Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
Giuseppe Busso έγραψε:
mirage έγραψε:Συγνώμη εγγύηση δεν έχει το κινητό;

Το προσπέρασα αυτό (Geako νομίζω υπάρχει 6μηνη εγγύηση για αυτά τα περιφερειακά).

Για τα πάντα κανονικά πρέπει να υπάρχει διετής εγγύηση εντός ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#321143 Μπαταρίες και φορτιστές έχουν συνήθως 6 μήνες, αν και έχω ακούσει για περίπτωση συσκευής με ενσωματωμένη μπαταρία που την αλλάξανε μετά τον 1 χρόνο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#321370 Πηγα vodafone και ειπαν οτι ειναι παρελκομενο και δεν μπορουν να κανουν κατι.
Μου ειπαν να παρω τηλ την Σμαρτεκ και να μιλησω μαζι τους.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Πηγα vodafone και ειπαν οτι ειναι παρελκομενο και δεν μπορουν να κανουν κατι.
Μου ειπαν να παρω τηλ την Σμαρτεκ και να μιλησω μαζι τους.

Κακώς πήγες στη Vodafone. Απευθείας στη Σμαρτεκ έπρεπε να απευθυνθείς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#321375 Ε εκανα και μια βολτα και πηρα εναν καφε. :s_yes

Χαιδαρι τωρα θα τρεχουμε δλδ ε??
Άβαταρ μέλους
By mirage
Geo f1 έγραψε:Ε εκανα και μια βολτα και πηρα εναν καφε. :s_yes

Χαιδαρι τωρα θα τρεχουμε δλδ ε??

Σηκωσε το τηλέφωνο και παρε τηλ.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#321490 Πηρα τωρα
Μου ειπαν να παω εκει να μου το αλλαξουν.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#321494 Δεν κυκλοφορούν ;;;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκες από το σπίτι σου ρε ποπ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Mark έγραψε:Μπαταρίες και φορτιστές έχουν συνήθως 6 μήνες, αν και έχω ακούσει για περίπτωση συσκευής με ενσωματωμένη μπαταρία που την αλλάξανε μετά τον 1 χρόνο.

Νομίζω ότι αυτός είναι καταχρηστικός περιορισμός, οτιδήποτε πωλείται εντός ΕΕ πρέπει να έχει εγγύηση 2 ετών.
Άβαταρ μέλους
By nass
#321506 "Παρελκόμενα" ίσως. Και πάλι καταχρηστικός όρος.

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Απλά πατάνε στο ότι κανείς δεν πρόκειται να κάνει φασαρία, πόσο δε μάλλον να προσφύγει νομικά, για ένα φορτιστή.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#321507 Δε διαφωνώ καθόλου, απλά αναφέρω ότι έχω διαβάσει κατά καιρούς στα βιβλιαράκια των εγγυήσεων.

Βασικά για τη μπαταρία πάει περισσότερο το αναλώσιμο, για το φορτιστή έχεις δίκιο. Αν η μπαταρία έχει συγκεκριμένο αριθμό κύκλων φόρτισης μετά από τον οποίο θα αρχίσει να πέφτει σε απόδοση, δεν είναι παράλογο να το πάρουμε ως αναλώσιμο.

<