Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vengas
#29706 δε μαρέσει η σκατόφατσα της σπιτονοικοκυράς μου :s_crazy
Και επειδή έχει και σκατόφατσα έχει και κωλοχαρακτήρα :x :protest:
τι σκατά, πόση προίκα είχε και την παντρεύτηκε ο άλλος :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
JasonLouk έγραψε:Δεν μου αρέσει η νευρικότητα που παρατηρώ αυτές τις μέρες εδώ :s_no

Ο piper at the gates of dawn ξέρει να κάνει ένα πράγμα... και να το κάνει ομολογουμενως καλά :Να εκνευρίζει τους υπόλοιπους φορουμιτες. Δεν είναι τυχαίο το μπαναρισμα του ακόμα και από το cosmopolitan. gr
Θες με τα ατελείωτα περσικά χαλιά που ως άλλη Μυρλαρακη ξεδιπλώνει ακόμα και σε ερωτήσεις στυλ "πιπ τι ώρα είναι;", θες με την υπόγεια ειρωνεία προς τον συνομιλητή του, θες με το trademark που τελειώνει κάθε ποστ, θες με το μπουρδετο που ετοιμάζει και σερβίρει κάθε μα κάθε φορά που μιλάει, η ουσία είναι ότι καταφέρνει να μην σε αφήνει ασυγκίνητο. Αποτέλεσμα είναι ακόμα και αυτοί που μπαίνουν στον κόπο να ανοίξουν διάλογο μαζί του να κουράζονται γρήγορα και να τα παρατάνε ενώ κάποιοι άλλοι ( :shifty:) ποσταρουν έτοιμοι για editmod. Τηρώντας το γράμμα του κανονισμού το φταίξιμο είναι δικό τους, αλλά μήπως να το σκεφτουμε λίγο περισσότερο από την πλευρά του flame bait;

Τώρα θα μου πεις γιατί σου τα γράφω όλα αυτά. Δεν θέλω απάντηση, ένα απλό νεύμα και θα καταλάβω - α, και αυτή τη φορά it's on the house. :s_howdy

Εικόνα

On topic
Μ αρέσει που ξέρω τι θα απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
vengas έγραψε:δε μαρέσει η σκατόφατσα της σπιτονοικοκυράς μου :s_crazy
Και επειδή έχει και σκατόφατσα έχει και κωλοχαρακτήρα :x :protest:

Εικόνα
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει η υπέροχη μέρα που κάνει σήμερα, θα τη βγάλω στον κήπο με μπύρες... πασχαλιά

Δε μ'αρέσει που σήμερα το πρωί είχα βάλει στόχο να περάσω τα χειμερινά ζαντολαστιχα, αλλά με τέτοιο καιρό άκυρο. Βέβαια από Τετάρτη βλέπω 6C-10C....

Κανενα θεμα ακομα και εξω να χει 27 βαθμους. 3 χρονια φορουσα χειμερινα στο Φιεστα, και καθε Πασχα που κατεβαινα Αθηνα και ειχε 25-27 βαθμους, ποτε δε με πουλησαν. :s_howdy :s_smile

Το τελευταιο 10ημερο του Οκτωβρη δεν μ'αρεσει καθολου οπως εξελισσεται. Μα καθολου.
Αιντε να φτασουμε στα μεσα του Νοεμβρη, να μου φυγει και το αγχος με τη σχολη, να χαλαρωσουμε λιγο. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#30463 Έτσι και αλλιώς, από την επόμενη μέρα, έπεσε η θερμοκρασία και από τότε πάνω από 10c δεν ξαναπήγε.

(Μ'αρέσει το κρυοοοοοο !!)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#30527 Αδειουλα Δευτερα και σημερα..Πως να μην ειναι ωραια!!

Τωρα ετοιμαζω επισκεψη στο ληξιαρχειο Αμαρουσιου!!! Απο μπομπα θα γινει Σπυριμπομπα!!!!

(Εχει παρκινγκ εκει ε?) :help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31702 Σε ευχαριστω Scotch!! :)

Αν ολα πανε καλα μου αρεσει το προγραμμα το σημερινο που εχω φτιαξει στο μυαλο μου!!

Γυρω στις 9 + που θα αρχισει η διαδικασια υπνου μπομπας εγω θα δω φ1 στο Pc.
Λογικα οταν θα εχει τελειωσει θα εχει κοιμηθει οποτε εγω παω σαλονι και παιζω Austin track f12014 στο ps3

Και πιο μετα που θα ειναι πιο αργα....ωρα για Halloween night!!!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31718 Για σημερα βρε συ λεω!!!Δοκιμαστικα Κυριακη και αγωνα την Δευτερα! Συγγνωμη για το :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Για σημερα βρε συ λεω!!!Δοκιμαστικα Κυριακη και αγωνα την Δευτερα! Συγγνωμη για το :offtopic:

Και πάλι είναι είδηση που μόνο ο "χαρούμενος" σκύλος σου την ξεπερνάει

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#31892 Μ'άρεσε τα ντυσίματος Halloween χθες το βράδυ στην πόλη.

Μ'άρεσε που πήγαμε με φίλο μου σε παράσταση με live opera, μπαλέτο, κλασική μουσική κτλ...
Μ'άρεσε τόσο που θα πάω να πάρω εισιτήρια για το κανονικό opera house που λένε ότι είναι WoW
Άβαταρ μέλους
By Chris
#32253 Δε μου αρέσει που έμεινα από μπαταρία σάββατο βράδυ

Μου αρέσει που εξαιτίας αυτού ήπια σαν ιταλάκιας μετά από πολύ καιρό και δε χρειάστηκε να μπλέξω καθόλου με ταξί

@kilomeater είναι όντως εντυπωσιακή η όπερα αρχιτεκτονικά, αλλά κατά τη διάρκεια της παράστασης άκουγα από παντού ροχαλητά, επίλεξε με πολλή προσοχη τι θα δεις!