Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#30891 Έχω.. Είμαι... Είσαι... κερδίσω... πολλά χάπια. Παρά πολλά Και δυστυχώς είναι ληγμένα.
Άβαταρ μέλους
By pro
kovathe έγραψε:Και στη τελικη εχω 30 (ΤΡΙΑΝΤΑ) νικες περισσοτερες, ξερετε τι σημαινει αυτο? πρεπει να με κερδιζεις μεσα-εξω 15 χρονια σερι για να με φτασεις, εισαι 15 χρονια πισω.... παραγκα.

Νικολακό έγραψε: Τί γίνεται;;;; Μου κλέβετε και τις ατάκες τώρα;

Τα νεφρά μου παλιόπου...ς :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Γέμισαν τα ίντερνετς από αναπαραγωγές του Νικολακό, της φωτό του Αλαφούζου από redplanet, και της δηλωσης Νταμπίζα από redcarpet.

Λιγη πρωτοτυπία ρεεεεει, βρείτε και καμιά ατάκα μόνοι σας....... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#32126 Μια ακομα κοκκινη θελει ο θρυλος απο τον "διαιτητη" του αγωνα με τον Αστερα και θα κερδισει.
Ποσα ανυπαρκτα οφσαιντ σφυριξε στον Αστερα ο εποπτης ειπαμε? Ενα δυο τρια η τεσσερα? Αυτοι οι εποπτες ρε παιδι μου! Ολο λαθη κανουν στην Ελλαδα!!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32137 Έχει καταντήσει αηδία πια , με το στανιό πρέπει να κερδίσει η ομάδα του δημοσίου..
Με 10 ο αντίπαλος , βγάζουν οφσάιντ παίχτη που καλυπτόταν από 3 αντιπάλους..... :(
Άβαταρ μέλους
By The Ace
giannik1977 έγραψε:Έχει καταντήσει αηδία πια , με το στανιό πρέπει να κερδίσει η ομάδα του δημοσίου..
Με 10 ο αντίπαλος , βγάζουν οφσάιντ παίχτη που καλυπτόταν από 3 αντιπάλους..... :(

Ώπα τι έγινε, παίζει ο Κατσουράνης στον Αστέρα ?

Όσο ανεχόμαστε αυτό το μπουρδέλο για να βγάζει φράγκα ο μαουνιέρης, καλά να πάθουμε....
Άβαταρ μέλους
By manosky
#32157 twitter
Manolis Grigorakis @mgrigorakis
Ο Σπάθας απέβαλε τον Μάσα του Αστέρα και τώρα ο Ολυμπιακός παίζει με δυο παίκτες παραπάνω.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#32201 Τρένο και σήμερα η Ρεάλ. :metalo:
Είδα και λίγο την Παρί. Ιδέα μου είναι ή στα εκτός τα ξύνουν και ξυπνάν στο 2ο ημίχρονο;
Στη σουπερλιγδα τι έγινε πάλι; Βλέπω στο fb να σφάζονται για το ματς του ξεφτιλισμένου με τον Αστέρα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32204 Μπηκα στο gavros.gr, το τι μπινελικι ριχνουν οι λιμανισιοι στον Βαγγελα δε λεγεται..
Αν υπαρχει δικαιοσυνη στην Ελλαδα , πρεπει αυριο κιολας να κρεμασουν την σφυριχτρα του Σπαθα. . :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#32206 Πραγματικά αδυνατώ πλέον να κατανοήσω γιατί συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία και τον ΟΣΦΠ. Ο γαύρος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει καταφέρει όλους τους στόχους του: έχει μακράν τις καλύτερες ομάδες, έχει γήπεδο, σταθερή διοίκηση, τα λεφτά του Τσουλου και των μεταγραφών, τον έλεγχο της ΕΠΟ, τον έλεγχο της διαιτησίας και το κυριότερο, έχει φροντίσει να ισοπεδώσει (με προσπάθεια 10ετιας) τους αντιπάλους του.

Άρα τι ακριβώς προσπαθεί να καταφέρει και συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν ακόμα και τώρα με τις διαιτησίες? Ο γαύρος θα μπορούσε να είναι μία well respected αυτοκρατορία στα μάτια όλων των ποδοσφαιρόφιλων και όχι το συνώνυμο της τσατσιάς, της εύνοιας και του "νικάω με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο". Οι εξηγήσεις που δίνω για τα φαινόμενα, ειδικά της τελευταίας 3ετιας, είναι οι εξής τρεις:

1) Ισχύει αυτό που είχε πει κάποτε ο Ζήκος περί χεσμένων διαιτητών. Προφανώς κάποιοι φοβούνται ότι αν παίξουν έστω και 50-50 το γαύρο θα τους φάει το μαύρο χώμα και θα χάσουν τα ωραία φραγκάκια της διαιτησίας και ότι άλλο προνόμιο μπορεί να έχει αυτό το "επάγγελμα".

2) Ισχύει το "η συνήθεια που έγινε λατρεία". Κάποιοι γύρω απ' το ποδόσφαιρο θεωρούν δεδομένη την εύνοια του ΟΣΦΠ και συνεχίζουν πρακτικές που πρωτοεφαρμόστηκαν σχεδόν 20 χρόνια πριν.

3) Αφέλεια διαιτητών. Ίσως πολλά από τα οποία βλέπουμε στα γήπεδα να μην είναι υποκεινούμενα από το γαύρο και απλά να οφείλονται στην πεποίθηση κάποιων ηλιθίων ότι αν ευνοήσουν τον ΟΣΦΠ η διαιτητική τους καριέρα θα εκτοξευτεί. Δυστυχώς η προϊστορία τους δικαιολογεί αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι στο γαύρο είναι τόσο ηλίθιοι που αφήνουν να τους εκθέτουν έτσι παρά τη θέλησή τους.

Όπως και να έχει όσο συνεχίζονται έτσι τα πράγματα τόσο το προϊόν μπάλα θα υποβαθμίζεται και θα απευθύνεται σε ακόμα πιο αούγκανους από αυτούς που το παρακολουθούν και τώρα.

ΥΓ: εννοείται αυτά λίγο πολύ ίσχυαν και σε προηγούμενες κυριαρχείες ομάδων αλλά ουδέποτε στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν γίνονταν τόσο απροκάλυπτα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#32277 Πηγαμε 4 ατομα να δουμε ενα φαινομενικα δυνατο ματς και παρ'οτι οι τρεις ηταν ολυμπιακοι παραδεχτηκαν εμμεσως πλην σαφως οτι ειχαν την ευνεια της διαιτησιας του Σπαθα. Λιγο οτι στην ελλαδα δεν εχουμε σωστους εποπτες λιγο η ανικανοτητσ τους να διαχειριστουν ενα σημαντικο παιχνιδι φτασαμε στο συμπερασμα ως ολυμπιακοι (αυτοι οχι εγω) οτι φταιει το συστημα επιλογης διαιτητων.
Οκ.Εγω και πολλοι αλλοι στο χωρο εκει εκνευριστηκαμε.Αφου εβλεπα οτι οσο και να τους βαλει ο Σπαθας στη περιοχη του Αστερα δεν θα εβαζαν γκολ λεω στον γαυρο φιλο μου ......"τωρα μονο με κοκκινη" Στο λεπτο να'τη και η κοκκινη. Και μαλιστα αδικη. Εκει αρχισα να ξενερωνω και να ασχολουμαι πλεον με τη Στελιτσα διπλα. Διπλο δαγκωτο αδελφια τους λεω .Ολον τον Αστερα με κοκκινες θα βγαλει ο ρεφερι. Απ,οτι ειδα ομως ο κοσμος ηταν ετοιμος να μπει μεσα.Οποτε το σκεφτηκε πιο ψυχραιμα το πραμα.
Ας ειναι καλα η Στελιτσα που με καλμαρησε!
Ας ειναι καλα η Στελα που καλμαρισε.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
F&G έγραψε:Πηγαμε 4 ατομα να δουμε ενα φαινομενικα δυνατο ματς και παρ'οτι οι τρεις ηταν ολυμπιακοι παραδεχτηκαν εμμεσως πλην σαφως οτι ειχαν την ευνεια της διαιτησιας του Σπαθα. Λιγο οτι στην ελλαδα δεν εχουμε σωστους εποπτες λιγο η ανικανοτητσ τους να διαχειριστουν ενα σημαντικο παιχνιδι φτασαμε στο συμπερασμα ως ολυμπιακοι (αυτοι οχι εγω) οτι φταιει το συστημα επιλογης διαιτητων.
Οκ.Εγω και πολλοι αλλοι στο χωρο εκει εκνευριστηκαμε.Αφου εβλεπα οτι οσο και να τους βαλει ο Σπαθας στη περιοχη του Αστερα δεν θα εβαζαν γκολ λεω στον γαυρο φιλο μου ......"τωρα μονο με κοκκινη" Στο λεπτο να'τη και η κοκκινη. Και μαλιστα αδικη. Εκει αρχισα να ξενερωνω και να ασχολουμαι πλεον με τη Στελιτσα διπλα. Διπλο δαγκωτο αδελφια τους λεω .Ολον τον Αστερα με κοκκινες θα βγαλει ο ρεφερι. Απ,οτι ειδα ομως ο κοσμος ηταν ετοιμος να μπει μεσα.Οποτε το σκεφτηκε πιο ψυχραιμα το πραμα.
Ας ειναι καλα η Στελα που καλμαρισε.

Από όσο ξέρω, ολυμπιακοί που καταλαβαίνουν τι παίζεται έχουν σταματήσει να πηγαίνουν γήπεδο και να ασχολούνται (ξέρω 2-3 από φίλους και γνωστούς). Με γαύρους, ειδικά αν μου έχουν πει μ@λ@κίες περί σερί και "657 εμείς και 4,5 εσείς" έχω κόψει καλημέρα, ακόμα και με -πρώην- φίλους.

Αλλά να πεις στους φίλους σου ότι χθες δεν ήταν "λάθος επιλογές" ή "ανίκανοι επόπτες" ή "ανθρώπινο σφάλμα". ΟΛΑ τα offsides κατά του Αστέρα δεν ήταν αλλά σφυρίχτηκαν, ενώ 3-4 offsides κατά του γαύρου (ειδικά του Μήτρογλα) που ήταν δεν σφυρίχτηκαν. Επίσης η αποβολή πρέπει να μπει σε συλλογή με bloopers (προφανώς και ήταν εσκεμμένο "λάθος"), ενώ μερικά fouls που δόθηκαν (π.χ. αυτό που έφερε το καλύτερο σουτ του γαύρου) δεν είναι απλά αστεία, είναι δείγμα του "πως κάνουμε φανερό ότι δίνουμε ότι θέλουμε" (όπως το μεγάλο ταλέντο στη διαφήμιση της Wind).

Βάσει αυτών που είδα, πιο πολύ με παραξένεψε που δεν έδωσε penalty και κόκκινη κάρτα σε εκείνη την κόντρα που έγινε σε σώμα αμυνόμενου (νομίζω στα πλευρά τον βρήκε η μπάλα). Αφού έδωσαν χέρι στον Πέτριτς, αυτή η χθεσινή φάση έπρεπε να ήταν penalty μαρς για τον υιό Σπάθα.

Είπα Σπάθας και θυμήθηκα