Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
belgarion έγραψε:
JimClark έγραψε:τι δουλειές κάνετε ρε γμτ κ βγάζετε τόσα φράγκα.. :s_cry :s_cry :s_cry

Είναι επιστήμονες σε χώρες που εκτιμούν και πληρώνουν την επιστήμη....

Στην Ελβετία παίζουν καλοί μισθοί, εδώ πέρα όχι κ τόσο για τη δουλειά που κάνουμε.
Το παλικάρι (27 ετών) που έχει την 330d που έβαλα στο τοπικό BMW έχει 2 γονείς στην Ελβετία που είναι παθολόγοι κ δουλεύουν ως οικογενιακοί ιατροί τα τελευταία 12 χρόνια, 35 ώρες την εβδομάδα. Και απλώς συνταγογραφούν φάρμακα κ ασκούν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Αυτός, μοναχοπαίδι, είπε στους γονείς του πως όσα χρήματα βγάζουν, να τα φάνε οι ίδιοι, δε θέλει να του κληροδοτήσουν μια περιουσία, άσχετα αν κ θα του τη δώσουν... Εκείνοι βγάζουν (για να καταλάβουμε την σύγκριση) 1,2 εκατ. € το χρόνο μεικτά με το 35άωρο την εβδομάδα. Αποφορολογημένα τους μένουν τουλάχιστον >μισό εκατ. € κάθε χρόνο... Δίνουν 4.500 φράγκα ενοίκιο κ δεν τους ενδιαφέρει... Τους χαλά το μηλόφωνο κ δεν τους ενδιαφέρει, παίρνουν καινούριο αμέσως. Η μάνα του αγοράζει Hermes τσάντες 7.000€ κ παρήγγειλε νέα porsche 100.000€ τις προάλλες, απλώς για να φάει τα λεφτά...

Αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα. Υπάρχουν πολλές δουλειές που καλοαμοίβονται στο εξωτερικό, αν κ για τις ώρες που δουλεύεις αν το δεις πάλι είναι λίγα. Απλώς όπως έχω καταλάβει, στην Ελβετία τα λεφτά τα βρίσκεις στον δρόμο κιόλας... Ηλ. Μηχ. που ξέρω πχ από τον bro, παίρνουν το μήνα όσα ένας δημ. υπάλληλος σε 6-8 μήνες στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#314224 Λογικό γιατρέ μου. Τα αυτονόητα που εδώ παλεύουμε να κατανοήσουμε ως λαός, εκεί τα έχουν λύσει χρόνια πριν και τώρα πάνε μπροστά. Για μένα πλην κάποιων εξαιρέσεων, που πάντα υπάρχουν, όποιος νέος επιστήμονας θέλει να προκόψει στη ζωή του, δεδομένης της υπάρχουσας αλλά και διαφαινόμενης κατάστασης εδώ, καλό είναι να πάει έξω, όπως έκανε και ο φίλος Πέτρος και μπράβο του άξιος με τα όλα του!

Ρίξε τώρα απλόχερα φωτό γιατρέ μου να απολαύσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#314225 Κι εμείς τα suckers καθόμαστε εδώ και πληρώνουμε τα σπασμένα :yahoo:

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#314295 Για γέλια και για κλάματα βρε Ξενοφώντα...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#314367 Σήμερα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών:

458 Challenge. Γυρνούσε στο 1.22 με μισά γκάζια...: :s_crazy

Εικόνα

Ένα Φορντάκι... :shifty:

Εικόνα

Κι ένα γενικό πλάνο από το paddock:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#315230 ΕικόναΕικόνα