Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
diplomat έγραψε:Και φέτος περιμένω πολλά από το πουλέν μου το βελούδινο σφυρί.

Giuseppe Busso έγραψε:έρθει με Nissan GT-R ( :inlove: ).
Να πω για το πουλέν μου; Τον Ματ τον Λοτζέσκι;

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ

:rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By skous
Giuseppe Busso έγραψε:Βγάζω το καπέλο στο Σπανούλη για το πως αντιλαμβάνεται το χώρο μέσα στο παρκέ. Ο τύπος έχει ακτίνες Χ στα μάτια.
Οι ασίστ που βγάζει είναι ΆΛΛΟΥ επιπέδου. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Τεράστιος. Ρισπέκτ. Χαίρομαι πολύ που παίζει στην ομάδα μας.

Αχαχαχα αχαχαχααααα
Μπα σε καλό σου βραδυάτικα!

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#315913 :lol:
Νταξει πανω στο τσακιρ κεφι ας του συγχωρησουμε κ καμια μ@λακια... :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By nass
g47 έγραψε:Αυτο το γηπεδο εχει πολυ μεγαλο κενο μεχρι το παρκε.
Ειχε ταρταν καποια στιγμη στο παρελθον? :hmmm:

Εικόνα

Το ΣΕΦ φτιάχτηκε το 1985 (νομίζω) για το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Και γω απορώ γιατί δεν βάζουν τα έξτρα καθίσματα, ένας λόγος μπορεί να είναι ότι οι επιστήμονες :metalo: θα φτάνουν εύκολα στο γήπεδο και ο άλλος ότι κοστίζουν έξτρα και αφού γεμίζει σπάνια :lol:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν μετράει η γνώμη σας. Είστε ζέλες αμφότεροι. :lol:

Εμενα που ειμαι γαυρος μετραει;
Αν ναι, ξεχνας τον Teodosic.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#316003 Περα απο την πλακα που κανουμε νομιζω οτι ο Σπανουλης ειχε πολυ καιρο να κανει παιχνιδι σαν το χτεσινο, ειδικα το πρωτο δεκαλεπτο. Εκανε 2-3 drive τραβηγμενα βεβαια και τοτε αλλα με follow το εσωσαν οι συμπαικτες του.
Άβαταρ μέλους
By g47
nass έγραψε:Το ΣΕΦ φτιάχτηκε το 1985 (νομίζω) για το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Και γω απορώ γιατί δεν βάζουν τα έξτρα καθίσματα, ένας λόγος μπορεί να είναι ότι οι επιστήμονες :metalo: θα φτάνουν εύκολα στο γήπεδο και ο άλλος ότι κοστίζουν έξτρα και αφού γεμίζει σπάνια :lol:

Εξαιρετικα διαφωτιστικο! :metalo:
Οντως αυτο το κενο δημιουργει μια ψυχρα, αν ηταν πιο κοντα η ατμοσφαιρα πιστευω θα ηταν καλυτερη. Αν και δεν το εχω επισκεφτει.
Το οτι γεμιζει σπανια, ειναι ακομα ενας λογος να βαλουν καθισματα κοντα στο παρκε.
Άβαταρ μέλους
By nass
#316114 Μπα δεν φτάνουν τόσο κοντά στο παρκέ όπως στα "κανονικά" γήπεδα μπάσκετ, και πάλι μακριά είναι.
Γενικά το ΣΕΦ δεν είναι καλό γήπεδο για ομαδικά αθλήματα λόγω του σχήματός του.
Άβαταρ μέλους
By skous
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ καλύτερος παίχτης ο Περούκας (τα τελευταία 2 χρόνια), πααααρα πολύ καλύτερος ηγέτης ο Σπανούλης διαχρονικά.

Απο τον περούκα ναι, απο άλλους οχι :)

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
skous έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ καλύτερος παίχτης ο Περούκας (τα τελευταία 2 χρόνια), πααααρα πολύ καλύτερος ηγέτης ο Σπανούλης διαχρονικά.

Απο τον περούκα ναι, απο άλλους οχι :)

< >

Προφανώς.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#317398 Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα αρχίσει να ρολαρει η ομάδα με την προσθήκη του Δουραντ.

Προβλέπω 3η ή 4η θέση στην κανονική περίοδο.