Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#31450
Asimov έγραψε:Τώρα είδα και αυτό:
dimitrisB έγραψε:Αλλοι λοιπόν...

Μπράβο........... :dizzy:

Δεν είχα καμία αμφιβολία οτι εσύ συγκεκριμένα, θα "διάβαζες" έτσι απλά το ποστ, για να απαντήσεις με αυτόν τον τρόπο.
Αλλά νταξ μωρέ, ο Asimov είσαι, αυτός που -όπως και στο 4τφ- διαβάζει εμβαθύνοντας στις σκέψεις των άλλων, δεν περίμενα περισσότερα . :innocent:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#31451
2014 έγραψε:Το να γίνουν 200 οι 300 (κ 30 οι 50), υπάρχει σε κανενός την ατζέντα; Αν ναι θα τον ψηφίσω, κ ας είναι κ ο αποπουθενάς.


Υπαρχει , να τους ψηφισεις. Ωραιο κριτηριο βαζεις.

Και το αποτελεσμα θα ειναι μικροτερη εκπροσωπηση της θελησης των πολιτων στα κεντρα ληψης αποφασεων και μεγαλυτερος περιορισμος του πολιτικου προσωπικου σε λιγοτερες πολιτικες οικογενειες (και αρα πιο κλειστο πολιτικο συστημα). Και τα δυο δεν ειναι καλα.

Αν μου πεις για μειωση του κοστους , υπαρχουν διαφοροι τροποι
α. μειωση των μισθων τους
β. μειωση των αποσπασμενων υπαλληλων ανα βουλευτη
γ. και αλλοι πολλοι
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 31 Οκτ 2014, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#31456 Έχει πλάκα που το λες εσύ αυτό: εσύ, που έψαξες στα σκουπίδια της τύπισσας και την πικροχόλιασες στα ίντερνετς, επειδή δεν σου άρεσε η φάτσα της (!), έκανες τον κόπο να "εμβαθύνεις" στην περίπτωσή της;
Άβαταρ μέλους
By 2014
#31459 Κ από αυτούς τος τρόπους υπάρχουν στην ατζέντα των σημερινών κομμάτων εξουσίας ποιοι ακριβώς, είπαμε;
Όσο για την ουσία,
αεροζολ έγραψε:...εκπροσωπηση της θελησης των πολιτων στα κεντρα ληψης αποφασεων ...
:s_rofl

αεροζολ έγραψε:... περιορισμος του πολιτικου προσωπικου σε λιγοτερες πολιτικες οικογενειες (και αρα πιο κλειστο πολιτικο συστημα)...

Δλδ αξιοκρατία να μην περιμένουμε ούτε στα όνειρά μας, έ; Μου αρέσεις! :)
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#31462 Σου αρεσω ή δε σου αρεσω , δεν λες απολυτως τιποτα.

Που κολλαει η αξιοκρατια και μαλιστα ως αντιθετο αυτου που εγραψα ?

Η θεληση Ν αριθμου πολιτων εκπροσωπειται απο Μ βουλευτες. Οταν μειωνεται το Μ μειωνεται ο βαθμος εκπροσωπησης και γινεται πιο κλειστο το συστημα των Μ. Απλο ειναι. Τι ΔΕΝ καταλαβαινεις ?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#31463 Το οικογένειες που έγραψες ήταν διακοσμητικό;
Άβαταρ μέλους
By 2014
#31464 Να τους κάνουμε 1.000, ν' ανοίξει το σύστημα; :)
Άβαταρ μέλους
By nass
#31478
mjacob έγραψε:ελαμωρεπαλιοπασοκδενθεςναγινειτπτμπαλαεξεδρα


Nice try :shifty: αλλά δεύτερος και καταϊδρωμένος :s_bored

nass έγραψε:Τουλάχιστον ο κομιστής προσπάθησε να τα πάει με το αυτοκίνητό του...


nass έγραψε:(όπως και αντίστοιχα στους της λίστας Λαγκάρντ)


Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάω σχεδόν στοίχημα, πως οι περισσότεροι μια χαρά θα τα δικαιολογήσουν όλα στο τέλος και δεν θα ανοίξει μύτη.


nass έγραψε:(όπως και αντίστοιχα στους της λίστας Λαγκάρντ)


αλλά εκεί δεν μας πειράζει που έχει γίνει χαμός και έχουν μαλλιοτραβηχτεί στη Βουλή (και όχι μόνο για το αν και τι έκανε ο Παπακωνσταντίνου αλλά και για το γενικότερο θέμα) και στα ΜΜΕ, ούτε χρειάζεται να περιμένουμε πρώτα το πόρισμα του ΣΔΟΕ/εισαγγελέα :iconcool:

Τέλος πάντων, όπως έγραψα παραπάνω, πιθανότατα οι περισσότεροι είναι ΟΚ. Το να είναι όλοι ΟΚ το θεωρώ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#31506 Ε, υπάρχει μια ψιλοδιαφορούλα μεταξύ του μεταφέρω τα λεφτά μου σε τράπεζα που μπορεί να ελεγχθεί και μεταξύ του βάζω τα λεφτά μου στην Ελβετία(και μιλάμε για μία μόνο τράπεζα) που πρέπει να κηρύξεις πόλεμο για να σου δώσουν πρόσβαση. Χώρια που ήδη στη Γαλλία από τον έλεγχο είχαν έσοδα στον κουμπαρά τους, συνεπώς είχε δημιουργηθεί ήδη ένα κλίμα. Εδώ έγινε ο κακός χαμός στη βουλή το 2012 διότι 2 χρόνια δεν έκανε κανείς το αυτονόητο, το αντίθετο μάλιστα. Και φυσικά καταλήξαμε να "χάσουμε" και το αρχικό CD. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#31512 H βασικότατη διαφορά είναι ότι η μία λίστα ήταν προϊον κινητοποίησης και δημοσιοποιήθηκε άμεσα (και πριν την ώρα της λέμε) από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες κλπ κλπ, ενώ την άλλη την είχαν στο γραφείο τους Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου και αν δεν μίλαγε η ίδια η Λαγκάρντ θα ήταν ακόμα σε κάποιο συρτάρι ή θα την είχαν κάψει σε κάνα τζάκι.
Άβαταρ μέλους
By nass
#31522
Red Garland έγραψε:Ε, υπάρχει μια ψιλοδιαφορούλα μεταξύ του μεταφέρω τα λεφτά μου σε τράπεζα που μπορεί να ελεγχθεί και μεταξύ του βάζω τα λεφτά μου στην Ελβετία(και μιλάμε για μία μόνο τράπεζα) που πρέπει να κηρύξεις πόλεμο για να σου δώσουν πρόσβαση.


Το αρχικό δημοσίευμα μιλάει για "τράπεζες του εξωτερικού" όχι για τράπεζες της ΕΕ άρα δεν ξέρω πως κατάλαβες ότι δεν πρόκειται για την Ελβετία ή τις Παρθένες Νήσους.
Δεύτερον, ο έλεγχος δεν έγινε μέσω της τράπεζας του εξωτερικού αλλά της εδώ τράπεζας, από το έμβασμα. Είναι φαντάζομαι στα πλαίσια του ελέγχου όλων όσων έκαναν εμβάσματα εξωτερικού εκείνη την περίοδο (κάτι δεκάδες δις) και δεν απαιτεί οποιαδήποτε συνεργασία με "έξω".

Για τα υπόλοιπα δεν αναφέρομαι στη διαδικασία (που είναι όντως έτσι τα πράγματα και τη "λιβάνιζαν" 2 χρόνια ενώ από την άλλη τώρα μεν βγήκε η είδηση αλλά ο εν λόγω έλεγχος των εμβασμάτων απ΄ό,τι θυμάμαι είναι ήδη καμιά 2ετία που "τρέχει") αλλά στην ουσία, του πόσοι από την κάθε λίστα είναι όντως παράνομοι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#31583 Ακριβώς λόγω του ότι η διαδικασία έγινε μέσα από τις ελληνικές τράπεζες και είναι εύκολα φανερή σε όλους, το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι άνθρακες ο θησαυρός του Κούλη!
:lol:
Δεν λέω πως δεν παίζει κάποιοι να είναι και λακαμάδες και να θεωρούσαν πως δεν θα ελεγχθούν ποτέ και για κανένα λόγο, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών, μάλλον μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα και την προέλευσή τους, οπότε μάλλον είναι και η τελευταία φορά που ακούμε γι' αυτή την είδηση...
Άβαταρ μέλους
By GTI_
#31609 Ο άλλοτε διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος γύρισε σελίδα στη ζωή του - Βρίσκεται στα Κύθηρα και έχει γίνει αγρότης...

Να αφήσει την καριέρα του στις τράπεζες και να γίνει αγρότης καλλιεργώντας ελιές στα Κύθηρα, επέλεξε ο πρώην διοικητης της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος. Όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», ο Γιώργος Προβόπουλος είναι μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς παρασκεύασε ένα εξαιρετικής ποιότητας αγουρέλαιο.

Συνολικά διαθέτει 370 ελαιόδενδρα, ένω σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συμμετέχει και ο ίδιος στη συγκέντρωση των ελιών και στην παρασκευή του ελαιόλαδου. «Ξεκουράζομαι δουλεύοντας, νιώθω σαν παιδί», λέει ο ίδιος σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Ολο αυτό το διάστημα από τότε που εγκατέλειψε τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας ο κ. Προβόπουλος έχει σχεδόν απομονωθεί στα Κύθηρα. Διαθέτει συνολικά 370 ελαιόδενδρα και μετέχει ως ένας απλός εργάτης στη συγκέντρωση των ελιών και στην παρασκευή του ελαιολάδου, το οποίο θεωρεί «εξαιρετικό». Οσον αφορά τα stress tests των τραπεζών, λέει ότι αισθάνεται «υπερήφανος, ικανοποιημένος και δικαιωμένος».


1) Η αλήθεια και το λάδι πάντα βγαίνουν από πάνω;
2) Φάει κουμπάρε ελιές, καλό είν' και το χαβιάρι;
3) Από το θέρος ως τις ελιές δεν απολείπουν οι δουλειές;

:hmmm: