Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#312959 Αθήνα->Θεσ/νίκη->Καστοριά(Εγνατία)
Καστοριά->Κοζάνη->ένα χωριό ψηλά στον Όλυμπο και απο εκεί Αθήνα μέσω Ελασσόνας.
Μέση κατανάλωση 7.1 με σταθερά 130, σπάνια παρακάτω, συχνά παραπάνω μέχρι 150. Στους επαρχιακούς απλά σβέλτα χωρίς εξάρσεις.
Όλα αυτά σε megane 1.6 '04 (K4M).
Να σημειώσω πως η ακρίβεια του trip με κάνει να μην το "ψάχνω" στην αντλία μιας και όταν το κάνω, βγάζω την ελάχιστη δυνατή απόκλιση. 7,2 το έβγαλα δηλαδή από τσίτα γέμισμα σε τσίτα γέμισμα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#320747 Μαλλον εβαλε λιγο παραπανω στο γεμισμα, ειναι κ καινουριο πρατηριο οποτε φερνει μαλλον καλο πραγμα και μ ενα γεμισμα. 420 χλμ στην εθνικη, τα υπολοιπα πολη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#322950 79 μέση
6.7 κατανάλωση
και 642 διανυθέντα?

Πολυ ευανάγνωστο... ΝΟΤ. Χάθηκαν τα avg, dist. κλπ...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#322956 Δε βλεπω καμια δυσκολια στην αναγνωση
Αλλα μιας και το αναφεραμε ο μετρητης στιγμιαιας του civic ειναι τραγικος, ειδικα σε mpg
< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#323133 Με δουλεύεις μωρέ? Το ένα είναι σαν να κλάνει το αμάξι, το άλλο υποδηλώνει πόσο σάπιο είναι με το να το έχουν δέσει σε μια πινακίδα... :shifty:
Δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνεις. Αλλά μου πήρε μερικά παραπάνω sec. από το να είχε γραμματάκια... και δεν είμαι τόσο ηλίθιος... :ninja:

Ισχύει... σχεδον άχρηστος.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#329244 Peugeot 308 1.6 HDi '16

Με λιγότερα από 1000km έχω τις πιο κάτω μετρήσεις από το trip computer. Όταν κάποια στιγμή βάλω πετρέλαιο, θα ελέγξω την πιστότητα αυτού.

Πήγαινε-έλα Παλαιό Φάληρο-Νέα Κηφισιά
55km
53km/h
4,0lt/100km

Πήγαινε-έλα Παλαιό Φάληρο-Λεβίδι Αρκαδίας
384km
79km/h
5,1lt/100km

Μετά το Type R ένας νέος κόσμος (οικονομίας) ανοίγεται μπροστά μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#329276 Θες να μας πεις δηλαδή, ότι δεν έχει έρθει η ώρα μετά απο σχεδόν 1000κμ να βάλεις πετρέλαιο; :lipsealed: :oops: :help:
Άβαταρ μέλους
By 224v
edmond έγραψε:Θες να μας πεις δηλαδή, ότι δεν έχει έρθει η ώρα μετά απο σχεδόν 1000κμ να βάλεις πετρέλαιο; :lipsealed: :oops: :help:

με 5.1 l/100χμ η 4 /100 περιπου τοτε τα 1000χλμ θελουν 45+ λιτρα, περιπου θα πρεπει να βαλει. ποσα λιτρα εχει το ντεποζιτο του??
Άβαταρ μέλους
By Serf
edmond έγραψε:Θες να μας πεις δηλαδή, ότι δεν έχει έρθει η ώρα μετά απο σχεδόν 1000κμ να βάλεις πετρέλαιο; :lipsealed: :oops: :help:

Όχι, πετρέλαιο είχα βάλει και στα 200km αλλά η συγκεκριμένη μέτρηση δεν "μετράει". Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο όντως είχε fullάρει το ντεπόζιτο η Hertz.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα βγάλω περίπου 900km με ένα ντεπόζιτο (δεν έχω δει ποια η χωρητικότητά του). Έχω κάνει τα 600km και ο υπολογιστής ταξιδιού υπολογίζει άλλα 300km.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#329343 φαντάζομαι αν είχα ένα τέτοιο αμάξι στην κατοχή μου θα έγραφα 3,λίγο στο χαλαρό για το σπίτι δουλειά... Το γαμάτο είναι οτι κ να "πατήσεις" ένα τέτοιο αμάξι σε ελαφρώς απαγορευμένες ταχύτητες π.χ. 130 - 140 θα γράψει 5άρι το πολύ...

Ζηλεύω :s_tongue