Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#319352 μεγάλη κόντρα κάνει αυτό με το Εβοκέ Κάμπριο :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#319366 Πρωτοπορος

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#319370 ωπ σόρρυ εννοούσα Εβοκέ ΡΟΝΤΣΤΕΡ
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#319461 Εθεάθη ένα τέτοιο, σε αυτό το χρώμα, σε τέτοια κατάσταση, στο ύψος της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό, μόλις έμπαινε από Αττική οδό. Ελληνικές πινακίδες.

Εικόνα

Από ήχο, ακούστηκε μια χαρούλα ο V8 με κλειστά τα παράθυρά μου...

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By xenos
KWSN-Men έγραψε:Εθεάθη ένα τέτοιο, σε αυτό το χρώμα, σε τέτοια κατάσταση, στο ύψος της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό, μόλις έμπαινε από Αττική οδό. Ελληνικές πινακίδες.

[]https://image.adam.automotive.com/f/9878008/mump_0307_03_z+1967_ford_mustang_fastback+dark_moss_green_paintjob.jpg[/]

Από ήχο, ακούστηκε μια χαρούλα ο V8 με κλειστά τα παράθυρά μου...

Έχει ένα τέτοιο ένας πρώην συνάδελφος. Πολλά έξοδα για λίγες ώρες / χρόνο που έβγαινε.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
mirage έγραψε:@cosneo
ΕικόναΕικόνα

< >

Αυτό το υπερθέαμα πούλησε 24 κομμάτια στην Αλάσκα και υπάρχει ένας Έλληνας ( :s_howdy ) που του αρέσει!!! :svivhaha:

JBT έγραψε:μεγάλη κόντρα κάνει αυτό με το Εβοκέ Κάμπριο :yahoo: :yahoo:

Το 2014 σταμάτησε η παραγωγή του. Μάλλον στη LandRover δεν είδαν τις πωλήσεις του ... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#319593 Υπαρχει και my2017 αν δεν κανω λαθος. Ναι το ξαναεβγαλαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#320593 Μ38Α1. Γιατί όταν παντρεύεται Αξκος, έτσι τον πάμε οι συμμαθητές του στην εκκλησιά. :lol:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
cosneo έγραψε:
mirage έγραψε:@cosneoΕικόνα

Αυτό το υπερθέαμα πούλησε 24 κομμάτια στην Αλάσκα και υπάρχει ένας Έλληνας ( :s_howdy ) που του αρέσει!!! :svivhaha:

Και ένα στην Αυστραλία
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#321993 Κουκλακι το 124 αν και στο συγκεκριμένο χρώμα δε μου άρεσε και τόσο. Το εσωτερικό είναι οκ ποιοτικά αν και τα δερμάτινα καθίσματα βγάζουν μια φθηνια. Η οθόνη θα μπορούσε να μην υπάρχει έτσι όπως την τοποθετησαν εκεί σαν tablet. Τα 36k που ζητάνε πάντως είναι πολλά.
Ήθελα να δω και τη Giulia αλλά την είχαν στο συνεργείο :shifty: οπότε δε μπήκα μέσα. Εξωτερικά δε μπορώ να πω ότι μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση με εξαίρεση τις ζανταρες της!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#323007 Το συγκεκριμενο το χω πετυχει να βαζει κοντρες μ ενα Corrado στη Θηβών.

.