Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#318152 Ο Voigtman είναι pf που βρωμάει ο τόπος. Οι center είναι περιζητητοι, δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Ο Wanamaker είναι β' διαλογής.
Σιγά μην την πήγε τη Laboral ο James στο f4... Η μεγάλη παιχτουρα στο ροστερ της ομάδας ήταν και είναι ο Hanga και από φέτος ο Larkin.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#318158 Διαφωνώ .... :)

Ο Χάνγκα είναι μεν παιχτούρα αλλά δεν θα σου πάρει ποτέ ένα παιχνίδι μόνος του...είναι ο Ν.1 αμυντικός στην θέση του και συνδετικός κρίκος όλης της ομάδας. Άσουτος μεν (έχει στατιστικα καριέρας 27% στο 3ποντο και 67% στις βολές) , υπερπολύτιμος δε...

Είσαι σίγουρος ότι ο Voigtman είναι p.f? :hmmm:

Σε παιχνίδι που ο Μάντζαρης (θεε μου ο Μάντζαρης.... :oops: ) έχει 5 εύστοχα 3ποντα , δεν χάνει ο γαύρος.Τυχεροί που δεν έπαιζε και ο Μπαρνιάνι , αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι...

υ,γ
Πολύ δύσκολο το ματς σήμερα με τους γαύρους του Βορρά , προβλέπω να τρώω πάλι 2 σακούλια ηλιόσπορο... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#318174 Ο Hanga είναι η διαφορά της καλής ομάδας με την ομάδα που πάει f4. Τόσο απλά.
Ο Voigtman είναι ένα από τα δεκάδες ψηλά τριαροτεσσαρια που καλούνται να κλείσουν την τρύπα στο 5, λόγω λειψανδριας πραγματικών center (καλοί ΚΑΙ κακοί κανονικοι center έχουν φύγει στο ΝΒΑ). Δεν είναι τυχαίο που ο Μπουρουσης στα 33 ξαναγινε της μοδας: πολύ απλά δεν υπάρχουν άλλοι.
Εννοείται ότι αν έπαιζε ο Μπαρνιανι θα τρωγαΝε (πολύ) πάνω από 100...

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#318181 Ο Μάντζαρης ήταν και είναι καταπληκτικός στατικός σουτέρ , ο τραυματισμός τότε (χιαστοί) τον έριξε πολύ πίσω.
Εκεί που χωλαίνει είναι η άμυνα . Πολύ αργός για να μαρκάρει τούρμπο-Αμερικάνους ή τον ..Μπαρνιάνη.
Άβαταρ μέλους
By gianik
mousatos έγραψε:Ο Μάντζαρης ήταν και είναι καταπληκτικός στατικός σουτέρ , ο τραυματισμός τότε (χιαστοί) τον έριξε πολύ πίσω.
Εκεί που χωλαίνει είναι η άμυνα . Πολύ αργός για να μαρκάρει τούρμπο-Αμερικάνους ή τον ..Μπαρνιάνη.

:vava:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#318227 Εγω συμφωνω με mousato παντως αρκετα στα περι σουτ.
Ο Μαντζαρης επαιζε κυριως στο 2 στα χρονια του Περιστεριου (μια χρονια ειχε μαμηθει να τα χανει ολα ομως).
Στον Ολυμπιακο πηγε μονιμα προς τον ασσο.
Δεν ειναι σουτερ οπως αλλοι, αλλα εχει βρωμοχερο αν τον αφησεις. Ειναι σχεδον στο 40% στην Euroleague αλλωστε και περσι και φετος σουταρει στο 45%.
Δεν παιρνει απειρες προσπαθειες, αλλα ενδεικτικα ο Σπανουλης πχ πηρε περσι 100 κι ο Μαντζαρης πηρε 76. (αυτα ως προς την ποσοτητα, ποσοστιαια επι των επιτυχιων ο Μαντζαρης ηταν σαφως ανωτερος).
Για μετρο συγκρισης, ο Σπανουλης εχει στην Euroleague ~33%, ο Διαμαντιδης ειχε ~37%, o Navarro 38%, ο Teodosic 37.5%. Τα μεγαλα σκατοχερα οπως ο Heurtel, ο De Colo, JC Carroll και Lojeski ειναι στα 39.5%, 42.2%, 44% και 44.3% αντιστοιχα.

Δεν βαζω στην συζητηση παικτες που επαιξαν μια χρονια στην Euroleague και εκαναν μεγαλα ποσοστα σε λιγους αγωνες, αλλα παικτες που παιζουν αρκετα σταθερα στην Euroleague.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#318232 Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι οι Σπανούλης/ΔΔ/Πουστάρο κτλ παίρνουν πολύ περισσότερα σκοτωμένα σουτ από τους υπόλοιπους κορυφαίους σουτέρ με αποτέλεσμα τα χαμηλότερα ποσοστά.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#318239 Μαντζαρης =ενας συμπαθητικος ,προς το καλο, ρολιστας.... :s_yes
Σε λιγο θα μου πειτε οτι ειναι κ καλυτερος απο τον Σλουκα... :lol:

Κατ εμε , το καλο φεγγαρι που διανυει ο γαυρος , εν πολλοις οφειλεται στον προδοτη. Εχει φτασει αισιως τα 34 , μπορει να ειναι καραεγωιστης , ομως ισως καταλαβε οτι κ με τις ασσιστ σε μνημονευει ο κοσμος κ οι δημοσιογραφοι κ οχι μονο με τους ποντους...ειναι παιχταρας. .
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#318242 Φεγγάρια να κρατάνε 5 χρόνια εγώ δεν ξέρω πάντως :shifty:

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#318249 Εγω παντως αν ημουν γαυρος δε θα πανηγυριζα γι' αυτες τις εμφανισεις Οκτωβρη μηνα. Συν του οτι για να ξαναπετυχεις Παπανικολαου :svivhaha: με 15π θα πρεπει να κανεις ταμα στον αγιοσπυριδωνα.

<+
Άβαταρ μέλους
By bill33
Deleted User 1 έγραψε:Εγω παντως αν ημουν γαυρος δε θα πανηγυριζα γι' αυτες τις εμφανισεις Οκτωβρη μηνα. Συν του οτι για να ξαναπετυχεις Παπανικολαου :svivhaha: με 15π θα πρεπει να κανεις ταμα στον αγιοσπυριδωνα.

<+

Γιατί;Ολοι λένε ότι με το νεό σύστημα δεν υπάρχει περιθώριο για ήττα όπως παλιά κλπ κλπ .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#318254 Δεν ειναι θεμα συστηματος. Ειναι θεμα διαρκειας. Αν υποθεσουμε οτι τωρα παιζει στο 100%, ειναι αδυνατο να το παει ετσι μεχρι Μάιο. Ηδη κινδυνευσε να χασει απο κατι τυχαρπαστους στο πρωταθλημα.

<+
Άβαταρ μέλους
By bill33
#318257 Αν κάνει ήττες όμως δεν θα έχει ανάγκη για διάρκεια καθώς θα έχει αποκλειστεί.λολ
Με τον ΠΑΟ δεν είχε πρόβλημα :shifty: