Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#316509 Σήμερα στην Εγνατία πέτυχα μια μαύρη μαουνιτσα και κατάφερα μόνο το σήμα εμπρός να δω.

Μαζερατι :hmmm:

Έβγαλε κιόλας σουβλακι;; :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#316547 Εικόνα

Maserati Levante.
Πιθανότητα 1 ότι ήταν με πινακίδες Βουλγαρίας :)
Άβαταρ μέλους
By JBT
#316582 Α ναι ακριβώς έτσι ήταν. Πινακίδες δεν είδα. Ίσως και να μην είχε καθόλου ..
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#316716 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#316846 χθες κατεβαινα Βασ. Σοφιας και μπροστα μου σαν να ηταν ενα 124!!! καινουριο.... εστριψα και δεν πηγα κοντα, αλλα σκεφθηκα μηπως το εχουν στην εκθεση...?? τελικα αξιζει να παει καποιος εκει??, εχουν το Q2??? ενας φιλος εχει φαγωθει να παμε....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#316862 To έχουν το Q2 στην έκθεση. Μου στείλανε πρόσκληση από την Καρέντα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#317007 Ωραίο το Q2, νταξ τα σκληρά πλαστικά να μην είχε :shifty: :lol: για την τιμη που το πουλάνε :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#317059 Αμάν ξέχασα να αναφέρω ότι είδα και το σουβλάκι της Βέντλευ :lol:

Στην Γερμανία βέβαια, γουρούνι ήταν αλλά λιγότερο από τα Σερμεντέ-Βεμβέ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
JBT έγραψε:Αμάν ξέχασα να αναφέρω ότι είδα και το σουβλάκι της Βέντλευ :lol:

Στην Γερμανία βέβαια, γουρούνι ήταν αλλά λιγότερο από τα Σερμεντέ-Βεμβέ :s_whiteflag

Το εχω δει 4 φορές μέχρι τώρα, με το αγαπημένο να είναι το μπλέ. Πάντως ο W12 κάνει σα ξεχαρβαλωμένο μοτέρ ακουστικά στο ρελαντί :lol: :dizzy:
Λατρεύω Bentayga όμως :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:Το q2 είναι χάλια. Δε βλέπεται...

< A3003 >

+1
μπηκα μεσα, αθλιο και στο εσωτερικο
Άβαταρ μέλους
By nass
#317399 Είδα σήμερα το πρωί σε ένα διάστημα 10 λεπτών (σόρι χωρίς φωτο καθώς ήμουν με τη μηχανή) στη Βουλιαγμένης και τα πέριξ:
- Λευκή Giulia χωρίς διακριτικά, μάλλον η 2.2D (δύο μονές εξατμίσεις πίσω αριστερά-δεξιά) με ηλιοροφή και πινακίδες "ΙΤΙ". Πολύ ωραίο αυτοκίνητο :inlove: ακόμα και σε λευκό. Μια Veloce 280 Q4 τη χτύπαγα άνετα :eat:
- Γκρί AMG GLA A45 σε βουλκανιζατέρ. Ενώ η απλή Α45 είναι φοβερό αυτοκίνητο :inlove: την GLA A45 δεν την καταλαβαίνω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 224v
nass έγραψε:Είδα σήμερα το πρωί σε ένα διάστημα 10 λεπτών (σόρι χωρίς φωτο καθώς ήμουν με τη μηχανή) στη Βουλιαγμένης και τα πέριξ:
- Λευκή Giulia χωρίς διακριτικά, μάλλον η 2.2D (δύο μονές εξατμίσεις πίσω αριστερά-δεξιά) με ηλιοροφή και πινακίδες "ΙΤΙ". Πολύ ωραίο αυτοκίνητο :inlove: ακόμα και σε λευκό. Μια Veloce 280 Q4 τη χτύπαγα άνετα :eat:
- Γκρί AMG GLA A45 σε βουλκανιζατέρ. Ενώ η απλή Α45 είναι φοβερό αυτοκίνητο :inlove: την GLA A45 δεν την καταλαβαίνω :hmmm:

Ο ΣΧ, μου ειπε οτι πολυ δυσκολα θα προωθησουν την 280, στη χωρα μας :( , αυτον που εχουν εδω για γεν. Διευθυντη (Αργεντινος..) δεν ειναι και ο καλυτερος για να στησει μαρκετιν για τα βενζινοκινητα..... δεν τα πιστευει.... απο οικονικους ορους. βεβαια εχει ενα δικιο αλλα σιγουρα υπαρχουν πελατες που θα παρουν Γερμανικο .... με κατωτερες ικανοτητες στην ιδια τιμη...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#317469 Αμα το ειπε ο ΣΧ εγγύηση

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
mirage έγραψε:Αμα το ειπε ο ΣΧ εγγύηση

< >

σιγουρα ο χρονος θα δειξει.... αλλα αν τα στελεχια δεν το βοηθησουν, τοτε σιγουρα δεν θα εχει ευκολη πορεια στην Ελληνικη αγορα...