Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#30683 Άλλο να την αποδεχθεί και άλλο να λάβει γνώση. ΟΚ χαίρω πολύ τώρα εννοείται ότι έλαβε γνώση...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#30745 Τα προστιμα πληρωνονται με ταχυπληρωμη στα ταχυδρομεια, ισως και καπου αλλου (σε καποιο δημοσιο ταμειο). Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΔΕΝ πληρωνονται στα τμηματα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#30908 "είτε στις ταμειακές υπηρεσίες των δήμων και κοινοτήτων, στα διοικητικά όρια των οποίων διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις ή στα ΕΛ.ΤΑ"
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Morx έγραψε:Γιατι δεν πας απλα να παραδωσεις τις πινακιδες και να 'χεις κατα νου την επομενη φορα τις συνεπειες των πραξεων σου;

Γιατι θα πρεπει να ζησω 20 μερες χωρις το αμαξι μου.
Τελος παντων θα ξαναπαω αυριο στο Μεταξουργειο να δω τι θα κανω. Αλλα πλεον εχουν περασει και προθεσμιες που μου δινει ο νομος.. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#30953 Οι 20 μερες χωρις αυτοκινητο, ειναι η ταλαιπωρια σου - ποινη γι'αυτο που εκανες.

Απλα, ξεκαθαρα και αντρικια. Η Ρ40 πινακιδα υπαρχει εκει για καποιο λογο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Focusman91 έγραψε:
Morx έγραψε:Γιατι δεν πας απλα να παραδωσεις τις πινακιδες και να 'χεις κατα νου την επομενη φορα τις συνεπειες των πραξεων σου;

Γιατι θα πρεπει να ζησω 20 μερες χωρις το αμαξι μου.
Τελος παντων θα ξαναπαω αυριο στο Μεταξουργειο να δω τι θα κανω. Αλλα πλεον εχουν περασει και προθεσμιες που μου δινει ο νομος.. :ninja:

Πηγαινε εκει συζητα μπας και τους πεισεις και δεν στις κρατησουν καθολου ή τελοςπαντων στις κρατησουν λιγοτερο.

Το αμαξι σου ειναι η ζωη σου;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:Πηγαινε εκει συζητα μπας και τους πεισεις και δεν στις κρατησουν καθολου ή τελοςπαντων στις κρατησουν λιγοτερο.

Το αμαξι σου ειναι η ζωη σου;

Γνωστή η σκηνή... :s_wink

-Το αμάξι σου είναι η ζωή σου;
-Ναι
-Το αμάξι του είναι η ζωή του κυρ’ αστυνόμε.

-Πεινάν κι τα πιδάκια σ’;
-Ναι.
-Πεινάν κι τα πιδάκια του καψερού κυρ’ αστυνόμε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Morx έγραψε:Οι 20 μερες χωρις αυτοκινητο, ειναι η ταλαιπωρια σου - ποινη γι'αυτο που εκανες.

Ενταξει μας το πες. Αμα δεν ειχε προβλημα να μεινει χωρις αυτοκινητο 20 μερες δε θα καθοταν να γραψει εδω μεσα τον πονο του ουτε εμεις θα γραφαμε δυο σελιδες τωρα για το αν και πως μπορει να το γλυτωσει. Εσυ που εισαι αντρας ας πηγαινες να τις παραδωσεις και να αυτομαστιγωνοσουνα για τιμωρια. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Morx έγραψε:Οι 20 μερες χωρις αυτοκινητο, ειναι η ταλαιπωρια σου - ποινη γι'αυτο που εκανες.

Οχι παντα. Για την ακριβεια, οπως το ιδιο το κρατος εχει αποδειξει (μετατρεποντας δρομους με Ρ40 σε δρομους ελεγχομενης σταθμευσης, τι εγινε, σταματησαν να ενοχλουν τα "παρανομως" παρκαρισμενα?) ΔΕΝ ειναι παντα ετσι...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#32056 Τελικα δεν καταφερες να τοτς πεισεις να σου μειωσουν λιγο τις μερες κρατησης πινακιδων.Κριμα. :(
Τουλαχιστον εκανες το καθηκον σου και δεν θα εχεις να σκεφτεσαι μονιμα, το ποτε θα σου ερθει η κληση και ποσο θα ειναι και αν ,αν,αν.