Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
DAP έγραψε:Μια παρακληση/παρατηρηση/συμβουλη/γκρινια αν γινεται......(Δεν ξερω τι απο ολα η και ολα μαζι ειναι το παρακατω:

Δεν νομιζω να αρεσει σε κανενα εδω μεσα οι πρωτοβουλιες καποιων εις βαρος αλλων ερημην τους....(Αυτη τη στιγμη αδυνατω να βρω χειροπιαστο παραδειγμα... :lol: :lol:)
Αν λοιπον δημιουργησαμε αυτο το θεμα θελοντας να ψεγουμε τα κακως κειμενα του περιοδικου και του φορουμ του χωρις να υπαρχει αντιλογος εκ μερους των μαλλον δεν περπαταμε σωστα.Τυπικα,νομικα η οπως αλλως πεστε τα μπορει να ειμαστε ενταξει αλλα ηθικα;
Ο,τι παρατηρησεις εχουμε για τη χρηση εκεινου του φορουμ μπορουμε,αν μας αφηνουν,να τις κανουμε εκει.Εδω τα του οικου μας που δοξα τω θεω ολο και ψηλωνει και ψηλωνει....
Μπορει να κανω λαθος αλλα ετσι αισθανομαι ,ετσι ηθελα να σας τα πω.....

θα το θέσω με δυο οψεις:
α) η ηγεσία του εκει φορουμ μια χαρα γραφει και εδώ. Δεν νομιζω οτι εμποδίζει κανεις να απαντήσει. Δοξα τον Αλλαχ, ο διαχειριστής τουτου του φορουμ αποδειχτήκε περαν του δεοντος μεγαλοψυχος και αφησε ανοιχτα τα registration προς ολους.

β) Ποιοι 4 Τροχοι? Αυτοι δεν ειναι οι 4 Τροχοι. Τα μελη τους, που χωρις τους οποίους δεν ειναι τίποτα, ήρθαν εδώ. Οι 4 Τροχοι ειναι εδω και οχι εκει.

Απο εκει και πέρα, σίγουρα οσο το περιοδικό "4 ΣΧ" παραμένει σε κυκλοφορία και εχει αναγνωστικό κοινό, μπορουν σίγουρα να κανουν διαφήμιση και να αλιεύσουν νέα μέλη. Απλα πρώτα θα πρεπει να σβήσουν και κατι τελευταια ρεζιλικια τους για να μην εκτεθούν στο νέο κοινο μαθαίνοντας τι εγινε εκει μέσα.

Τέλος σίγουρα οποιος έχει κοντή μνήμη και μειωμένο επίπεδο ηθικών αξιών, μπορεί κάλλιστα αυριο μεθαύριο να τα κάνει γαργάρα και να πάει πίσω στο μαντρι. Κανεις δεν εμποδίζει κανένα.

Όλοι χαρακτηριζόμαστε απο αυτά που πράττουμε, αλλά και απο αυτά που δεν πράττουμε...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#31939 Τέλος σίγουρα οποιος έχει κοντή μνήμη και μειωμένο επίπεδο ηθικών αξιών, μπορεί κάλλιστα αυριο μεθαύριο να τα κάνει γαργάρα και να πάει πίσω στο μαντρι. Κανεις δεν εμποδίζει κανένα.

Όλοι χαρακτηριζόμαστε απο αυτά που πράττουμε, αλλά και απο αυτά που δεν πράττουμε...

Τι αλλο θα διαβασουμε.
Ποιος σου ειπε εσενα οτι το επιπεδο ηθικων αξιων του καθενως εδω μεσα ,κρινεται απο την συμμετοχη του σε ενα φορουμ ;
Σιγουρα υπαρχουν πολλα μελη και εδω που θα εγραφαν και συνεχιζουν να γραφουν στο αλλο φορουμ.
Ειναι δικαιωμα τους και κανεις δεν μπορει να τους βγαζει ταμπελες .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#31957 Και το χαλασμένο ρολόι, δυο φορές το 24ωρο δείχνει σωστά την ώρα......

Το θέμα είναι ότι κακώς ακόμα ασχολείστε. Όσο συνεχίζετε-ουμε να γράφουμε σε αυτό το θέμα, τόσο γινόμαστε αντι-4τροχοί φόρουμ. Αν όσοι ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια είχαν στο νου τους κάτι τέτοιο, τότε καλώς. Αλλιώς κλειδώστε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
kyr80 έγραψε:Και το χαλασμένο ρολόι, δυο φορές το 24ωρο δείχνει σωστά την ώρα......

Αυτο λεγεται flamebait.
Θα περιμενω το σβησιμο του απο την διαχειριση .
Άβαταρ μέλους
By tazio
kyr80 έγραψε:...

Το θέμα είναι ότι κακώς ακόμα ασχολείστε. Όσο συνεχίζετε-ουμε να γράφουμε σε αυτό το θέμα, τόσο γινόμαστε αντι-4τροχοί φόρουμ. Αν όσοι ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια είχαν στο νου τους κάτι τέτοιο, τότε καλώς. Αλλιώς κλειδώστε το θέμα.

Συμφωνώ απολύτως και το είχα γράψει.

Ιταλακια χαλάρωσε.
Άβαταρ μέλους
By corsair
italakias έγραψε:Τέλος σίγουρα οποιος έχει κοντή μνήμη και μειωμένο επίπεδο ηθικών αξιών, μπορεί κάλλιστα αυριο μεθαύριο να τα κάνει γαργάρα και να πάει πίσω στο μαντρι. Κανεις δεν εμποδίζει κανένα.

Τι αλλο θα διαβασουμε.
Ποιος σου ειπε εσενα οτι το επιπεδο ηθικων αξιων του καθενως εδω μεσα ,κρινεται απο την συμμετοχη του σε ενα φορουμ ;
Σιγουρα υπαρχουν πολλα μελη και εδω που θα εγραφαν και συνεχιζουν να γραφουν στο αλλο φορουμ.

συγνωμη, εγω βαζω. Δεν ειμαστε χτεσινοί και το θέμα μας αφορά. Το να πηγαίνεις και να συμμετέχεις ενισχυοντας εμμέσως πλην σαφώς καποιους που φέρθηκαν με τον τροπο που φέρθηκαν σε χαρακτηρίζει... σε χαρακτηριζει εσενα που ξέρεις τι εχει γίνει. Οχι τον ασχετο.

Προσέχουμε τις συναναστροφές μας...
Άβαταρ μέλους
By liostemi
corsair έγραψε:συγνωμη, εγω βαζω. Δεν ειμαστε χτεσινοί και το θέμα μας αφορά. Το να πηγαίνεις και να συμμετέχεις ενισχυοντας εμμέσως πλην σαφώς καποιους που φέρθηκαν με τον τροπο που φέρθηκαν σε χαρακτηρίζει... σε χαρακτηριζει εσενα που ξέρεις τι εχει γίνει. Οχι τον ασχετο.

...το: "ασχετο" φαντάζομαι το έγραψες με την καλή έννοια!.. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By italakias
corsair έγραψε:
italakias έγραψε:Τέλος σίγουρα οποιος έχει κοντή μνήμη και μειωμένο επίπεδο ηθικών αξιών, μπορεί κάλλιστα αυριο μεθαύριο να τα κάνει γαργάρα και να πάει πίσω στο μαντρι. Κανεις δεν εμποδίζει κανένα.

Τι αλλο θα διαβασουμε.

συγνωμη, εγω βαζω. Δεν ειμαστε χτεσινοί και το θέμα μας αφορά. Το να πηγαίνεις και να συμμετέχεις ενισχυοντας εμμέσως πλην σαφώς καποιους που φέρθηκαν με τον τροπο που φέρθηκαν σε χαρακτηρίζει... σε χαρακτηριζει εσενα που ξέρεις τι εχει γίνει. Οχι τον ασχετο.

Πρεπει να καταλαβεις οτι σε ενα φορουμ και ειδικοτερα σε ενα φορουμ γενικου περιεχομενου οπως αυτα εδω, μπαινουμε για να περασουμε την ωρα μας απαντωντας αν θελουμε να βοηθησουμε καποιον.
Να κανουμε τον χαβαλε μας,να πεταξουμε και την παπαρια μας,αντε να κοντραριστουμε λιγο και τελος.
Εσυ βαζε ταμπελες,να δω τι θα καταλαβεις στο τελος.
Άβαταρ μέλους
By vice246
italakias έγραψε:
vice246 έγραψε:Εικόνα

η προειδοποίηση-απειλη...? "που να δείτε τι θα γίνει"....τι υπονοεί. ... :hmmm:

Το ποστ του dmitspan ειναι ακυρο και δεν εχει νοημα.
Οπως φαινεται η νεα διαχειριση ειναι μεσα απο το περιοδικο και φυσιολογικα θα εχει παρει εντολες απο τον διαχειριστη-ιδρυτη,οπως θελετε πειτε τον.
Απο την στιγμη που σας γραφει η διαχειριση οτι οποιος δεν του αρεσει μπορω να αποχωρησει,το θεωρω περιττο να ασχολειστε.
Οι υπογραφες καποιων σβηστηκαν επειδη διαφημιζαν το εδω φορουμ.
Και εγω αμα ημουν διαχειριστης στο 4τρ φορουμ ,θα τις εσβηνα ολες.
Ο καθενας κοιταζει το συμφερον του.

Επισης καλο θα ειναι να μην γελατε με την προσωρινη του κατασταση οπου οπως βλεπω γραφουν ελαχιστοι σε σχεση με πριν.
Καποια στιγμη το φορουμ θα παρει τα πανω του και πολλοι απο εδω θα στραφουν προς τα κει.

Αυτο που λεει ,να δειτε τι θα γινει σε μερικους μηνες,υποθετω οτι θα υπαρξουν αλλαγες στα κεντρικα τοπικ ,θα πεσουν διαφημισεις φουλ κτλ.
Θα γινει ενα φορουμ οπου σκοπος θα ειναι το κερδος και μετα τα υπολοιπα.

το σχόλιο δεν έκρυβε καμιά ειρωνική διάθεση....μου έκανε εντύπωση το ύφος της απάντησης....
Εάν εμπεριέχει ενθουσιασμό για εντυπωσιακό μέλλον του 4τφ ....να προσθεσω και ένα μπραβο...

Εάν αφορά προειδοποίηση..."τι εχει να γινει..." ....η συνέχεια του "όποιου δεν του αρεσει, φεύγει...." τοτε ενα μπραβο για το πως το καταληξανε....
Άβαταρ μέλους
By corsair
liostemi έγραψε:
corsair έγραψε:συγνωμη, εγω βαζω. Δεν ειμαστε χτεσινοί και το θέμα μας αφορά. Το να πηγαίνεις και να συμμετέχεις ενισχυοντας εμμέσως πλην σαφώς καποιους που φέρθηκαν με τον τροπο που φέρθηκαν σε χαρακτηρίζει... σε χαρακτηριζει εσενα που ξέρεις τι εχει γίνει. Οχι τον ασχετο.

...το: "ασχετο" φαντάζομαι το έγραψες με την καλή έννοια!.. :innocent:

ασχετος: ο μη σχετικός με τα πεπραγμένα στην περίπτωση μας. Τιποτα παραπανω η παρακάτω.

Ιταλάκια, fair enough... δεκτή η οπτική σου. Θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε. :)
Άβαταρ μέλους
By DAP
corsair έγραψε:

Αν μου επιτρεπεις αλλα εχω διαφορετικη γνωμη....Απο το αλλο φυγαμε/αποχωρισαμε για λογους που δεν χρειαζεται να ξαναειπωθουν αλλα δεν ξερω για σας αλλα εγω αφησα φιλους που δεν θελω να χασω τη παρεα τους και θελω να πιστευω και αυτοι τη δικη μου και μιας και αρνουνται να αλλαξουν στασιδι βρηκα τη λυση να ειμαι και στα δυο.Δεν θεωρω οτι η παρουσια μου εκει ενισχυει τον ιδιοκτητη του φορουμ οπως το ιδιο ακριβως συμβαινει με την απο δω μερια.
Άβαταρ μέλους
By g47
#32081 Ειναι περιεργο παντως το οτι εχουν ιδιαιτερο ζηλο στο να εξαφανισουν προτασεις για συμμετοχη σε συζητηση σχετικα με το moderating που κανουν.
Προσφατο παραδειγμα, αφησαν τα "ειρωνικα" (εστω με edit μιας και το συνδρομο εξουσιας τους, τους εμποδιζει να απαντησουν φυσιολογικα) εδω
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... start=2760

αλλα εσβησαν την απαντηση μου στον limited οπου απλα προτεινα να ανοιξουμε θεμα, χωρις αυτη τη φορα να λεω κατι "εξυπνακιστικο". Παρα μονο οτι ακριβως επειδη το νοημα του forum ειναι να λεμε πραγματα δημοσια, καλο θα ηταν να συμμετεχουν ολοι και να μη γινεται με ιδιωτικα μηνυματα. Κατι που δεν υπηρχε λογος να γινει edit, ποσο μαλλον delete.
Εννοειται εφαγα και μονιμο ban. :metalo: