Deleted User 1 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά στο μπάσκετ γιατί έβλεπα ΑΕΚΑΡΑ? Πολλά με λίγα βλέπω...γιατί έτσι? Μου φαίνεται του χει πάρει τον αέρα του βάζελου ο γαύρος...
Να είμαι ειλικρινής, στο +20-25 το περίμενα.
Αν είχες δει επίσημα και των 2, θα έβλεπες ότι ο γαύρος είναι μαύρα χάλια και ο ΠΑΟ απλά παίζει χειρότερο μπάσκετ από τις μισές ομάδες του basketaki.gr. Βασικά 5-6 να μαζευτούμε από εδώ μέσα θα βγάλουμε καλύτερα συστηματάκια από τον Ανάργυρο (ακόμα και αμπάσκετοι γαύροι).
KWSN-Men έγραψε:
Να είμαι ειλικρινής, στο +20-25 το περίμενα..
Αρα πόνεσε λιγοτερο?
Γιατί όσο να ναι 25 πόντοι ηταν αυτοι...
Deleted User 1 έγραψε:Όσο έχω δει τους 2 πάντως ΟΚ ο γαύρος είναι πιο συμπαγής ομάδα αλλά η διαφορά δεν είναι για 25π. Ο βάζελος πάντως παίζει τρομερά αναχρονιστικό μπάσκετ, αργό και προβλέψιμο και δεν βλέπω πως αυτό μπορεί να το αλλάξει ο Μποχού.
ΑΥΤΟΣ είναι ο Πεδουλάκης. Τι να αλλάξει ακριβώς;
KWSN-Men έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Όσο έχω δει τους 2 πάντως ΟΚ ο γαύρος είναι πιο συμπαγής ομάδα αλλά η διαφορά δεν είναι για 25π. Ο βάζελος πάντως παίζει τρομερά αναχρονιστικό μπάσκετ, αργό και προβλέψιμο και δεν βλέπω πως αυτό μπορεί να το αλλάξει ο Μποχού.
ΑΥΤΟΣ είναι ο Πεδουλάκης. Τι να αλλάξει ακριβώς;
Αυτό φοβάμαι κι εγώ και φοβάμαι οτι θα πάει μία ακόμα χρονιά χαμένη...
Amen and a-women!

ξεκίνησε ο τσουκαλάς.
βάλτε βαζέλες να δείτε τι σας κάναμε, γιατί μερικοί φαίνεται δεν το καταλαβαν ακομα.
Βαρια ηττα , σιγουρα θα φερει εξελιξεις στην ομαδα.
Δυστηχως παραδεχομαι το λαθος μου με τον Καλαθη.Με τα λεφτα του συμβολαιου του εφερνες Σλουκα κ σου εμεναν κ τα ρεστα για εναν ΜΑΠ ψηλο.ειναι ντροπη παιχτης 2 εκατομμυριων να μην βαζει εστω τις βολες και να τον παιζουν στα 3μ αμυνα...
Στηριξη στην ομαδα τωρα στα δυσκολα
Τον Μαη μπορει να ειναι αλλιως το πραγμα , μην βιαζεστε ορισμενοι.

XCAXAXAXAXAXAXA KSEFTILA!

================================================================
skous έγραψε:Ρε τον λούστη τον ΑΠ, πάλι με 0-3 θέλει να το πάρει!!!!![]()
Παιζοντας τη συστηματαρα "μπολ Διαμαντιδης μποχου"
Fiat Panda 7,6l/100km