) κλπ. Πρώτο έτος ψυχολογίας.
) κλπ. Πρώτο έτος ψυχολογίας.
) κλπ. Πρώτο έτος ψυχολογίας. kovathe έγραψε:Eγω πάντως καθόμουν 7 μήνες και δε βαρέθηκα στιγμή....
Την Πέμπτη επιστρέφω και κοντεύω να πάθω κατάθλιψη! :D
kovathe έγραψε:Eγω πάντως καθόμουν 7 μήνες και δε βαρέθηκα στιγμή....
Μοναδικό μείον η σαφεστατη μείωση του υπολοίπου του τραπεζικού μας λογαριασμού......
< >
dimik έγραψε:Καλά καλά όλοι έτσι λένε και μόλις βγουν στην σύνταξη να οι καταθλιψαρες γιατί όσα χόμπι και να έχεις τίποτα δεν μπορεί να γεμίσει τον χρόνο σου όπως η δουλειά.
< >
dimik έγραψε:Καλά καλά όλοι έτσι λένε και μόλις βγουν στην σύνταξη να οι καταθλιψαρες γιατί όσα χόμπι και να έχεις τίποτα δεν μπορεί να γεμίσει τον χρόνο σου όπως η δουλειά.
< >
και ξεκινανε προτζεκτ με ΠΟΛΥ σκληρες ταπετσαριες (κορολες πισωκινητες τε71 με μοτερ από land cruiser 8πεταλουδο ) 
kovathe έγραψε:Την Πέμπτη επιστρέφω και κοντεύω να πάθω κατάθλιψη! :D
gianik έγραψε:kovathe έγραψε:Eγω πάντως καθόμουν 7 μήνες και δε βαρέθηκα στιγμή....
Μοναδικό μείον η σαφεστατη μείωση του υπολοίπου του τραπεζικού μας λογαριασμού......
< >
Θα χτυπησεις τελικα την εθελουσια;
< >
).
italakias έγραψε:Η συνταξη ειναι καταρα για τον ανθρωπο,κανονικα δεν θα επρεπε να παιρνουμε συνταξεις εαν δεν εχουμε σοβαρο προβλημα υγειας.
Για να μην έχεις την κατάρα της σύνταξης.
Το θέμα είναι τι κάνεις αν το θέσεις ρεαλιστικά. ΟΚ αν πάρω σύνταξη 3000 τότε έχω και γω πολλά πράγματα να κάνω, το ερώτημα είναι τι κάνεις αν πάρεις 500 δηλ. ας πούμε αρκετά για να βιοπορίζεσαι μεν αλλά όχι για να κάνεις αυτά που "θα γέμιζαν 3 ζωές", άντε να μπορείς 1-2 απλά πραγματάκια (βόλτες με το σκύλο ή κηπουρική, σίγουρα όχι restoration ιστορικών, ιστιοπλοία το γύρο του κόσμου και τέτοια). Αν αύριο έπαιρνες εγγυημένη για το υπόλοιπο της ζωής σου σύνταξη 500 ευρώ, θα σταματούσες να δουλεύεις ?
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]