http://www.mycomics.gr/maska_mysterio/m ... sterio.htm
http://www.mycomics.gr/maska_mysterio/m ... sterio.htm
Pitt έγραψε:otso έγραψε:ενταξει ρε τι να κανουμε εδω στην επαρχια δεν εχουν τα μαστορια τετοια πραματα μην σου πω οτι για ευθυγραμμιση ειναι ενας και αυτος αναξιοπιστος .
Καλά ρε otso, όλα τα μαστόρια στην περιοχή σου σκάρτα είναι;
και σενα ηλεκτρικο χειροφρενο εχει και φανταζομαι το ιδιο σασι και τον ιδιο ημιακαμπτο. δεν κατεβαινεις να παρεις το αλφαδι απο το πορτμπαγκαζ (γιατι σιγουρα εχεις αλφαδι στο πορτμπαγκαζ) να κοιταξεις να μου πεις απο περιεργεια;
Πρώτον στο πορτμπαγκάζ δεν έχω ούτε αλφάδι, ούτε ζύγι, ούτε ράμμα. Τι να τα κάνω, σάματι μπετά ρίχνω;![]()
Δεύτερον, έστω ότι το μετράω με το laser και μου βγάζει +- κάποιες μοίρες, πως το ερμηνεύω; Πόσες μοίρες συνιστά η PSA; Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι μηδέν μοίρες; Εγώ δεν είμαι...
Τρίτον, ποτέ δεν μου φάνηκε ότι υπάρχει κλίση, όσον αφορά την γωνία κάμπερ. Οι ρόδες μου φαίνονται τελείως κάθετες.
Θα σου κάνω το χατήρι όμως για να μη γκρινιάζεις. Δώσε μου λίγο χρόνο.και γω χαρηκα που χαρηκες αλλα εδω ημουν παντα και σε παρακολουθουσα στυλ Λεμμυ Κωσσιον και ετσι.
(ειχες προλαβει ΜΑΣΚΑ; βρηκα 2 παλια τευχη και διαβαζω)
Ναι, είχα προλάβει. Πρέπει να σταμάτησε λίγο μετά την χούντα. Πάρε και ένα ακόμη σε pdf. Είναι πρόσφατο, τεύχος 86 του... 1957!![]()
Δεν ήμουν φανατικός της Μάσκας, περισσότερο με τραβούσε ο "Μικρός Ήρως" και ο "Μικρός Σερίφης"
citastak έγραψε:Σε MINI Cooper S R56, μετά από διαδρομή 30 χλμ από Εθνική (χαλαρή λόγω πρωινής κίνησης), παρκάρω κλειδώνω και ακούω κάτι σαν ροή υγρού υπό πίεση σε κάποιο κύκλωμα από τον χώρο του κινητήρα. Δεν έχει κάποια διαρροή. Τι θα μπορούσε να είναι;
drdino έγραψε:citastak έγραψε:Σε MINI Cooper S R56, μετά από διαδρομή 30 χλμ από Εθνική (χαλαρή λόγω πρωινής κίνησης), παρκάρω κλειδώνω και ακούω κάτι σαν ροή υγρού υπό πίεση σε κάποιο κύκλωμα από τον χώρο του κινητήρα. Δεν έχει κάποια διαρροή. Τι θα μπορούσε να είναι;
Tι μοτέρ έχουν αυτά; Πολύ πιθανό να είναι η ηλεκτρική αντλία νερού που κυκλοφορεί τα νερά μετά το σβήσιμο.
Το a/c ήταν ενεργοποιημένο στη διαδρομή;
drdino έγραψε:citastak έγραψε:Σε MINI Cooper S R56, μετά από διαδρομή 30 χλμ από Εθνική (χαλαρή λόγω πρωινής κίνησης), παρκάρω κλειδώνω και ακούω κάτι σαν ροή υγρού υπό πίεση σε κάποιο κύκλωμα από τον χώρο του κινητήρα. Δεν έχει κάποια διαρροή. Τι θα μπορούσε να είναι;
Tι μοτέρ έχουν αυτά; Πολύ πιθανό να είναι η ηλεκτρική αντλία νερού που κυκλοφορεί τα νερά μετά το σβήσιμο.
GTS έγραψε:drdino έγραψε:citastak έγραψε:Σε MINI Cooper S R56, μετά από διαδρομή 30 χλμ από Εθνική (χαλαρή λόγω πρωινής κίνησης), παρκάρω κλειδώνω και ακούω κάτι σαν ροή υγρού υπό πίεση σε κάποιο κύκλωμα από τον χώρο του κινητήρα. Δεν έχει κάποια διαρροή. Τι θα μπορούσε να είναι;
+1
Στο παλιο μου VR6 ειχε δευτερη ηλεκτρικη αντλια νερου που δουλευε μετα το σβησιμο: secondary water pump
Pitt έγραψε:otso έγραψε:ενταξει ρε τι να κανουμε εδω στην επαρχια δεν εχουν τα μαστορια τετοια πραματα μην σου πω οτι για ευθυγραμμιση ειναι ενας και αυτος αναξιοπιστος .
Καλά ρε otso, όλα τα μαστόρια στην περιοχή σου σκάρτα είναι;
και σενα ηλεκτρικο χειροφρενο εχει και φανταζομαι το ιδιο σασι και τον ιδιο ημιακαμπτο. δεν κατεβαινεις να παρεις το αλφαδι απο το πορτμπαγκαζ (γιατι σιγουρα εχεις αλφαδι στο πορτμπαγκαζ) να κοιταξεις να μου πεις απο περιεργεια;
Πρώτον στο πορτμπαγκάζ δεν έχω ούτε αλφάδι, ούτε ζύγι, ούτε ράμμα. Τι να τα κάνω, σάματι μπετά ρίχνω;![]()
Δεύτερον, έστω ότι το μετράω με το laser και μου βγάζει +- κάποιες μοίρες, πως το ερμηνεύω; Πόσες μοίρες συνιστά η PSA; Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι μηδέν μοίρες; Εγώ δεν είμαι...
Τρίτον, ποτέ δεν μου φάνηκε ότι υπάρχει κλίση, όσον αφορά την γωνία κάμπερ. Οι ρόδες μου φαίνονται τελείως κάθετες.
Θα σου κάνω το χατήρι όμως για να μη γκρινιάζεις. Δώσε μου λίγο χρόνο.και γω χαρηκα που χαρηκες αλλα εδω ημουν παντα και σε παρακολουθουσα στυλ Λεμμυ Κωσσιον και ετσι.
(ειχες προλαβει ΜΑΣΚΑ; βρηκα 2 παλια τευχη και διαβαζω)
Ναι, είχα προλάβει. Πρέπει να σταμάτησε λίγο μετά την χούντα. Πάρε και ένα ακόμη σε pdf. Είναι πρόσφατο, τεύχος 86 του... 1957!![]()
Δεν ήμουν φανατικός της Μάσκας, περισσότερο με τραβούσε ο "Μικρός Ήρως" και ο "Μικρός Σερίφης"
Giuseppe Busso έγραψε:Fiat 500 1.2 βενζίνης μοντέλο 2008.
Εδώ και καιρό το αμάξι κάνει ένα τρέμουλο. Σηκώνεις το παράθυρο, πέφτουν οι στροφές και τρέμει.
Ανεβάζεις το παράθυρο, πάλι το ίδιο.
Ανοίγεις το radio, το ίδιο.
Ανάβεις τα φώτα, το ίδιο.
Παίζεις με το σινιάλο, το ίδιο.
Ανάβεις το aircon, το ίδιο.
Πατάς φρένο, το ίδιο.
Πάω στο πρώτο συνεργείο και αλλάζω μια μπαταρία γιατί είχε πέσει. Όντως είχε πέσει και ενδεχομένως να την είχε φάει το παραπάνω θέμα.
Βελτιώνεται κάπως, αλλά απειροελάχιστη διαφορά. Με στέλνει σε ηλεκτρολόγο γιατί ο ίδιος δεν ξέρει.
Παίρνω απόφαση να πάω Σφακιανάκη στο ποτάμι και κλείνω ραντεβού.
Γίνεται η διάγνωση και μας προέκυψε ΔΥΝΑΜΟ.
Δίνω προκαταβολή 100 ευρώ και παραγγέλνουμε δυναμό από Ιταλία. Πάω χθες το αμάξι (έκανε 2 εβδομάδες να έρθει) και σήμερα πάω να το παραλάβω.
Το αμάξι με το νέο δυναμό αλλά και με φρέσκια 2μηνη μπαταρία, κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.
Άρα δεν είναι το δυναμό.
Πήγαν να με βγάλουν τρελό ότι δεν το κάνει, ότι έτσι δουλεύει και να αρχίσω να σταματάω όποιο αμάξι μπαινοέβγαινε και να του λέω "Παίξε φώτα, βάλε ράδιο, κατέβασε παράθυρα" για να τους αποδείξω ότι κάτι που δεν δουλεύει σωστά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Να μην τα πολυλογώ, το αμάξι το άφησα εκεί και έφυγα. Άνοιξαν ξανά καρτέλα για συνολικό έλεγχο που υποτίθεται ότι έπρεπε να έχουν κάνει.
Να τους λέω, τι γράφει το χαρτί; Ότι τρέμει το αμάξι. Γιατί το έφερα εδώ; Για να το φτιάξετε. Τι κάνω τώρα το αμάξι; Τρέμει.
Σκηνές απείρου κάλλους.
Πάει κάπου το μυαλό σας; Έχω απελπιστεί κυριολεκτικά.
otso έγραψε:Λοιπον κυριοι με το ηλεκτρονικο αλφαδι και μετρωντας πανω στην ζαντα, επιβεβαιωνει αυτο που βλεπαμε αλλα δεν θελαμε να πιστεψουμε οτι εχουμε αρνητικο camber .Στον μεν αριστερο πισω τροχο εχουμε 1.20 μοιρες απο το απολυτο καθετο στον δε πισω δεξια εχουμε 2.10 μοιρες .
Και ολα αυτα ασχετως χειροφρενου και αλλα bullshit.
αυτό περιλαμβάνεται στα άλλα bullshit φαντάζομαι...

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]