Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
junior gt έγραψε:Δεν ξερω για τα 050, τα 070 παντως ειναι απο τα καλυτερα λαστιχα που εχω φορεσει. :)

Tι 50 τι 70 τωρα... Βαλε βγαλε 20.. σιγα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#28839 Για πες ρε Ορέστη για τα 50 μη μας κρατας σε αγωνία.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
mirage έγραψε:Για πες ρε Ορέστη για τα 50 μη μας κρατας σε αγωνία.

Sent from Corsair's brick

Δε τα χω οδηγησει επαρκως για να εχω δικη μου αποψη. Καμια 100αρα χλμ τα χω κανει. Τα χω ζησει ομως αρκετες ωρες και σε ολες τις συνθηκες. Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ειναι θεοσκληρα και κανουν υπερβολικα θορυβο. Bridgestone δηλαδη, καμια εκπληξη.
Απ' ο,τι εχω καταλαβει τα αλλα χαρακτηριστικα τους ή τα αγαπας ή τα μισεις. Γουστα ειναι αυτα. Κι επισης δε ταιριαζουν σε ολα τα αυτοκινητα. Βασικα για να το πω καλυτερα, ταιριαζουν σε λιγα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#29204 Έχεις καθόλου καταλάβει σε τί είδους αυτοκίνητα (ή ίσως και οδηγούς) ταιριάζουν αυτά τα λάστιχα;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#29241 Σε αυτοκινητα με οχι τοσο καλο τιμονι για την κατηγορια τους. Πχ sti. Τα σκληρα πλαινα βοηθανε στο να 'κρυφτει' οσο ειναι δυνατο το προβλημα αυτο.Απο τη στιγμη μαλιστα που λογω τετρακινησης δεν εχουνε προβλημα προσφυσης Σε αντιθεση πχ με τα |λογοκρισία| conti.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Obelix έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
Το Σάββατο που πήγα και έβαλα λάστιχα στο αμάξι της αδελφής μου στον Κυριαζή, ρώτησα και για τα δικά μου. Από 1150 που είχα βάλει το 2011, ακριβώς τα ίδια πάνε στα 860 τώρα. Έχουν πέσει οι μεγαλύτερες διαστάσεις μου είπε.

Το Σάββατο είμουν κι εγώ στον Κυριαζή, βάλαμε λάστιχα στο Forester του κουμάρου μου.

215/65/16 Michelin latitude tour 520 € (για να είμαστε και on topic).

Κάπου είδα Forester. Εγώ ήμουν εκεί με ένα ασημί τέτοιο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By tzs
#31562 Καλησπέρα κ από εμένα και μεγειές το νέο site.
Ενδιαφέρομαι για αλλαγή ελαστικών σε Focus II 1.6lt.
Την τελευταία 4ετία φοράει τα Michelin Pilot Exalto 2 και είμαι super ευχαριστημένος, καθώς ταιριάξανε και στο αυτοκίνητο και στο οδηγικό μου προφίλ.
Πληροφορήθηκα ότι πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν όμως τα αντίστοιχα Pilot Sport 3. Αλλά βγαίνουν μόνο σε W δείκτη ταχύτητας, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??
Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??

Τι άλλα μοντέλα θα μου προτείνατε?
Από Toyo, Hankook, Continental (Sport Contact??), Goodyear?

Γενικά, θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά γίνεται στα Michelin PE2, μιας και δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
tzs έγραψε:Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??

Πολυ δυσκολο ερωτημα δε νομιζω οτι μπορει να απαντηθει...

tzs έγραψε:Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??

Γενικά, θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά γίνεται στα Michelin PE2, μιας και δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.

Χμμμ για κοιτα Sport Contact 5 και για πες και διασταση να ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
tzs έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα και μεγειές το νέο site.
Την τελευταία 4ετία φοράει τα Michelin Pilot Exalto 2 και είμαι super ευχαριστημένος, καθώς ταιριάξανε και στο αυτοκίνητο και στο οδηγικό μου προφίλ.
Πληροφορήθηκα ότι πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν όμως τα αντίστοιχα Pilot Sport 3. Αλλά βγαίνουν μόνο σε W δείκτη ταχύτητας, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??
Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??

Ισχύει,προχώρα με κλειστά μάτια.......σάν εναλλακτική έχε στο νού τα T001 της Bridge!!
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#31753 Παίδες, σε χειμερινά για επιβατικά τί παίζει φέτος? Τιμαι λογικαί, ψάχνουμε για λάστιχο 17άρι (saab) το οποίο θα κινείται αυστρία
Άβαταρ μέλους
By italakias
tzs έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα και μεγειές το νέο site.

Το pilot spot 3 αντικατεστησε το pilot sport 2 και βγαινει και σε δεικτη V στην διασταση αυτη.
Το pilot exalto εχει σχεδον καταργηθει.

Το P7 ειναι καλο λαστιχακι αλλα οχι τιποτε το ιδιαιτερο .
Οτι επωνυμο και να βαλεις,θα κανεις την δουλεια σου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
rx8_drifter έγραψε:Παίδες, σε χειμερινά για επιβατικά τί παίζει φέτος? Τιμαι λογικαί, ψάχνουμε για λάστιχο 17άρι (saab) το οποίο θα κινείται αυστρία

Βάλε κανενα Dunlop.Εξαιρετικά χειμερινά τα wintersport.Ta εβαλε φίλος σε insignia CDTi πέρυσι και του άρεσαν πολύ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#31893 Φόρεσα πρόσφατα τα Goodyear ultra grip 8 και τα βρίσκω εξαιρετικά. Άκομα σε χιόνια δεν τα έβαλα όμως. (Citroen C5)