Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα

kovathe έγραψε:Και στη τελικη εχω 30 (ΤΡΙΑΝΤΑ) νικες περισσοτερες, ξερετε τι σημαινει αυτο? πρεπει να με κερδιζεις μεσα-εξω 15 χρονια σερι για να με φτασεις, εισαι 15 χρονια πισω.... παραγκα.
Νικολακό έγραψε: Τί γίνεται;;;; Μου κλέβετε και τις ατάκες τώρα;
giannik1977 έγραψε:Έχει καταντήσει αηδία πια , με το στανιό πρέπει να κερδίσει η ομάδα του δημοσίου..
Με 10 ο αντίπαλος , βγάζουν οφσάιντ παίχτη που καλυπτόταν από 3 αντιπάλους.....
F&G έγραψε:Πηγαμε 4 ατομα να δουμε ενα φαινομενικα δυνατο ματς και παρ'οτι οι τρεις ηταν ολυμπιακοι παραδεχτηκαν εμμεσως πλην σαφως οτι ειχαν την ευνεια της διαιτησιας του Σπαθα. Λιγο οτι στην ελλαδα δεν εχουμε σωστους εποπτες λιγο η ανικανοτητσ τους να διαχειριστουν ενα σημαντικο παιχνιδι φτασαμε στο συμπερασμα ως ολυμπιακοι (αυτοι οχι εγω) οτι φταιει το συστημα επιλογης διαιτητων.
Οκ.Εγω και πολλοι αλλοι στο χωρο εκει εκνευριστηκαμε.Αφου εβλεπα οτι οσο και να τους βαλει ο Σπαθας στη περιοχη του Αστερα δεν θα εβαζαν γκολ λεω στον γαυρο φιλο μου ......"τωρα μονο με κοκκινη" Στο λεπτο να'τη και η κοκκινη. Και μαλιστα αδικη. Εκει αρχισα να ξενερωνω και να ασχολουμαι πλεον με τη Στελιτσα διπλα. Διπλο δαγκωτο αδελφια τους λεω .Ολον τον Αστερα με κοκκινες θα βγαλει ο ρεφερι. Απ,οτι ειδα ομως ο κοσμος ηταν ετοιμος να μπει μεσα.Οποτε το σκεφτηκε πιο ψυχραιμα το πραμα.
Ας ειναι καλα η Στελα που καλμαρισε.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]