Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#321185 Ευχαριστώ!

Και πιό από τα δύο (ΜΕΣΟ ΖΩΗΣ / ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟ ΖΩΗΣ) αντιστοιχεί στο (Προ / Μετά) facelift?
Άβαταρ μέλους
By drdino
Pitt έγραψε:Ευχαριστώ!

Και πιό από τα δύο (ΜΕΣΟ ΖΩΗΣ / ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟ ΖΩΗΣ) αντιστοιχεί στο (Προ / Μετά) facelift?

Mid-life=facelift
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#322158 @Serf καλοτάξιδο το Peugeot σου! :s_thumbsup

drdino έγραψε:
Pitt έγραψε:Ευχαριστώ!

Mid-life=facelift

Άρα το δικό μου είναι "ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟ ΖΩΗΣ" σωστά; :slap:

Σ' ευχαριστώ ρε Ντίνο! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Lippi
Serf έγραψε:Νέο μέλος στην παρέα η αφεντιά μου με το 308 1.6 HDi Allure (+Navigation/CD) που παρέλαβα προχθές :yahoo:

Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By TakisB
Serf έγραψε:Νέο μέλος στην παρέα η αφεντιά μου με το 308 1.6 HDi Allure (+Navigation/CD) που παρέλαβα προχθές :yahoo:

Καλορίζικο και καλοτάξιδο! :)
Άβαταρ μέλους
By 224v
Deleted User 1 έγραψε:Ρε γαλλομαθείς, από αυτό πρέπει να παραγγείλω 2 ή είναι σετ?

http://www.peugeot-accessoires.com/vehicules-particuliers/308-nouvelle/style/personnalisation-interieure/jeu-de-2-enjoliveurs-de-seuils-de-portes-avant-ligne-street-aspect-aluminium-brosse-896/

ειναι 2 τεμαχια στο σετ... πολυ ομορφο φαινεται...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#324230 Έπαιξε Γκάλλο τελικά. Και πιο φθηνός και εξυπηρετικότατος και μάλλον εκεί θα γίνονται και τα service. Σ' αυτόν αλλάξαμε και το ABS της ανάκλησης και έφερε και ένα κούμπωμα από τα πατάκια, που έλειπε απ' τη μάνα του, σε χρόνο dt. Καλό είναι να επιβραβεύονται τέτοιοι επαγγελματίες.

Για την ιστορία:

1) 33.48€ ο Γκάλλο από 34.76€
2) 34.72€ από 38.30€
3) 47.12€ από 52.30€

Και το βασικότερο ότι γλίτωσα και τα 30€ μεταφορικά που ζήταγαν οι Γάλλοι.

Καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς οτι έχεις αυτόν εδώ τον τσόμπανο*, που δεν ήθελε τα 200€ ζεστά κι ας μην έχει καν 208 στην κατοχή του. :dizzy:

*τσόμπανος βάσει τηλεφωνικής συμπεριφοράς και όχι για το γεγονός ότι δεν πούλησε.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Deleted User 1 έγραψε:Έπαιξε Γκάλλο τελικά. Και πιο φθηνός και εξυπηρετικότατος και μάλλον εκεί θα γίνονται και τα service. Σ' αυτόν αλλάξαμε και το ABS της ανάκλησης και έφερε και ένα κούμπωμα από τα πατάκια, που έλειπε απ' τη μάνα του, σε χρόνο dt. Καλό είναι να επιβραβεύονται τέτοιοι επαγγελματίες.

Για την ιστορία:

1) 33.48€ ο Γκάλλο από 34.76€.

Εδώ έχεις κάνει λάθος. Η τιμή που βλέπω είναι 17.38 € το σετ των 2 (εκτός αν παρήγγειλες 2 σετ)

Δεν τα είχε αυτά από την μάνα του; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#324238 Όχι δυστυχώς δεν τα είχε.

Αν έχω καταλάβει καλά το 17.38€ είναι τιμή μονάδας. Αν δεν ισχύει τότε γράψε λάθος. Και πάλι βέβαια συνολικά κερδισμένος είμαι από τις διαφορές στα άλλα δύο και τα μεταφορικά που γλιτώνω. Πάντως όλα ετοιμοπαράδοτα, πλην πατακίων που θα χρειαστούν 10 μέρες από Γαλλία.

Όταν πάω να παραλάβω θα παραγγείλω μάλλον και τα μεταλλικά πεντάλ γιατί δε βγάζω 100% άκρη με τους κωδικούς στο site.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325087 Σοβαρη μουφα αγορα εκανα!

Εικόνα

Ενα σκετο αυτοκολλητο ειναι που θα μπορουσα να εχω φτιαξει στον εκτυπωτη μου και που φυσικα με την ανυπαρκτη κολλα του και την ευκαμψια δεν κολλησε ποτε στο ματ χρωμα.

ΕικόναΕικόνα

Σαφως καλυτερα τα πραγματα με το καλυμμα του χωρου αποσκευων.

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#325114 Δεν υπάρχει χώρος να βάλεις αλλού Φαρμακείο πυροσβεστιρα κτλ.?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325148 Αν εννοεις καποιος προβλεπε χωρος, δυστυχως οχι. Γιατι? Βλεπεις τιποτα επικινδυνο ή απλα για να μην πιανουν χωρο εκει?

<+
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#325171 Επικίνδυνο δε ξέρω αν είναι, αλλά δεν είναι ωραία έκει που φαίνονται. Προσωπικά δε μου αρέσει.

< A3003 >