Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#314456 Εσύ να βάνεις ανοιγόμενες γριλλες, που είναι αθανατες

Εκείνες τις ωραίες τις σπαστές.

Ουτε ιμάντες, ούτε moteur, ούτε ρεύματα, ούτε μανιβέλες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#314457 Εχω τα κλασικα ξυλινα παραθυροφυλλα για να βλεπω μεσα απο τις γριλιες.Σιγα μην εβαζα μοντερνιες.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Εχω τα κλασικα ξυλινα παραθυροφυλλα για να βλεπω μεσα απο τις γριλιες.Σιγα μην εβαζα μοντερνιες.

ιταλάκια;
:hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#314474 Αν αρχισω να βγάζω φώτογραφιες της γρίλιες του υπνοδωματίου της γειτόνισσας, φοβάμαι ότι θα παρεξηγηθώ... :(
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#314476 Tις δικές σου να βγάλεις.
Εκτός και αν εγω, θεωρείς ότι πάω στον ξάδελφο-θείο κλπ και σας μοστράρω φωτό, τάχα ΄μ δήθεν! :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#314487 Τριφασικό ρόλο θα βάλει ο τρίφτης.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dimitris_P έγραψε:Το μαύρο τραπεζάκι σαλονιού του ικεα έχει ξεφτίσει πάνω στον χρόνο και πάει γι'αντικατάσταση.

Γιάννη είδα κάποια ωραία από τη σελίδα του δικού σου (moderno mobile), ωραία είναι, από τιμές δεν ξέρω όμως :lol:

Θα πάω κι από την έκθεση helexpo να ρίξω μια ματιά μπας και με συγκινήσει κάτι.

Να μου πεις να πάρω τηλέφωνο στο εργοστάσιο απευθείας. Τις προάλλες πέρασα να τους ρωτήσω για μια κρεβατοκάμαρα που θέλει η νύφη μου και μου είπαν "πες της να δει ό,τι θέλει και θα της το φτιάξουμε".

Δουλειά λίγοι έχουν, περισσότερο όσοι ασχολούνται με ξενοδοχεία, εξωτερικό, κτλ. Κατά τ'άλλα, αν έχουν όρεξη φτιάχνουν ότι θες. Στα περισσότερα "μεγάλα' μαγαζιά, πληρώνεις όνομα και διαφήμιση με ποιότητες Κίνας και Τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Εχουμε και απο αυτα. :lol:

Δεν μου γεμιζουν το ματι. Κατι πιο εκλεκτο;

καλα κανουν που δεν σου γεμιζουν το ματι,2 καμμενα μοτερ στα 14 χρονια.Τωρα κανει θορυβο ενα αλλο. :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#314600 Αυτό υποψιάζομαι και γω σε αυτά που έχουμε στο πατρικο. Από ένας που περνάει, πατ πατ πατ το κουμπί, λες και είναι πορνη στη Βαθης και δοκιμάζουμε μπουτι στήθος.

:rant: :rant: :rant: :rant: