα στην λήψη σηματος WIFI. Πρεπει να μπορεί να βγει παραεξω η κεραία για να δουλεψει σωστα.
g8777 έγραψε:corsair έγραψε:+1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.
-1 στον G8777 για την καθολου πρακτική & αντιαισθητικη λύση του (ζητώ ταπεινα συγνωμη για την αμφισβήτηση σου δάσκαλε). Επιπροσθετα να πω, πως ειχα κακες εμπειρίες με κεραια που βγαίνει αμέσως μετα την PCI. Ολο εκεινο το μεταλλικο πλαίσιο του κουτιου προκαλει προβληματα στην λήψη σηματος WIFI. Πρεπει να μπορεί να βγει παραεξω η κεραία για να δουλεψει σωστα.
Μα Ασημενιο Αστρο του Σοσιαλισμου εγω απο τα usb που εχω δοκιμασει ειμαι πολυ απογοητευμενος.Συνεχεις αποσυνδεσεις σε σημειο που για να ξεντυθει η Gianna Michaels περναγε μιση ωρα.. Aσε που ετσι που εξεχουν ειναι επικινδυνα να τα χτυπησεις και να παρεις θυρα στα χερια.Τελος παντων, ο,τι πει το Πλαισιο...
) και μετα διαμαρτύρεσε οτι ειναι οικοι εκδιδομενων γυναικων. Λογικον.

Tεσπα, αμα ειναι να κανεις κατι, καντο σωστα. 10m ethernet και ξεμπερδεψες. Ας περναει και μεσοτοιχια πισω απο την λεκανη.
g8777 έγραψε:ΤP-LINK ηταν!![]()
Geo ειμαστε;Tεσπα, αμα ειναι να κανεις κατι, καντο σωστα. 10m ethernet και ξεμπερδεψες. Ας περναει και μεσοτοιχια πισω απο την λεκανη.

g8777 έγραψε:καντο σωστα. 10m ethernet
JasonLouk έγραψε:g8777 έγραψε:καντο σωστα. 10m ethernet
The Ace έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?
http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_kw=VAR11N+150M+Wireless+Router+Mini+WiFi+Bridge+Networking+Adapter+Decoder+Wi-Fi&_id=261273813627
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]