Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:Ο σωστός ο άντρας το μόνο πράγμα που συγυρίζει είναι η εργαλειοθήκη που έχει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου! :rtfm: :protest: :shifty: :shifty: :svivhaha:

ετσι είναι ,όταν εχεις σκισει (σε λουρίδες :rtfm: ) τη γατα.

Έτσι, λουρίδες (με ου! :rtfm: ) ψιλοκομμένες! :rtfm: :rtfm: :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#318641 Εσείς οι από πάνΟΥ πρέπει να τρώτε πολύ παντόφλα από τις γυναίκες σας :lol: Τουλάχιστον εγώ συγυρίζω το σπίτι επειδή είμαι εργένης :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#318645 την βαζω χαμου,τη παταω και τη στελνω στη μανα της δαρμενη και κλαμενη. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
otso έγραψε:απο που ; ασε με να φανταστω , συμφωνα με τις ιδεολογικες σου αρχες , μουσουλμανα απο το τζιμπουτι;
σιγα μην σαφηνε η μανα σου να παρεις ΞΕΝΗ.

Οχι προσπαθησε λιγο ακομα εισαι σε τελειως λαθος ήπειρο.
Ρε οτσο τετοιος που ειμαι σιγα να μην ελεγε οχι η μανα μου. Ρε βρεθηκε γυναικα που θα με παρει... Δεν ειμεθα ολοι γοηδες σαν του λογου σου

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#318699 ε τοτε ασχημη υστερικη πορτουγκεζα απο νοτιο αμερικη , νομιζες οτι ειναι επαναστατρια αλλα σου βγηκε ειδικη στο βουντου και στη μαγεια .
Άβαταρ μέλους
By mirage
Not :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#325440 Οι οπαδοί του Παντελίδη που διαδηλώνουν κατά του Σφακιανάκη είναι το πιο απερίγραπτο θέαμα του 2016

http://luben.tv/nihilpop/muse/96599
(γαμάτο σχόλιο απο το FB: Κωνσταντίνος Μπρες Αν και οπαδός της Κατερίνας Στανίση συγχαρητήρια στην ομάδα του Παντελίδη σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. ) :lol:

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία!!!!!!!!!!! :dizzy: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By otso
#332460 που βρισκουμε μικρες μπουκαλες με αεριο που γεμιζουμε τους αναπτηρες; ενα μαγαζι που ηξερα και ειχε διαφορα εκλεισε.
στα δε παζαρια αυτα που πουλανε οι ανατολιτες με 1ε δεν δουλευουν.
αναγκαστηκα να φτιαξω τον παλιο μου zippo.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#332470 Στα περίπτερα πουλαγαν κάποτε.

Τι zippo είναι αυτός χωρίς φυτίλι και πετρέλαιο :inlove: :inlove:

Δεν καπνίζω αλλά μια αγάπη για τους zippo την είχα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
#332477 εγω καπνιζα πριν 10 χρονια και ειχα 2 zippo και χιλιαδες αλλους . προσφατα χρειαστηκα αναπτηρα και ηταν ολοι αδειοι , ε εψαξα και βρηκα τους παλιους μου zippo βρηκα και τις τσακμακοπετρες και το κουτι με το ζιπελαιο για να κανω την δουλεια μου . Αλλά θελω να γεμισω και διαφορους αλλους αναπτηρες για αλλες δουλειες , δεν μου αρεσει να τους πεταω.
πηρα αεριο απο 2 παζαρια αλλα ειναι τζουφιο δεν γεμιζουν .
παλια υπηρχε μαγαζι που μπορουσα να βρω τα παντα και για τους zippo . τωρα που θελω μπουκαλα η και ζιπελαιο αν ευρισκα θα επαιρνα.
εκτος αν κανω σαν εναν βοσκο παλια , βενζινη τον χειμωνα , πετρελαιο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#332488 Δεν νομιζω να ψαχνει ζιπελαιο, μαλλον το αλλο που ειναι υπο πιεση για τους απλους αναπτηρες

edit οντως κι εμενα μου αρεσαν πολυ οι ζιπο παλιοτερα, βγαλε μπαμπακια, βαλε καινουρια, τραβα το φυτιλι, αλλαξε πετρα, κλπ. Αργοτερα δυστυχως αρχισε να με ενοχλει ο συνδυασμος μυρωδιας και φασαριας σε καθε τσιγαρο οποτε παρεδωσα πινακιδες και τον εβαλα στην ακρη.