Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#318809 Μαλλον ειχε speed limiter κλαμπανε απο άλλον πριν απο εσενα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#318905 Κάποιος προφανώς ήθελε να πηγαίνει στο όριο του 20% για να γλιτώσει ενδεχόμενο πρόστιμο :iconcool:
Δεν κρατιέται αυτό το αμάξι λέμε :svivhaha: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#318906 Το speed limiter ήταν ξεχωριστή λειτουργία απ ό,τι είδα, αλλά μάλλον λογικό αυτό που λέτε.

Προσπαθώ να το διαγράψω απ την μνήμη μου :s_crazy

Θεσσαλονίκη πάντως τα ενοικιαζόμενα ήταν τίγκα στα μικρα-νοτε, τυχερός οποιος νοικικάσει αμάξι στη φτωχομάνα :s_inlove

Αααααα, ξέχασα να αναφέρω την αγωνιστική χροιά του κινητήρα :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Serf έγραψε:Με αυτό το χάλι αυτοκίνητο ήθελες να πας πάνω από 144;;;

το πλαισιο του μια χαρα αντεχει αυτά τα χλμ.Απο μοτερ είναι ψοφιλος.
Άβαταρ μέλους
By iceman
#318983 Θεοχαρακης power λέμε... Και εμένα αντικατάστασης ένα Micra μου είχαν δώσει που ήταν σαν να γύρισα πίσω 20 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
dimviii έγραψε:
Serf έγραψε:Με αυτό το χάλι αυτοκίνητο ήθελες να πας πάνω από 144;;;

το πλαισιο του μια χαρα αντεχει αυτά τα χλμ.Απο μοτερ είναι ψοφιλος.

Το εντελώς εξοργιστικό με αυτά τα "αμαξα" είναι η υποτιθεμενη στόχευση στην οικονομία. Μόνο μες στην πόλη με το start stop πλησιάζει τον στόχο του, σε ο,τιδήποτε άλλο καίει σαν 1600άρι 20ετίας αν θες να πας στοιχειωδώς νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
rx8_drifter έγραψε:Το speed limiter ήταν ξεχωριστή λειτουργία απ ό,τι είδα, αλλά μάλλον λογικό αυτό που λέτε.

Προσπαθώ να το διαγράψω απ την μνήμη μου :s_crazy

Το cc στο Note ενεργοποιείται για ταχύτητες από 40 έως 144 χλμ εργοστασιακά. Οπότε τίποτα λάθος δεν έκανες και το αμάξι λειτούργησε άψογα!!! :oops:

Κατά τ' αλλα, κάποτε περήφανα θα λες ότι είχες την εμπειρία οδήγησης του τελευταίου Note στην Ευρώπη, αφού η Nissan μετά το τωρινό Note δεν θα έχει διάδοχο του στην ευρωπαική αγορά. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#319056 Θα γλιτώσουμε απο αυτόν τον καρκίνο? :s_inlove

όχι γρήγορα πάντως, κρατάνε τα ατιμα τα νισσαν :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#319108 Μμμ... πριν 10 μέρες, νοικιάρικο Pulsar από το αεροδρόμιο των Χανίων, με 27Κ χλμ. Εκπληκτικά, αδιανόητα οικονομικό (συνηθισμένος από turbo βενζίνης), αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι φοβερά ξεπερασμένο.

Το συγκεκριμένο βέβαια ήθελε και ευθυγράμμιση, αλλά γενικά ένιωσα ότι, με εξαίρεση ένα-δυο πραγματάκια, θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί προ δεκαετίας.

Μπορεί βέβαια να είναι εκπληκτικά αξιόπιστο ή δε ξέρω κι εγώ τι - δε θα ήθελα να προσβάλλω κάποιον κάτοχο. :-)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#319915 Ford Fiesta Ecoboost 1.0 100 bhp
Το είχα για μια ημέρα και πήγα Ζαγόρια από Γιάννενα. Δανεικό ενός θείου μου, επειδή το δικό μου είχε μείνει από γρύλο παραθύρου οδηγού ( :rant: ).
Γενικές παρατηρήσεις:
1. Άνετη ανάρτηση, ειδικά αν σκεφτείς τις 16άρες ζάντες. Πιο άνετο από της :inlove: το πρώτης γενιάς 1.4 με 14άρες! :dizzy: . Συμφώνησε και το μωρό μου.
2. Ωραία και προσεγμένη κατασκευή εν γένει, εντελώς χαζό αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται ηχοσύστημα. Άσχημο το βρίσκω και καθόλου πρακτικό.
3. Ωραίοι χώροι για την κατηγορία και βελτιωμένα καθίσματα (του πρώτης γενιάς είναι μάλλον μέτρια προς κακά).
4. 5άρι σασμάν, που έχει ωραίο κούμπωμα. Το 6άρι θα ήταν περιττό νομίζω: η 5η του είναι (αρκετά) πιο μακριά από την 6η της BMW! :dizzy:
και πάμε και στα καλύτερα...
6. Τι μοτεράκι απίθανο είναι αυτό; :metalo: :metalo:
Άπαξ και περάσεις τις 1500 στροφές, γαμεί και δέρνει. Έπιανε χιλιόμετρα ταχύτατα και προσπερνούσα στο δρόμο τα πάντα. Αναρωτιέμαι πώς θα είναι με τα 125 άλογα. Μόνον και μόνον για το μοτέρ, αξίζει να το προτιμήσει κάποιος.
Γι' ακόμη μια φορά ανανέωσα την αγάπη μου στα μικρά βενζινοκίνητα τουρμπάκια, ακόμη και η :inlove: είπε πως είναι τελείως άλλη κλάση από το δικό της (κι ας είναι τα νούμερα της ισχύος σχετικά κοντά...).
1.4 L Duratec From 2008 1,388 cc (84.7 cu in) I4 96 PS (71 kW; 95 bhp), 128 N·m (94 lb·ft)
1.0 L EcoBoost 100 PS From 2013 998 cc (60.9 cu in) Turbo I3 100 PS (74 kW; 99 bhp), 170 N·m (130 lb·ft)
Μπορεί το Fiesta να είναι πια στην δύση της καριέρας του, αλλά με μια καλή τιμή και με αυτό το μοτέρ, θα το πρότεινα αβλεπί.
Κάτι μικροτριγμούς από τις πόρτες τους είχε βέβαια (εγώ θα το πήγαινα στην αντιπροσωπεία αφού ειναι στην εγγύηση ακόμη...), αλλά κάτι τέτοια θα τα βρεις παντού σε αυτή την κατηγορία τιμής...
Κατανάλωση, δεν μέτρησα, πάντως έφαγα μισό τεπόζιτο στην εκδρομή, που ως γνωστόν σημαίνει πως θα μπορούσα και καλύτερα... Εννοώ, πως πήγα σχετικά οικονομικά, γιατί ο αυχένας ακόμη με ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα η :inlove: γκρινιάζει λίγο όταν το παρακάνω (στον δρόμο για Κόνιτσα έπιασε κάποια στιγμή 170 εύκολα και είχε κι άλλο...). Γενικώς, αν το πας ήρεμα, θα κάψεις λίγο. Εγώ, προφανώς και δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, άρα δεν έχει σημασία τι θα πω για το θέμα.
Α , μου άρεσαν τα φρένα (ταμπούρα πίσω ρε τσίπηδες; ), μου άρεσε η ανάρτηση, μου άρεσε το τιμόνι, γενικώς η Ford κάνει εξαιρετικά αυτοκινητάκια.

Τι θα ήθελα; Θα ήταν τέλειο με ένα σύγχρονο αυτόματο σασμάν νομίζω. :s_gamer
Αν θα το αγόραζα; Αν είχε ένα καλό αυτόματο στην έκδοση με τους 125 ίππους, ναι. Για δεύτερο πάντα. Το πρώτο οφείλει να είναι πισωκίνητο!
:s_biggrin :metalo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#319973 το πιο ενδιαφερον νεο απο το ποστ σου ειναι οτι την πηγες στο χωριο να γνωρισει τα πεθερικα. Τα υπολοιπα προσπεραστηκαν
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#319976 Άμα φτιάξουν και το εσωτερικό στη νέα γενιά, θα είναι τέλειο.
Πολύ το συμπαθώ το fiesta όπως και το focus & kuga.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bibendum έγραψε:το πιο ενδιαφερον νεο απο το ποστ σου ειναι οτι την πηγες στο χωριο να γνωρισει τα πεθερικα. Τα υπολοιπα προσπεραστηκαν

:tomato:
Δεν την πήγα στα πεθερικά της, αλλά την πήγα στο χωριό και στο σχολείο που πήγαινα. Σοκ και δέος, αλλά έπρεπε να περάσει και τα σχετικά crash test...
:metalo: :lol: