Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
The Ace έγραψε:
Χρόνο έχεις ? Δεν χρειάζεσαι τόσο τα λεφτά (αν π.χ. έχεις τα κομμάτια), όσο χρόνο για να κάνεις τη δουλειά που απαιτείται...π.χ. τα led-strips που βλέπεις κάνουν 4-5 ευρώ...πιο πολύ θα σου κοστίσει να βρεις το καπλαμά....

Τα led είναι αδιάφορα.
Λεφτά για την υδροψυξη δεν έχω.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
NickTG έγραψε:
The Ace έγραψε:
Χρόνο έχεις ? Δεν χρειάζεσαι τόσο τα λεφτά (αν π.χ. έχεις τα κομμάτια), όσο χρόνο για να κάνεις τη δουλειά που απαιτείται...π.χ. τα led-strips που βλέπεις κάνουν 4-5 ευρώ...πιο πολύ θα σου κοστίσει να βρεις το καπλαμά....

Τα led είναι αδιάφορα.
Λεφτά για την υδροψυξη δεν έχω.

Είπα "αν έχεις τα κομμάτια", δηλαδή έχεις ήδη το PC και θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά...αν σου λείπει κάποιο εξ'αυτών (με ακριβότερα το cooling kit και την/τις CPU/GPU), τότε χρειάζεσαι και λεφτά....και αν σου λείπουν 2-3 από αυτά τα κομμάτια, όντως θέλεις ΠΟΛΛΑ λεφτά....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε::lol:
Βρε αγγλακια στο ipad με αφηνει μονο να βλεπω εμαιλς να στελνω κλπ. Δεν βλεπω πουθενα settings κλπ...

Τεσπα εστειλα tweet στο yahoo mail team και μου εστειλαν ενα λινκ. Εκει δημιουργησα ενα case. Και αναμενουμε!!!

Εχω πεισμωσει!!Εικόνα

Ούτε εμένα στο android app βλέπω να έχει επιλογή για αλλαγή κωδικού, μόνο κάτι άσχετες ρυθμίσεις.

Δε μπορείς να σκεφτείς με τπτ τον κωδικό ε; :sorry:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31776 Ρε παιδια τι γινεται? Παω να μπω gmail και παιρνω αυτο

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to accounts.google.com. You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number. (Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.

Τι στο καλο γινεται????

Δημητρη με τιποτα δεν τον βρισκουμε!!! :sorry:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Ρε παιδια τι γινεται? Παω να μπω gmail και παιρνω αυτο

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to accounts.google.com. You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number. (Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.

Τι στο καλο γινεται????

Δημητρη με τιποτα δεν τον βρισκουμε!!! :sorry:

Αυτό δεν σου το εβγαζε και με το skroutz? Εχεις σωστες ημερομηνιες στο καβουρντιστήρι σου ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31782 Ναι αυτο εβγαζε και εκει...Εξαπλωνεται!!!

Δεν εχω πειραξει κατι!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Ναι αυτο εβγαζε και εκει...Εξαπλωνεται!!!

Δεν εχω πειραξει κατι!!

Κοιτα την ημερομηνια του pc σου.Με αλλον browser δοικιμασες;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31788 Ημερομηνιες οκ.
Με explorer οκ

Αρα προβλημα ο firefox?? :protest:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Ημερομηνιες οκ.
Με explorer οκ

Αρα προβλημα ο firefox?? :protest:

Σβησε τα πιστοποιητικά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε::hmmm: :s_dunno

Πάνω δεξιά στις παύλες--options--για προχωρημένους ( :whistlink: ) --- και ξεκίνα να ψάχνεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31801 :lol: :lol: :s_rofl

Θα κανω ενα ρεσταρτ πρωτα και θα σβησω την cache!!! (πως με βρισκεις??)

(Αχχ ρε ξαδελφε που εισαι!!)