Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:wat?
nass έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Μεταξύ παρισιού και λονδίνου πάντως ψηφίζω αβλεπεί παρίσι. Πιθανόν παίζει ρόλο και το οτι το έχω ζήσει πραγματικά το δεύτερο, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταφέρει να νοιωσω κάτι ιδιαίτερο λονδίνο, κι έχω πάει αρκετές φορές. Ίσως τώρα που θα ναι ο αδερφός έκεί για κάποιο διάστημα και θα γίνει λοκάλι να το αγαπήσω κι εγώ όπως ο GTS
Σαφώς Παρίσι ομορφότερο και με περισσότερα πράγματα να κάνεις και να δεις, να το περπατήσεις κτλ.
Λονδίνο αν εξαιρέσουμε τα πολύ καλά μουσεία κατά τα λοιπά αδιάφορο. Και ακριβό.
Νομίζω από τις μεγάλες πόλεις (δηλ. όχι "μεσαίες" όπως Βαρκελώνη) ΝΥ #1 και Παρίσι #2 (απ΄όσες έχω πάει εννοείται).
Για τουρίστες αυτά πάντα.
Για μουσεία, θέατρα και μνημεία δεν υπάρχει λόγος να γίνει αναφορά καν.
rx8_drifter έγραψε:Ε ναι, τι να κλασει απο μουσεια το παρισι
REALZEUS έγραψε:nass έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Μεταξύ παρισιού και λονδίνου πάντως ψηφίζω αβλεπεί παρίσι. Πιθανόν παίζει ρόλο και το οτι το έχω ζήσει πραγματικά το δεύτερο, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταφέρει να νοιωσω κάτι ιδιαίτερο λονδίνο, κι έχω πάει αρκετές φορές. Ίσως τώρα που θα ναι ο αδερφός έκεί για κάποιο διάστημα και θα γίνει λοκάλι να το αγαπήσω κι εγώ όπως ο GTS
Σαφώς Παρίσι ομορφότερο και με περισσότερα πράγματα να κάνεις και να δεις, να το περπατήσεις κτλ.
Λονδίνο αν εξαιρέσουμε τα πολύ καλά μουσεία κατά τα λοιπά αδιάφορο. Και ακριβό.
Νομίζω από τις μεγάλες πόλεις (δηλ. όχι "μεσαίες" όπως Βαρκελώνη) ΝΥ #1 και Παρίσι #2 (απ΄όσες έχω πάει εννοείται).
Για τουρίστες αυτά πάντα.
Έχω αντιδιαμετρικά αντίθετη άποψη. ΟΚ, το Παρίσι σίγουρα έχει τις εντυπωσιακές λεωφόρους, τα μεγαλοπρεπή κτίρια/μνημεία, τα ρομαντικά καφέ/μπιστρό (προσωπικά δεν μου αρέσει η γαλλική κουζίνα όμως, εκτός σοκολατένιων γλυκών), τις εμβληματικές Chapms Elysee/La Defence/Μονμάρτη, τον ειδυλλιακό το βράδυ Σηκουάνα, αλλά προσωπικά όσο και να με εντυπωσιάζει δεν μπορώ να συγκινηθώ και να δεθώ με αυτό. Όλα είναι υπερμεγέθη και ψυχρά. Ίσως φταίει βέβαια το ότι είναι γεμάτο Γάλλους...![]()
Αντίθετα στο Λονδίνο ριγείς από την παράδοση και την βρετανικότητα. Εντυπωσιάζει η Αλλαγή της Φρουράς στο Buckingham - όπως γίνονται πριν εκατοντάδες χρόνια, από εκεί σε ταξιδεύει το πανέμορφο St James Park ως το εμβληματικό Parliament Sq, βλέπεις το Big Ben και νομίζεις ότι είσαι σε μια άλλη εποχή και σε συνδυασμό με το άγαλμα του Nelso στην Trafalgar σε κάνει να σιγοτραγουδάς το "Rule Brittania, Brittania rule the waves...", με ένα sherry στο ένα χέρι και μια πίπα στο άλλο.Για μουσεία, θέατρα και μνημεία δεν υπάρχει λόγος να γίνει αναφορά καν.
dimik έγραψε:Γερμανία θα έμενα άνετα στο Mainz ή σε ανάλογη πόλη, μικρή όσο πρέπει, ιστορική με ατμόσφαιρα, δίπλα στο ποτάμι και καρακέντρο Ευρώπης.
Βασικά θα έμενα Mainz και θα δούλευα Φρανκφούρτη.
GeorgT έγραψε:dimik έγραψε:Γερμανία θα έμενα άνετα στο Mainz ή σε ανάλογη πόλη, μικρή όσο πρέπει, ιστορική με ατμόσφαιρα, δίπλα στο ποτάμι και καρακέντρο Ευρώπης.
Βασικά θα έμενα Mainz και θα δούλευα Φρανκφούρτη.
Το ξερεις καλα το Mainz? Βεβαια αν ειναι να δουλεύεις Frankfurt καλύτερα Wiesbaden για να μην χρειάζεται καθε μέρα να περνάς το Ρηνο (εχει έργα αυτο το καιρο στη Schiersteinerbruecke)!
Βασικά το βλέπω σαν προάστιο της Φρανκφούρτης.
GeorgT έγραψε:Ειναι ωραία περιοχή εκει, βέβαια δεν ειμαι κ ο ποιο αντικειμενικος, εχεις Mainz-Wiesbaden δυο νορμάλ πόλεις για τα βασικά σε απόστασή 10 λεπτων μεταξύ τους και τη Φρακφουρτη αν θες κατι περισσότερο!
Οποτε μπορώ να πω οτι η επιλογή σου ειναι πολυ καλή!![]()
dimik έγραψε:στα Higlands να τρέχεις με την φούστα και χωρίς εσώρουχο στο δροσερό ομιχλώδες τοπίο.
REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:στα Higlands να τρέχεις με την φούστα και χωρίς εσώρουχο στο δροσερό ομιχλώδες τοπίο.
Πολύ kinky για τα γούστα μου, αλλά όπως την βρίσκει κανείς.
mirage έγραψε:drdino έγραψε:wat?
Τα περπατησε τα μερη. Σωπα δεν ξερεις
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]