Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#314399 χρωματοπωλεία τύπου hardware store κλπ.
Κούραση πάντως η αλλαγή ιμάντα, ιδίως αν μιλάμε για αρκετά παλιά παντζούρια :rant: :rant: :s_hang
Ναι γίνεται μόνος, έχω αλλαξει 5-6 φορές :s_hang
Αλλά ένας δεύτερος, είναι μεγάλη βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
JimClark έγραψε:ειναι και γωνία με ΓΑΜΒΕΤΤΑ τι λες τώρα

ευχαριστώ.

Θα τα καταφέρω να το αλλάξω μόνος άραγε;

Τη πρώτη φορά είχα πληρώσει κ έβλεπα πως τον άλλαξε, τους επόμενους δύο τους έκανα μόνος, ΟΚ ο ένας ήθελε περισότερο μάζεμα κ δεν ανεβενει 100% πανω αλλά για 5-10cm το άφησα έτσι!

Σηκώνεις το παντζουρι με το χέρι, κ βιδωνεις τον ιμάντα στη θέση τού στη ουσία μόνο! Απλά αν θυμάμαι καλά θέλει λίγο επιπλέον ιμάντα όταν τελικιαζει πάνω για να ανεβενει 100% κ να αντέξει περισότερο χρόνο!

Δύσκολο δεν είναι θα τα καταφέρεις!

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Jorge_greek έγραψε: για φωτιστικά, να μην μας φύγει νεφρό, όχι κρυσταλλάκια και λοιπά παλαιομοδίτικα που κοιτάω; Σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης; Αν έχετε καμιά καλή πρόταση ιντερνετομάγαζου ρίχτε την κι αυτή.
Για φωτιστικά, ρίξ(τ)ε μιά ματιά σε
1/ VIOKEF => http://www.viokef.com/fotistika
2/ Spot Light (Παπαδόπουλος) => http://www.spotlight.gr/el-gr/proionta/ ... u/monterna , απ΄όπου ενδεικτικά έχω τα 5φωτα οροφής που θα βρείς στη σελίδα 18 και 20, "τρέχοντας" τον κατάλογο του link. Περί τα 180-200€ το κάθε 5φωτο, καλός φωτισμός και το καθένα απ΄τα κρεμαστά κρύσταλλα (μασίφ, όχι κέλυφος), ζυγίζουν >1 κιλό το καθένα.

Θεσ/κη, μπορείς να τα δείς στον ΚΑΥΚΑ, που ( όπως και στην Αθήνα, εκτιμώ ότι ) τα προμηθεύει.
Εχει στην έκθεση αρκετά ενδεικτικά κομμάτια και κατάλογο των εταιρειών για παραγγελίες.
Δές προσεκτικά τις συλλογές στο κάθε site και , αν κρίνεις πως είναι πιό ενδιαφέρουσες απ΄την πρόταση του Dodger :lol: , κάνε μιά επίσκεψη.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#314407 Όντως τα προμηθεύουμε...

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#314414 :s_thumbsup

Aπο ΚΑΥΚΑ τα είχα πάρει, λόγω καλύτερων τιμών.
Σποτ, φωτιστικά εξ. χώρου της Viokef , είχαν αγοραστεί απ το ("συγχωρεμένο" :( ) Κωνσταντακάτο, λίγο πρίν κλείσει, ο οποίος τα έδινε σε τιμές "χώμα" ΄.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#314418 Το μαύρο τραπεζάκι σαλονιού του ικεα έχει ξεφτίσει πάνω στον χρόνο και πάει γι'αντικατάσταση.

Γιάννη είδα κάποια ωραία από τη σελίδα του δικού σου (moderno mobile), ωραία είναι, από τιμές δεν ξέρω όμως :lol:

Θα πάω κι από την έκθεση helexpo να ρίξω μια ματιά μπας και με συγκινήσει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Jorge_greek έγραψε:
dimviii έγραψε:εχει ψωνισει κανεις απο Μαρμαριδη?
τι λενε για την τιμη τους? Επεσε ενα φυλλαδιο στα χερια μου,και εχει αρκετα δελεαστικες τιμες σε καναπεδες.

Πάμε σε σπίτι φιλικού ζευγαριού, καινούργιο σπίτι καινούργια έπιπλα κτλ να πιούμε ένα κρασί. "Παύλο πολύ ωραίος καναπές ρε μλκα! Πόσο βγήκε; Από που;" 3θέσιος Μαρμαρίδης τιμή χώμα. 3 άτομα κάθησαν στον καναπέ 75 - 55 - 92 κιλά. ΚΑΘΗΣΑΝ έτσι; Δεν χοροπηδούσαν δεν επηδιώσαντω. Μετά το επικείμενο γκράου τηλέφωνο Δευτέρα πρωί φορτηγό και πίσω στο κατάστημα. To cut the story short που λένε και οι εγλέζοι η απάντησή τους σε έπιπλο που δεν έκλεισε καν μήνα: "Εμείς τέτοια έπιπλα έχουμε κύριε" :protest:
ΙΚΕΑ και πάλι ΙΚΕΑ :s_yes

έδιτ: για φωτιστικά, να μην μας φύγει νεφρό, όχι κρυσταλλάκια και λοιπά παλαιομοδίτικα που κοιτάω; Σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης; Αν έχετε καμιά καλή πρόταση ιντερνετομάγαζου ρίχτε την κι αυτή.

http://www.viokef.com/

Τα έχει κι ο Καφκάς

Τώρα είδα ότι προτάθηκαν ήδη.

Πήρα μπόλικα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Το μαύρο τραπεζάκι σαλονιού του ικεα έχει ξεφτίσει πάνω στον χρόνο και πάει γι'αντικατάσταση.

Αν θέλεις κάτι που να αντέχει και σε σχέδιο όπως το θέλεις, πας σε μαραγκό και το κρατάς μια ζωή.

Βέβαια και η σκέψη να αγοράζεις ντιζάιν με κούφιο νοβοπάν και επένδυση με foil δεν είναι κακή, αφού κάθε λίγο θα ανανεώνεις την εμφάνιση του σπιτιού αγοράζοντας καινούρια έπιπλα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
mjacob έγραψε:χρωματοπωλεία τύπου hardware store κλπ.
Κούραση πάντως η αλλαγή ιμάντα, ιδίως αν μιλάμε για αρκετά παλιά παντζούρια :rant: :rant: :s_hang
Ναι γίνεται μόνος, έχω αλλαξει 5-6 φορές :s_hang
Αλλά ένας δεύτερος, είναι μεγάλη βοήθεια.

Eφαγα δύο απογεύματα με τον πατέρα μες στο κατακαλόκαιρο φέτος τις διακοπές :s_hang Εν τω μεταξύ είναι η τρίτη φορά που αλλάζουμε το δικό μου, κάθε φορά λέμε βρήκαμε πού γδέρνεται και κάθε φορά κάπου αλλού ακουμπάει :lol:

Ελπίζω να ταν η τελευταία. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
mjacob έγραψε:Η τελευταία θα είναι όταν τα αλλάξετε με ρολά χωρίς ιμαντα

Κι όμως, είναι το μόνο που έβγαλε πρόβλημα και μιλαμε για πατζουρια που κάποια χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά 23 χρόνια.
Νομίζω έχουμε αλλάξει κι άλλο ένα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Ποια; Αυτα με τη μανιβελα; Μακρυα.

Με ηλεκτρικό μηχανισμό, τηλεχειριζόμενα ή με μπουτόν.

Edit: Γρήγορο πιστόλι ο mjacob! :lol: