Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#300371 Εγώ δε φοράω φούστες όσο και να χτυπιεται ο Μουσσος (το π αποβαλλεται όταν αφήνει μούσι). Εγώ ξέρω που μένετε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#300372 Λολ γμτ φελεκι σου

< 3
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Νίκος Παππάς έγραψε:ΟΚ, κάνε αναφορά γράφοντας "παραποίηση ονόματος" και θα το δούμε.

Μα έκανε ήδη αναφορά για παραποίηση ονόματος (υποθέτω, εκτός κι αν είναι για αντικαθεστωτικό χιούμορ :hmmm: ), Χρήστο Παππά μου. Ε, συγνώμη, Νίκο Παππά ήθελα να γράψω. Ε... Νίκο Παππά; :hmmm: :hmmm:

Τέλοσπάντων, δέχομαι και επικροτώ το edit mod των mod γιατί είχε περάσει το χρονικό παράθυρο που θα μπορούσα να κάνω edit mod το όνομα του edit mod. Πρόθεση μου δεν ήταν να προσβάλλω τον ακατονόμαστο, άλλωστε νομίζω ότι είναι πασοκοηλίου φαεινότερο όταν όντως θέλω να προσβάλλω κάποιον ( :shifty: ).

Με τη σειρά μου πήγα να κάνω κι εγώ αναφορά στο μήνυμα του ακατονόμαστου γιατί "This post is offtopic" και γιατί επίτηδες παραποιεί το δικό μου όνομα, αλλά είδα ότι κάποιος άλλος με πρόλαβε ήδη. :thumbsdown: Παρακαλώ όμως να μη του επιβληθεί ban, μη μας πούνε και φασίστες. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#300404 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ΝΤσιαμτσικα; :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#300563 που εισαι ρε ΒΕΑΜS? :x

πολυχρονος με υγεια φιλε! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By drdino
#317470 Htanso?
Άβαταρ μέλους
By otso
#317472 στη φυλακη για εμπρησμούς δασων . σαν εθελοντης δασοπυροσβεστης εβαζε ο ιδιος φωτιες απο υπερβαλλοντα ζηλο , για να παει να τις σβησει.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#317512 Κρύβεται για να μη βγάζει αποτελέσματα. :lol:
Χάνεται ανά διαστήματα αρκετές φορές.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#317517 Ποσο να αντεχε ο ερμος με αυτα που κανανε στο Λουη φετος; :s_cry
Θελει γερο στομαχι για να βλεπεις το φετινο βδελυγμα.

Kanotniou γυρνα και του χρονου ολοι μαζι Μοντσα, πληρωμενα απο pik. :inlove: