Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31817 Με το restart μπηκε gmail,μπηκε skroutz αλλα δεν μπαινει fb τωρα!!!

Πολλα νευρα!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nido
#31967 :metalo: :lol:

Αρχίζω σιγά-σιγά να ψάχνω για νέο laptop, θα χρειαστώ κάτι δυνατό για solidworks με full HD ανάλυση και με αρκετη RAM (8 minimum, upgradeable σε 16), κατα προτιμιση με nvidia για τα γραφικα. να χρησιμοποιουνται οι πυρηνες της για animation renderings (οκ, όχι τρομερα critical αυτο). Το κακο είναι οτιτο θέλω κι ελαφρυ οσο γινεται (<2.5-2.6 kg) γιατι θα παει καθε μερα σπιτι-γραφειο οποτε παμε κοντα στο 1000ρικο (συν) για κατι καλό. Αλλη μια λεπτομερεια που δε θελω να ξεφορτωθω απ το παλιο ειναι να εχει και VGA output. SSD δε με νοιαζει, θα μπει αυτος που ειχα βαλει στο παλιό.
Καμια πρόταση? Δεν το θέλω τρομερά άμεσα, αλλά ώς το τέλος του '14 - αρχες '15 αν πληρωθω για μια δουλειά θα το προχωρήσω.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#32043 Εγώ έχω ενα 17αρι acer που τα σπάει σε θέμα φορητοτητας,μέχρι να πληρωθεις θα χω αλλάξει 2,3

I just used my Surface Pro
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Arrow έγραψε:Εγώ έχω ενα 17αρι acer που τα σπάει σε θέμα φορητοτητας,μέχρι να πληρωθεις θα χω αλλάξει 2,3

Πόσο τα σπάει δλδ ?

< with smoke signals
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#32111 Ο κουτσουνοκωδικος εγινε ρεσετ με την βοηθεια της Γιαχουυυ!! ( :yahoo: )

Ζηταει και κινητο τωρα αλλα δεν εχουμε καρδια μου γιαχου!!! :(
Άβαταρ μέλους
By JBT
#32300 Παίδες βόηθεια :omg:

Από χθες δε θέλει να δουλέψει η αλεπού, ποιος ξέρει πάλι ποιος της έβαλε χέρι...

Ανοίγει το λοιπόν μόνο σε σέιφ μόδ ή κάτι τέτοιο και βέβαια δε με αφήνει να αποθηκεύσω τίποτε κλπ.

-> απεγκατάσταση, -> εγκατάσταση της τελευταίας αλεπούς, -> ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ :vava:

Πλιζ μια οποιαδήποτε βοήθεια... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By bill33
CARυοθραύστης έγραψε:Παίδες βόηθεια :omg:

Από χθες δε θέλει να δουλέψει η αλεπού, ποιος ξέρει πάλι ποιος της έβαλε χέρι...

Ανοίγει το λοιπόν μόνο σε σέιφ μόδ ή κάτι τέτοιο και βέβαια δε με αφήνει να αποθηκεύσω τίποτε κλπ.

-> απεγκατάσταση, -> εγκατάσταση της τελευταίας αλεπούς, -> ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ :vava:

Πλιζ μια οποιαδήποτε βοήθεια... :s_whiteflag

http://www.google.com/intl/el/chrome/
Άβαταρ μέλους
By JBT
#32303 Δε με αρέσει.

ΘΕΛΩ ΑΛΕΠΟΥ :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bill33
#32305 απεγκατάσταση,καθάρισμα με ccleaner και περασμα ξανά;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#32311 Γι'αυτό αγαπάμε αλεπουδίτσα :s_inlove

Τη ρώτησα τις πταίει και με είπε ότι ήταν τικαρισμένο το κουτάκι με τις επιταχύνσεις (ε;; :s_crazy ).

Τεσπά, το ξετίκαρα και δουλεύει πάλι καλά :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
CARυοθραύστης έγραψε:Γι'αυτό αγαπάμε αλεπουδίτσα :s_inlove

Τη ρώτησα τις πταίει και με είπε ότι ήταν τικαρισμένο το κουτάκι με τις επιταχύνσεις (ε;; :s_crazy ).

Τεσπά, το ξετίκαρα και δουλεύει πάλι καλά :inlove:

Κάγκουρα!!!Εβαλες τα νίτρα!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By nido
Arrow έγραψε:Εγώ έχω ενα 17αρι acer που τα σπάει σε θέμα φορητοτητας,μέχρι να πληρωθεις θα χω αλλάξει 2,3

Εσύ mr. Arrow κοίτα να φτιάξεις τίποτα βέλη που να μην τα πιάνουν οι άλλοι στον αέρα γιατί δεν τη βλέπω καλά την "παρέα" σου (ξέρεις... Λόρελ κλπ...)
:lol:

Ποιο Acer εχεις?
Και το τωρινό μου Acer είναι, του 1.5 κιλου... Το μόνο προβλημα που μου εβγαλε (στα 3 χρονια) ήταν ανεμιστηράκι (λογω φθορας κουζινετων στρίγγλιζε και δουλευε σε λιγοτερες rpm), που παράγγειλα ένα Sunon "maglev" από ebay κσι όλα οκ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#32380 Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?